307

до КОЛЕГА ОТ ВИИ

преди 13 години

Баси смешника,си честен кръст!И пак,ако повториш "Ран-Ът",просто ще си бия главата в стената!Просто не е истина!Отказвам да повярвам!За всичко са виновни скапаните психиатрии,дето не си прибират хората!

306

Е

преди 13 години

ИТАР ТАСС съобщава: Днес 9 Септември 2010, при опит да пресече Дунава край Белене, Червената армия бе тотално разбита от Бойкова дружина. Оцелелите руски войници бяха заставени с голи ръце да зариват некъф гьол около Белене. Часове след това, руските войници бяха пуснати под гаранция от съда.На официалната пресконферен...ция войводата Бойко отсече:- Ние ги хващаме,а те ги пускат!!! Така не може да се работи!

305

ОВЧАР

преди 13 години

ТЪС МНОГУ *** КО ВИИ *** САМО ВЪЛЦИТИ ВИЯТ И АЗ ГИ БИЯ С ИДНА СОПА,МАСОНИТИ СА *** ПАСМИНА КОЯТО РАЗДЕЛЯ И КУМАНДВА ЦЕЛИ ДЪРЖАВИ В ПРУДЪЛЖЕНИЯ НА ГУДИНИ,ТЕ РИШАВАТ КВА ЗАПЛАТА ШИ ЗИМАШ ТЕ РИШАВАТ КОЙ ШИ ТИ БЪДИ ПРИМИЕР МНОГУ ВЯРВАШ МАЙ В СВУБОДНИТИ МИДИИ И СВУБОДНИТИ ИЗБУРИ ХУБУ ТИ ПРУМИЛИ АКЪЛА НА ТЕБЯ И НА ДРУГИ КАТУ ТЕБЯ...

304

ликтор

преди 13 години

Тези ,които славят комунизма и изпитват носталгия ,да напишат колко години се чакаше да си купиш кола ,апартамент .Как се излизаше в друга държава извън СИВ ,как убиваха хора в лагерите Скравена и Слънчев бряг до 1962 г. Как се разрушаваха църкви - в центъра на Габрово през 1954 г. и останките са преместени в Соколския манастир....Ето тези хубавини напишете и после викайте ,че Костов е виновен !!!!

303

Златко

преди 13 години

Да го каже някой друг - *** дойди.Ами жена ти не беше ли членка на същата тая БСП бе,Иванчо.Че и партийна секретарка отгоре.Е как спа до дебелия и *** толкова години?Айде си оточнете семейните отношения най напред.

302

Iwan

преди 13 години

сиренето беше 3,60 кравето и 4,80 овчето , а комп'три по магазините не се продаваха, но имаше цветни телевизори "София 81" за 1500 лв. и Велико Търново за 1270 лв. и зза тях се чакаше между 3 и 9 месеца :)))

301

Анонимен

преди 13 години

Костов да издигне паметник на комунистите, че благодарение на тях стана премиер и ултра- богаташ, та уреди живота и на пра-пра внуците си.А той се прави на обиден.По- лицемерен, лукав и долен политик България е нямала в цялата си история.

300

Аспарух

преди 13 години

Абе ***, да не сте останали без работа ( да сте спрели да крадете ), че имате време да пишете из форумите в такива количества :) Точно комунист да ми говори за нацизъм е все едно Чикатило да търси сметка на Джак Изкормвача :)Много нагло племе са комунистите и затова и народа ни ще е shit и няма са опрайм още 100 години с това тъпанарско мислене...

299

Нормална

преди 13 години

до КОЛЕГА ОТ ВИИКолега,да разбирам ли,че ако прочета "Ран-ЪТ",ще стана ударна евромагистралка?Не бе,човек сериозно,те питам?"*** онаниъм под ционистка диктовка"?????Еееее,баси откъде ги вадиш тия лафове,бе?Страшен си!Я,ми разкажи,разкажи ми още за ционистите-ама те или масоните,или илюминатите са сътворили "Ран-Ът"?Ох,верно-Костов е.P.S.А,верно ли е,че закусваш с ционисти,а вечеряш с други ***,кат теб?

