12

Анонимен

преди 13 години

Поредните шуробаджанаци в системата за сигурност, които са станали за смях. Каква полиция е това бе ? И ловна пушка да им откраднат. Явно е, че тия двамата НЕ МОГАТ да изпълняват служебните си задължения. УВОЛНЕНИЕ. Аз не желая да плащам заплата на подобни "полицаи".

11

eeeee

преди 13 години

Правилното заглавие би трябвало да звучи така:Гущера имал конфликт с опашката си ,но тя се била угоила вече и го трупясала!Първанов да даде повече пари за спорта и угояване на милиционерските мутри,че нямат озъптане после!

10

120 кг.

преди 13 години

Е, друго си е смелите български милиционери да влачат по паветата пенсионери, които могат да са им майки и бащи. Но пред първия нискочел ***, тихо се наакват. Този пушката им взел - смятай !!! Без проблем е можел и да ги на*бе ама са му били грозни за вкуса. И на тези им плащаме сума пари и ги пенсионираме на 45 ?!?! Абсурдна държава ...

9

Анонимен

преди 13 години

малко им е на тапите пагони

8

121

преди 13 години

Боже , боже това ли е полицията която ни пази, направо е смешно, за какво си ни тогава и то полкова много?Едните изнасилват, другите ги бият. Да останат по малко но качествени. То в малките РПУ та от полиция - местна, гранична не можеш да се разминеш.

7

Анонимен

преди 13 години

Двамата полицейски служители са откарани в болницата в Бяла Слатина за оказване на медицинска помощ. Единият е с оток на главата и с комоцио, а другият е с охлузни рани по тялото.По-късно е установено, че от автомобила на полицаите е изчезнала ловна пушка.21-годишният Емил Димитров е задържан във Враца в автомобил Роувър, управляван от 20-годишен мъж.120-килограмовият бияч е криминално проявен и е бил обявен за общодържавно издирване. МАДЕ ИН БГ. БЕЗ КОМЕНТАР

6

Анонимен

преди 13 години

Дано скоро време и ти да имаш и ти да имаш подобна среща с такъв мажага

5

Сексолог

преди 13 години

А коитус между якия мъжага и женчовците с униформи не е ли имало???

4

вай-вай

преди 13 години

Този е бил за разстрел.

3

Анонимен

преди 13 години

пф...общодържавно издирване...тоз сам се е прецакал накрая. Ако не се е бил напил кат *** можеше още да се крие. Съдбата сама си казва :)

2

мнение

преди 13 години

Винаги съм казвал,че милиционерите са ***!Ако бяха пратили онази 17 годишната ученичка сега МУТРАТА щеше да си е платил и гушнал во веки веков букета!

1

qwerty

преди 13 години

кога успяхте да го претеглите? И кво значение имат килограмите? А височината му колко е била?