65

ПОДУЕНЕЦ

преди 13 години

Бургазлиите с доходи да съберат по 20 стотинки и да подпомогнат спасителя си.Ако евентуално имат затруднения София ще им помогне. Поздрави на ПРИЯТЕЛЯ МОРСКИЯ (голям мъжкар) от казармата в Грудово 1985-1987 (дано прочете написаното).

64

fox

преди 13 години

Рижото *** го няма!

63

Анонимен

преди 13 години

да го ...... N37

62

Анонимен

преди 13 години

И НЯМАШЕ ДА СЕ ВЗЕМЕ ПРЕДВИД, ЧЕ СЕ Е ЗАЩИТИЛ ОТ ПРЕСТЪПНИК.

61

радо

преди 13 години

ами хайде отвори сметка и да му помогнем

60

anitta

преди 13 години

СЕГА ЛИСИЧКОВ ДА СЕ РАЗПОРЕДИ С ИМУЩЕСТВОТО СИ И ЩЕ МУ ХВАНАТ ОПИНЦИТЕ!!! НАЙ-МНОГО ЗАБРАНА ЗА НАПУСКАНЕ НА СТРАНАТА В ИЗПЪЛНИТЕЛНОТО ПРОИЗВОДСТВО ДА МУ СЛОЖАТ

59

бг_гражданин

преди 13 години

както долу подсказа някой - ако някой близък на Лисичков чете форума, посъветвайте го да си открие сметка за дарения!!!Ще събере парите за 1-2 седмици.А на застреляния - лека му пръст, но както са казали руснаците на турците - вие на война с ножове, ние с пушки.

58

Анонимен

преди 13 години

АКО ЛИСИЧКОВ НЕ БЕШЕ БИВША БАРЕТА, СЕГА ЩЕШЕ ДА ЛЕЖИ В ЗАТВОРА ЗАДЕТО Е ЗАСТРЕЛЯЛ ЧОВЕК. ТОВА Е ДА СИ БИВШО ЧЕНГЕ В БЪЛГАРИЯ.

57

Анонимен

преди 13 години

И така става.Добре е нека го пуснат и нека открие сметка ,човека да пращаме по 1 лев докато се съберат 40 000 лева.За дни ще се съберат и да я закрие веднага щом се наберат парите.

56

да отворим СМЕТКА

преди 13 години

Аз съм съгласен ако в някоя банка в България се отвори сметка в помощ на Лисичков, за да му съберем тия 40 000 лв, а даже и повече. 5000 човека като дадем по 10 лв, даже ще има и 10 000 бонус за Лисичков да се почерми за мъжката постъпка!Евала на пича, че е премахнал една долна ***! Тоя човек заслужава награда.

55

Анонимен

преди 13 години

На какво се радвате ? Жалки са вашите радости....

54

пепи

преди 13 години

много *** съд имаме в България,сраммммммммммммм нямат сраммммммммм,вместо да го оправдаят,те го осъдили

53

Анонимен

преди 13 години

Я можело значи и да има справедлива присъда?Браво на съда!Успех на човека почнал да мачка наглеците!Нека има повече като него щото полицията дреме.

52

Анонимен

преди 13 години

Животът на всеки - е неприкосновенност !Най висшият закон- над всичко. Това да ви радва !

51

c0ldblooded

преди 13 години

да му отворим сметка на човека и да дарим всички по един лев - няколко пъти ще се съберат парите поне. След това да продължава в същия дух - евалата!

50

НЕТЪРПЯЩО ПОЛОЖЕНИЕ

преди 13 години

Бургаският опит да се приложи и в София . .

49

MEN

преди 13 години

Не е убил някой (човек) а просто гнусна *** която си е изкарвала хляба с най-долни и незаконни способи на която и 4 лв. са и много обещетение...

48

Муньо Кинтата

преди 13 години

"В случая Лисичков стреля с пистолет, докато нападателите му са били въоръжени с ножове.""Окръжният съд в Бургас осъди бившия полицай на година и половина лишаване от свобода условно, с четири години изпитателен срок.Освен това Лисичков трябва да заплати и 40 000 лева обезщетение на роднините на Стоянчов."НЯМАМ ДУМИ! Шиб*ните съдии да попитата колегите си в Щатите, какво "наказание" се полага на полицай, застрелял бандити,, които са го нападнали с ножове! Аз ще ви кажа - похвала и повишение

47

.

преди 13 години

май няма да откаже парите , сина му е престъпник , наркопласьор , вероятно и убиец и си е живял живота на свобода , съсипвайки живота на другите , сега е мъртъв , а тоя дивак вместо да се замисли как сина му е стигнал до там , търси и пари и има наглоста да говори за правосъдие ... крушата не пада по-далече от дървото!

46

Astarot

преди 13 години

Съдиите не са виновни в случая. Задължени са да спазват законите, когато вземат решения. Нямат свободата, която имат американските съдии например. А законите ни в това отношение са ***. Трябват закони, които да гарантират безусловно правото на частна собственост и да позволяват на собственика да защитава собствеността си с всички средства. Така като ти влезе *** да краде, можеш да му пуснеш два куршума в краката и да се замисли, дали да не промени занаята.