298

ОВЧАР

преди 13 години

ЦИНИ ПРИЗ КУМУНИСТИЧЕСКУСИРИНИ-1КГ,1,20ХЛЯБ,0.30 СТУТИНКИБИНЗИН А-86 -0,80,ПОСЛЕ ЛЕВЧИ КЕФЧИМИСО-2 ЛЕВЪТИЛИВИЗУР ИЛИКТРОН 800ЛЕВЪКАСИТУФОН РЕСПРОМ 86 ЛЕВЪГРАМУФОН -90 ЛЕВЪКУНПЮТЪР-ПРАВИЦ -ЦЕНАТА БЕШИ УКУЛУ 300 ЛЕВЪ АМА ТУГАВА НЯМАШИ ИВРУПЕЙСКИ ПРУГРАМИ И НИ РАЗБИРАХ *** КУНПЮТРИСИЧКУ БЕШИ МНОГУ ЬОФТИНО,АМА СИГА МНОГУ КРАДЪТ ТЕЗ БАНДИТИ И НА ПРАЯТ НА УВЦЕ ВИЙ УВЦЕ ЛИ СИТИ БЕ???

297

Аспарух

преди 13 години

Забавното е, че дори и сегашните "комунисти" на държавната софра едва ли ще искат да се върнат в онова време ;)А времето беше ***... И сега е ***, ама си е по наша вина, че не ги изритахме както трябва... Комунизма може да е утопия, ама крадливите комунисти са още реалност... А половин България още въздиша по онова време... Все едно роба да въздиша за оковите си...

296

закс

преди 13 години

Трагичното за Бг е не датата 9.09, а 10 ноември, когато дойдоха разбойниците като Костов и разсипаха държавата.А сега за какво реве, като само той и околните му се облагодетелстваха отпадането на комунизма.Ако нямаше комунизъм, Костов щеше да си остане едно бедно ***-политикономистче от Драгалевци.

295

Анонимен

преди 13 години

Хубавото на демокрацията е,че пак има мутри *** ,простаци и ***,но някак си са натикани в сянка или в най добрия случай в сивата икономика,докато при комунизма ,хора с такива качества бяха на власт,всъщност комунягита притежава точно тези качества,че и лидери на партии стават даже ..и затова я докараха до това положение де ...

294

Ели

преди 13 години

Спонги ,колегата от ВИИ не заслужава такова внимание. А неоценени некадърници като него много.

293

Ели

преди 13 години

Не съм забравила за разлика от изкукалите дърти комунистки .Не ми е в стила нито да провокирам ,нито да споря /заради възпитанието/ ,но наистина се дразня от слабоумието на някои екземпляри ,които не мислят. А това ,че харесвам идеите на Костов и подкрепям разумните решения не ме прави руса. А и познавам доста жени с този цвят на косата ,които за разлика от тебе имат нещо в главите си. Лека вечер!!!!!

292

Анонимен

преди 13 години

A jenati zasho beshe partien sekretar?Kakav lizemer!

291

йордан

преди 13 години

Испания запази мавзолея на диктатора Франко и събира милиони евро от туристи на година. Ако Костов беше се родил в ЕГИПЕТ сигорно щеше да събори ипирамидите защото фараоните не са били избирани демократично. Единствен Костов имаше цялата власт през своя мандат и през този мандат стана ограването на държавата ни. Костов можеше да направи добро или зло без да да може никой да му попречи. Нямама лоша система на управление: Има лоши и добри хора!

290

ОВЧАР

преди 13 години

ЩО ЛЪЖИШ *** НИ МОГА ДА КАЧА ГОЛИ В ЮТУБИ МЪЧАХ СА МЪЧАХ СА НЯМА НИСТАВА,СИЧКУ МОЖЯЛУ ДА СА КАЧИ,А КАК ЛЪЖИ АЗ КУРС ЗА КУНПЮТЪР СЪМ КАРАЛ У СЕЛУ ХУБУ ЧИ ИВРОПЪ ДА ИМА КУРСУВИ И ЗА НАС...А И ПЛАН РАН ЪТ ИМА И ЗА ТИЙ ЛЪЖИШ ФАКТИТИ ВИЖ НА КО ПРИВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ,НА 6 МИЛИОНА УВЦЕ.

289

Анонимен

преди 13 години

Костов президент.Мартинчо Димитров н-к на общата канцелария.

288

Спонги

преди 13 години

Ще кажа само две неща:1. Един мъж никога не се обръща така просташки към дама ( Eли).2. Всеки може да качи каквото си иска в Youtube.План Ран Ът няма, но има план на ДС за разграбване на България и трансформиране на политическата власт в икономическа. Понеже съветниците им са гении като теб, нещата зациклят. Виждал съм неоценени некадърници. Много са досадни. Вярно, че спираха развитието на децата на "враговете" като мен, но след падането на желязната завеса се оправих много бързо.Ти си същия