94

Анонимен

преди 13 години

След ГЕРБ системата ще трябва да се гради от нулата", каза още Станишев.++++След БСП+ДПС, се налага от -100 да се гради!

93

няма значение

преди 13 години

Горкият Станишев, абсолютно *** е!

92

"шут даун"

преди 13 години

Абе като извадите "Бойкометъра" за квото и да се хванете това правителство е за "шут даун"

91

Pfff

преди 13 години

Ако някой вярва на човек с такова изражение и усмивчица ... ТО ТОЙ Е сТРАШЕН БАЛЪК И ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ СИ ОСТАНЕ ТАКЪВ !

90

Ванга'с гоуст

преди 13 години

Станишев начело на БКП/БСП е гаранция, че ГЕРБ ще е на власт

89

Анонимен

преди 13 години

Огладняха бившите управляващи и все по-често започнаха да си изпускат нервите. Това е много добър индикатор за управляващите днес. Засега ГЕРБ няма алтернатива.

88

Pfff

преди 13 години

тоя сладур от снимката е овцеебец ... защото бая време клати овчиците .. и те пак него си искат

87

Анонимен

преди 13 години

до 89Аз гласувах за ГЕРБ и днес реших логическата задача на Айнщайн която могат да решат едва 2 % от хората по света. Не мисля , че съм от "не особено интелигентните". Сега *** я реши ти и тогава давай определения за интелигентност.

86

до ГЕРБер

преди 13 години

Аз нито съм богиня,нито съм комунистка,но искам да ти задам един въпрос-за теб,една партия е качествена,достойна,един политик е качествен,достоен,в зависимост от рейтинга и процентите му ли?В зависимост от социологическите проучвания?Знаеш ли,че на социолозите им се плащат големи суми пари,за да дават еди какви си резултати?Но,не се и съмнявам,че резултатите на ГЕРБ са най-високи.ГЕРБ са партия,подкрепяна от не особено интелигентните хора,а в в България те са мнозинство.

85

81404

преди 13 години

Земи си едно деганче, 86. Поне няма да драйфаш, като гледаш хамстера. Той не заслужава такава чест, освен ако не си до него, та да го украсиш с резултата, предизвикан от мазната му физиономия :)))

84

Анонимен

преди 13 години

Напишете "***" в google. Още на първа страница му излиза снимката на тоя !

83

Анонимен

преди 13 години

Изповръщах си червата, като го видях този на снимката. Сигурно няма да съм единственият.

82

Анонимен

преди 13 години

ВИЖТЕ ГО НА СНИМКАТА СЕРГЕЯ, А СЕГА СИ ГО ПРЕСТАВЕТЕ НА БЕСИЛКАТА КОЛКО ПО ДОБРЕ БИ ИЗГЛЕЖДАЛ

81

Анонимен

преди 13 години

Комунисти и некомунисти. Скоро всички ще *** по барикадите *** лъжлива.

80

човек

преди 13 години

историята си е история , не може да се промени , но може да се помни за да не се повтарят грешките . всички други партии са образувани след 1990 , но техните основатели са били основно членове на БКП . колко пъти си смениха партийните членства техните лидери ? не харесвам идеологията на Костов , но го уважавам заради постоянството - десен политик , може би прекалено анти . дори античовешки политически решения като управляващ - пенсии , здравна реформа .и др.

79

Анонимен

преди 13 години

Не Ви ли прилича на ***?

78

аватар

преди 13 години

Станишев - още ли си на свобода

77

sd

преди 13 години

България мрази Гоце, Доган и Сергея!

76

ГЕРБер

преди 13 години

Смешници, когато цифрите говорят, не-само боговете и комунистите мълчат! :)НЦИОМ: ГЕРБ - 35 %, БСП - 12 %, ДПС - 7 %, "Атака" - 4 %, "Синята коалиция" - 3,3 % ;)

75

един бългаин

преди 13 години

Истината е следната ....бсп и дпс загубиха изборите ,а Борисов спечели и развали схемите за източване на държавни пари от двамата лидери следователно станишев и доган.Борисов за 1 година започна да прави пътища ,а двамата национални предатели 20 години една дупчица не са запълнили,само си подпираха оная работа и смукаха пари4ките на народа!Сами си задайте въпроса... Защо искат вот на недоверие ?Защото Борисов доказа,че за година време могат да се направят много неща,а това тях не го устройва!