227

777

преди 13 години

БЯГАЙТЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ!НЕ ОБРИЧАЙТЕ ДЕЦАТА СИ!Хора, не се връщайте в никакъв случай в България. Новите (деца на комунисти, завършили на Запад) и старите комунистически кланове са превзели буквално цялата държава. Там няма парламент и партии. Партиите са различни кланове на комунисти. Правителството се олицетворява от държавна сигурност. Новият премиер Бойко Борисов е бивш комунистически престъпник участвал във възродителния процес и бивша охрана на Тодор Живков. КОЙ Е ПРИЕЛ ТОЗИ КОМУНИСТИЧЕСКИ *** В ЕВРОПЕЙСКАТА НАРОДНА ПАРТИЯ? НАГЛОСТТА НА ТЕЗИ *** НЯМА ГРАНИЦИ. Крайно време е да се каже на Европейския съюз, какви са тези хора, които ни управляват! Малкото хора, които са останали живеят в абсолютна мизерия. Единствените, които живеят в охолство са копелетата на бившите комунисти - полицай, военни, пожарникари и *** от ДАНС (те взимат заплати 2000-3000 лева, безплатни жилища и всякакви облаги и 1000 лв. пенсии). Обикновените пенсионери умират от глад мизерия и липса на болници. Полицията е навсякъде и могат да те застрелят и окрадат безнаказано и без причина. Най-облагодетелстван са бивши комунисти и децата им. Това са бивши ченгета, военни и подобни ***, които сега са банкери, хотелиери, едри собственици и т.н. Те държат телевизии, медии и въобще всичко официално е една голяма манипулация. Манипулацията е толкова голяма, че всички европейски пари отиват при тях. Всичко се подслушва. Ежедневно убиват и крадат стотици обикновени хора и никой не си мърда пръста за това. Но ако отвлекат или ограбят някоя богата комунистическа ***, цялата държава се активизира, променят закони и започва още по-голям терор на обикновените хора. Правителството защитава единствено и само комунистите олигарси и замазва очите на хората като хваща и арестува хора, който пречат на комунистическите кланове (олигарсите). Митингите и стачките са забранени. Ако някой има различно мнение или се опита да организира стачка, моментално изчезва (бива екзикутиран от структите на ДАНС и ГДБОБ). Хората в провинцията умират в глад и мизерия. Всички болници са закрити. Но всичко това умело се прикрива от медиите. Всички хотели по черноморието са на бивши комунисти и руската мафия. Хора не ходете там и настройте колкото се може повече чужденци да не идват тук да почиват. Навсякъде звучи долнопробна, *** музика наречена чалга и руска музика. Хората са като зомбирани. Клановете на комунистите (БСП, ГЕРБ, АТАКА и т.н.) и мазни *** от медиите ги заливат и им промиват мозъка с патриотизъм: Колко е хубаво в България. В никакъв случай не си и помисляйте да инвестирате в България или да носите спестявания. В момента в който кацнете на летище София сте буквално обречен. Скоро няма да има университети и БАН - двете най-стари научни организации на 120 и 140 години ще бъдат ликвидирани. Бюджетът им ще бъде спрян. Имотите им ще бъдат продадени и на тяхно място ще се строят хотели, МОЛ-ове и джамии.

226

Спонги

преди 13 години

Много ми е интересно с какъв анонс ще тръгнат в новия политически сезон АТАКА. До този момент , единствено те не са се обадили и не са казали , че царят е гол. Наивниците намаляват. Преди ако напишеш нещо срещу ББ ставаш гаден комунист. Сега все повече хора си признават, че Човека Слънце трябва да залезе.

225

До 226

преди 13 години

Алооо новинара от ТВ "БСП" не разбра ли, че хората им писна от Бие Сие Пието и получават позиви за повръщане като някои от тях се изтъпанчи да дава мнение. Колко повече народа не ви иска, толкова повече се бутате да управлявате. Ама то всички ви видяха що за стока сте: нагли до безобразие, по крадливи и от ***, но не, трябва пак да управлявате. Но тоя път вече ББ ви свре в миша дупка и там ще си останете завинаги.

224

Анонимен

преди 13 години

Станишев сам посочи на Бойко какво да прави - да вкара бившите министри в затвора

223

Малее

преди 13 години

Гоше ми той не знае, че кризата може да се разглежда в два аспекта - ФИНАНСОВ И ИКОНОМИЧЕСКИ.Толкова знае човека, не му се сърди. Ще се научат, ако изкарат поне мандат може и да цъфнат, ама лошото е че плод няма да дадат, само цвят:)

222

Анонимен

преди 13 години

не че БСП са цвеке за връзване но пък тия убавци от Герб не направиха ама ама нищо за бедния и ограбен български народ

