106

Анонимен

преди 13 години

spestovnik, a komunistite 45godini kato iadiaha i harcheha po shveicarii na gyrba na mishkite kade beshe ti?nima kirlivoto dps, bsp, ndsv ne biaha po-kradlivi?ai siktir, platenite bezmozychni mekereta...

105

Спестовник

преди 13 години

Как спестявате пари на държавата, като харчите от резерва? Спестявате за Цецо Крадецо, са храна и коли на Фидосова, че една кола след 3 дни се чупи под тежестта й. Това са жените на Герб! Каквито жените - такива и мъжете - те са като топлийки натопени във фидосова.

104

za 113

преди 13 години

Koito moje , go moje.........Bravo!

103

Анонимен

преди 13 години

През 2006 година открихме център поддръжка на софтуер на НР в София, където планирахме да работят поне хиляда души. Сега там работят 3200 души, каза премиерът Бойко Борисов след подписването на документа. С днешния меморандум ще бъдат разкрити още 2000 работни места. Над 300 българи се завърнаха от чужбина за работа в центъра на НР, защото заплатите и условията тук са по-добри. България е спечелила мястото за този център в конкуренцията на над 30 държави.

102

Умньо Боев

преди 13 години

Простотията в ГЕРБ е издигната в култ.

101

Да е ясно

преди 13 години

Махането и даването на съд на Цветанов е абсолютен факт. Тук някои се опитват да извъртат. Казват - ама този вижте какво е взел този, вижте онзи и пр. Да е ясно: Ние гласувахме за герб, за да бъдат съдени и вкарани в затвора всички крали и нагляли до сега, както Борисов и герб обещаваха, а не крадците и наглеците, които опоскаха и опропастиха държавата да служат за еталон за сравнение с Цветановите кражби и наглост.

100

Лаура

преди 13 години

Жените не обичат мъжете от ГЕРБ които крадат от залъка на децата им и ги обричат на мизерия !!!

99

Дом Спиро Сперо

преди 13 години

Бойко пак се е изхвърлил без клизма, пак се е напънал да роди гениални мисли. Няма как да знае той, че всички мъже в ГЕРБ обичат жени, освен ако не е светил на всички поотделно.

98

ПАТРИОТ

преди 13 години

ФАКТ е че ГЕРБ работи за развитието на България.... а предните само интриганстваха и отлагаха реформи за да могат да си крадат на спокойствие

97

Az

преди 13 години

Хахахах.Цветанов правил неща зад гърба на Борисов.Янев я си признай кой е зад твоя гръб и какви работи прави, защо криеш кой е той....?

96

Съветбезапартаментен

преди 13 години

Бойко, веднага махни Цветанов и го дай на военен прокурор. Така трябва.

95

Анонимен

преди 13 години

Както вървят нещата да не вземе да излезе , че Ал.Петров е давал пари за ГЕРБ , а Цветав ги е "консултирал" и сега иска да прецака главния свидетел. Дали пък ЦЦ не е искал да поизпере малко мъни с така левашки попълнената декларация , изглежда през годините е живял като пеперудите - само на въздух , а всичко е спестявал ,консултирал, спестявял и т.н. и дали не обича Борисов ,разбира се не в сексуалния а в кримиалния смисъл?

94

Анонимен

преди 13 години

На Медито ББ му целува ръка за генералските лампази бе убавецо:)))А Първанов му пусна указчето:)))Та кой ще яде още на Медито ***:)Пък да не говорим кой полагаше цветя на "Кървавата чешма" с Медито:) Ей, просто народа са милиционерите:)*** поне е весело с тях:) Простотията разсмива поне!

93

Анонимен

преди 13 години

само герб, всички стари моми са с вас ,както и всички селски тарикати които мечтаят да изглеждат кат бабаити

92

Анонимен

преди 13 години

Кои са направили първи позата гербер ? отговор: ЦЦ,ББ и СД на заседение на МС.

91

Анонимен

преди 13 години

Ти пък защо крещиш? Споко? Като си сигурен колко ще е ГЕРБ на власт, защо се пениш!Радвай се!Защо ругаеш!

90

az

преди 13 години

Hora ne moga da poviarvam kolko typi ste stanali v BG. Strah me e za vas. Lele male-niama nadejda za tazi dyrjava.

89

Някой

преди 13 години

Боби, премиере, идол си ми, кефиш батко ! Ама не ставаш за премиер с този селско-тарикатски манталитет и изказ.

88

za 81

преди 13 години

Zaslujavat na Dogi riazania.............toi se spotaiva v zasada :))

87

но комент

преди 13 години

..."сега щяхме да сме като Гърция".Отде тоз късмет!