87

Az

преди 13 години

Не само това. Преди беше експерт във фонд "Земеделие", назначена от същите тези, които сега казват, че е некадърна. Доколкото си спомням по тяхно време избухна голям скандал, защото тя подаде сигнал за голяма корупционна схема във фонда и изнесе информация как се източват парите по САПАРД. Явно сега искат да й го върнат.

86

VERGASER

преди 13 години

БОРИСОВ ЩО ОЩЕ НЕ ГИ Е НАПЛЯСКАЛ ТЕЗИ ДВАМАТА ОТ ГЕЙ ПАРАДА?

85

Анонимен

преди 13 години

толкова са крали народна пара че не могат да си загащят ризите в потурите

84

До 82

преди 13 години

Зизката на Бойко е в същия цвят ,само че има и райенца за да изглежда по-слаб.Сигурно е модерен тоя цвят щом всички го носят

83

сърпове и петолъчки

преди 13 години

"Преди да бъде избрана за поста изпълнителен директор, тя бе и представител на фонд "Земеделие" в Специализираното звено на Върховната касационна прокуратура за борба с измамите при усвояването на средства от европейските фондове."Eто защо не я искат червените чукове.

82

Анонимен

преди 13 години

ДО-68 ТОЧНО ТАКА ПРАВ СИ,ЗАБРАНЕНО ИМ Е ДА ПИШАТ ПОЛОЖЕНИЕТО В СТРАНАТА Е МНОГО ЗЛЕ ИНАЧЕ

81

A.I.

преди 13 години

извинявам се, прав си! в Турция всички ченгета, доносници, *** и ***!

80

,

преди 13 години

Предполагам че си на средна възраст от около 80 г. за такова мнение. Сети се за комунизма и Жан Виденов и сълзи може да ти се появят в очите! Нито ми пука за Борисов нито за Станишев ама и двамата са еднакви , колкото могат толкова ще приберат. При българските "политици" трябва да има знак за еднаквост. Всички са к-ви и гледат само те да се наядът :)

79

Анонимен

преди 13 години

аз живях в "соц.рая" и за щастие оцелях сред доносници и ченгета като тези двамата на снимката

78

бате Бройко

преди 13 години

ДО 72/...ние може да сме аматьори, ама какви поразии само можем да направим за 1 мандат, после 100 години ни сини, ни червени, ни бембени ще може да ги оправите...

77

киро

преди 13 години

ЗА 50% от герб съм съгласен,че са комунисти по душа демек крадци --важно е да са на властови позиции такива хора баха и в НДСВ--пълно с хамелеони и крадци.ЗА ВСЯКА ПАРТИЯ ВАЖИ-ИМАШ ДОБЪР БИЗНЕС ДАВАШ ПАРИ И СТАВАШ В ИЗГОДНА ИЗБИРАЕМА ПОЗИЦИЯ НА ИЗБОРИТЕ;) България е пропуснала няколко строя в развитието си като нормална държава и сега нещо като социализъм с див капитализъм ;))))

76

АЛДИ А ШЕС

преди 13 години

МНОГО СА ИМ БОЗАВИ РИСКИТЕ НА ТЕЯ СМЕШНИЦИ

75

Ico

преди 13 години

AMAN OT CHERVENI BOKLYCI I NESHTASTNICI CHE VZEXA I DA KADRYVAT XAIDE MARSH V GORATA SOPOLANKO ILI SI NOVATA PRIATELKA NA GEICHO XAXAXA

74

реалист

преди 13 години

В ТУРЦИЯ ВСИ4КИ *** ДОЛНИ,НЕ В РУСИЯ ТАМ В ТУРЦИЯ ДА ИМ СКЪСАТ ХАЛКИТЕ НА ТИЯ ДУПЕДАВЦИ

73

boza

преди 13 години

Kradeca vika druzhte kradeca !

72

Анонимен

преди 13 години

За какво става твоята Калинка бе Калиинчо?

71

БАЧКАТОР

преди 13 години

ГЕРБ нямат опит в управлението на държавата, но имат желание да оправят нещата.БСП имаха желание да оправят само себе си и това правеха 4 години.Иначе можеха да свършат много работа -и магистрали и Втора атомна да са почти готови ама не.По- лесно да пооткраднат квото може.

70

Анонимен

преди 13 години

прав си и ти, ама що го пишеш тва мнение във всички теми?пък нали ако ти беше отишъл да копаш, сега нямаше да пишеш тука ;)

69

Анонимен

преди 13 години

аматьори

68

Калинчо

преди 13 години

Ах Калинка, а иначе как става... не е истина