221

Анонимен

преди 13 години

*** в БЪЛГАРИЯ са само КОМУНИСТИТЕтова са безродни диваци и варвари чеда на сатаната

220

Малее

преди 13 години

Човек не е хубаво да пише, преди да чете:Чл. 37. Акцизната ставка за пури и пурети е 270 лв. за 1000 къса.Чл. 38.Акцизната ставка за тютюн за пушене (за лула и цигари) е 100 лв. за килограм.Чл. 39. (1) Акцизната ставка за цигарите е, както следва:1. на специфичния акциз - 101 лв. на 1000 къса;2. на пропорционалния акциз - 23 на сто от продажната цена.(2) Размерът на акциза по ал. 1 не трябва да е по-малък от 148 лв. за 1000 къса.За горивата е по-зле. Хубаво е от ГЕРБ да четат:)

219

Емигрирайте!

преди 13 години

Ако все още има млади учени в България или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Как е възможно в 21 век малди учени да живеят в *** и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически ***. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Там, дори и да си умен, амбициозен, пак ще си останеш зидаро-мазач примерно, само щото някое комунистическо *** е решило да набута синът на втория си братовчед на твое място. Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, *** и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии!

218

SD

преди 13 години

До ПешоТози поглед го е научил от симеон -той гледа така позитивно .Една школа - един взор !А , сега се сетих -прочетете член 39 от Търновската конституция , щото оня от Мадрид иска да съди България .

217

ДЯДО КОЙЧО

преди 13 години

ТОВА УПРАВЛЕНИЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА СИ ХОДИ - ТРЯБВА , ТО АЗ ЧЕ СЪМ *** И ВИЖДАМ ЧЕ НЕЩАТА ОТИВАТ ОТ ЗЛЕ НА ПО ЗЛЕ. АМА БАШ ТЕЗ ЛИ ТРЯБВА ДА ИМ ДАВАТ ЗОР. ПА НЕ МОЖА ЛИ НЯКОЙ ДРУГ - ДА КАЖЕ - АЙДЕ БОЙКО , МАХАЙ СЕ , АЗ ЩЕ СЕ СПРАВЯ 5 ПЪТИ ПО ДОБРЕ ОТ ТЕБ. СИГУРНО ИМА ТАКИВА

216

пешо

преди 13 години

това за тютюна беше преди 20 години! сега пълнят цигарите със смлени тютюневи стъбла и миши ***!

215

o

преди 13 години

УВЕРИХ СЕ ЧЕ НАРОДА Е ***/ *** /***/*** / ЧАЛГАДЖИЕВ/ ПОСЛУШЕН / НАГЪЛ/КУХ/ И ДР. МОЛЯ СПРЕТЕ ДА ПИШЕТЕ / ХЯМА СМИСЪЛ ОТ ТОВА ДА ЖИВЕЯТ ГЪРЦИТЕ И ДР НАРОДИ ДЕТО СТАЧКУВАТ НА МОМЕНТА И СЕ УПРЯВАТ А НИЕ ЯДЕМ ДЕБЕЛИЯ ВИНАГИ

214

Анонимен

преди 13 години

долу ама долу Герб и БСП

213

Новината вдясно !

преди 13 години

Хората в с.Ягодово ( и по всички населени места)събират пари за да изкърпват дупките по пътищата.Какво стана с тиквените магистрали, със средноевропейските заплати, с 16 % ДДС,с осъдените престъпници. Изобщо какво става в цирка "ГЕРБ" ?Или спортистите ще режат ленти на всяка запълнена дупка.Някой по-долу беше предложил всички да се обединим и да помогнем на това правителство да се махне.Това вече е свежа идея. Бива да бъде подкрепена.Иначе ще правим магистрали и ще пълним дупки до живот.

212

siniqt ricar-wien

преди 13 години

zemi se skrij nqkade za po-dalgo wreme,i waob6te ne se pokazwaj.na naroda mu pisna ot teb i ebanata ti osrana partijka.moje da posledwa6 i daskala si lukanow,ako mnogo plqmpa6.

211

пешо

преди 13 години

боожеее, какъв умен и интелигентен поглед, вперен в далечното бъдеще на партията! абе, ***, това да не ти е "анго бута буре", щял да бута правителство! гледай на теб да не го набутат, че не те виждам в една килия с доган! тогава ще видиш ти бутане, ама в задния двор!

210

Гошо

преди 13 години

Той каза точно,че ФИНАНСОВА криза няма. Има ли такава? Май не ти е ясно.

209

vojda

преди 13 години

sergey! bylgarite ne zaslujavat pove4e!!!gerb im idva taman!

208

Анонимен

преди 13 години

Добре де, как ще гласуват хората за тоя на снимката. Колко и да плюят по ББ, всички от червеното ръководство на БСП да се съберат заедно и пак не могат да му стъпят и на малкия пръст. Така, че ГЕРБ ще управлява най-малко още един мандат. А за плюнковците по форумите никой не го е грижа, даже е по- интересно.