169

Калин

преди 14 години

много добре разбирам що е спекула!не може да оправдаете икономически подобна цена!месото е внос, той е по евтин от това на българският животновът!и по некачествен!всеки знае, че вносното месо е надрусано с химикали!ако ще въвеждат стандарти, то трябва да има стандарт и за суровината която се ползва!не само за това което влага!Въвеждането на БДС не топли и поредената недоносена работа. А *** то само с приказки за пред популацията не става!

168

Психо

преди 14 години

Браво! Днес:кремвирши 10 лева,утре:заплати 3000 лева и пенсии 2000 лева!Аз вярвам на великия вожд,Слънцето на нацията Бойко Борисов и неговия титан на икономическата мисъл Симеон Дянков,че доходите ни ще станат средноевропейски до края на мандата.Бойко Борисов-наша гордост и слава!Ух,пак ме викат да си вземам хапчетата за шизофрения.

167

Aleks

преди 14 години

E za tova ke si rucham vratnata pyrjola i ich me ne dreme za teq krenvirshi io vsekvi bokluci!!!!!!!!:)

166

???

преди 14 години

Пак същите са кренвиршите! И кой ще ги купува за 10 лв. килограма...... то сега и на 4 не ги купуват..... и как да е = пари нямат хората!

165

линейка

преди 14 години

Може и да се спазват стандартите за производство на колбасите, но когато месото в тях е отровено с какви ли не ***, няма как това да е хубав и здравословен продукт. И колкото и да ги кръщават "на баба", "на дядо" и как ли не още, *** ще си бъдат. Истината е, че ако не си ВИДЯЛ как се произвежда, не можеш да се довериш никому.

164

dp

преди 14 години

Дали ще има балъци да купуват _същите_като_досега_ кренвирши с някаквинови приказки и надписи по тях ми е много любопитно.Забележете, тая измама е нещо като върховия продукт на тия сегашните покабинетите - имат акъл максимум за улични ченгета ....

163

Анонимен

преди 14 години

аз си ям на Тандем, те са истински и на тези цени :)

162

an

преди 14 години

DOSEGA6NITE REKLAMI, KREMVI6I OT MESO. BE6E ZA BALACITE. A SEGA IDVA RED, NA BA6 BALACITE. KADE SA IM TELETATA, KADE SA IM PRASETATA, KADE SA IM KRAVITE, KADE SA IM OVCETE? TA 6TE PROIZVEJDAT KREMVIR6I, I SALAMI, OT MESO. VSI4KO E TARIKATSKO, POVDIGANE NA CENITE. AMA UMRQHA BALACITE, DETO IM SE HVA6TAHA, NA PRIKAZKITE OT 1001 NO6T. PARVO 6TE TRQBVA DA NAPRAVQT PO EDNA *** NA NARODA, I TOGAVA 6TE IM POVQRVAME V -BDS-to.

161

Анонимен

преди 14 години

Живея в къща в центъра на Варна и купувам кремвирши за едни котета на двора .Прави впечатление че три денонощия при температура около 30 градуса не се развалят и мухи не ги кацат, не ги държа в хладилника защото после мирише на кофти. Ако фараоните навремето са можели да ядат такива кремвирши сигурно нямаше да има нужда да бъдат балсамирани и мумиите им щяха да имат по-добър вид

160

Д1

преди 14 години

Каква ще е тактиката... Ще ги продават на завишени цени тъй като са уж по БДС и към края на годноста сменят етикетите и ще ги продават на реалната им цена.Който се излъже добре им дошъл.

159

Д1

преди 14 години

Странно защо министъра не ги е погнал за заблуждаваща реклама все още !

158

бон4о

преди 14 години

абе кав нов стандарт кви нови 10лв бе,качеството пак ще си е такова ,цените искат да вдигнат пак с новия стандарт да се оправдаят и да заблудят народа

157

Анонимен

преди 14 години

То пък една конкуренция има у нас.

156

53792

преди 14 години

Хм, а досегашните им реклами: "Кремвирши от месо"??? Какво стана, ядпхме *** и наредени колбаси със завишени цени спрямо качеството си и сега бум, някакъв стандарт, който трябваше да го има от години помага на производителите да си надуват цените, защото видите ли ете тея калпави кремвирши били от месо... Смех, баце!

155

Язе

преди 14 години

Апропо, ич ми не е на ***. Язе не оди на пазар из Европа, а у близката бакалия.Абе нека да има и такъв стандарт, ако не отговаря на цената, че го изеде конкуренцията... Пазарна икономика :)

154

Анонимен

преди 14 години

И сега има кремвирши по 7-8 кинта и пак миришат на всичко но не на месо....Така че сега поне ще има избор 1 кило от 5-6 лева или половин от 10-12.... предполага се че количесвтото месо в по скъпите в най-лошия случай ще е еднакво.

153

Анонимен

преди 14 години

Апропо, в цяла Европа цените са различни. Твърдение, че в ЕС навсякъде цените са цитираните, просто не е вярно.

152

Анонимен

преди 14 години

А, да , и олиото ще мине 4 лв. Евалла на това правителство -супер изненади ни поднася всеки ден!!!!! Добре поне ,че ще вдигне на хората пенсиите. Да ,ама някой ........друг път.

151

Анонимен

преди 14 години

За какво повишение на цената на месото пишете след като преди години беше по-висока, а сега при нас в провинцията е 6.80 за бут или плешка българско. Направо ме изумявате и сърбите имат една приказка за случая: Немойте да йедете ***, а месо!

150

Анонимен

преди 14 години

и аз купих сирене по новия стандарт,а то вмирисано,че го хвърлих..отдавна в млекозаводите не се доставя прясно мляко,но това го разбрах по-късно..а кренвирши за по 10 лв.килограма ще купя,ама друг път