56

Анонимен

преди 13 години

Пак ще се върнат във Франция. Там има повече за крадене, а за благодарност им дават пари на връщане, както и безплатни билети. Кои сме ние, че да им нарушаваме човешките права, като ги спираме.

55

George

преди 13 години

Сега тези,дето ги гонят,ще ни накарат да им построим двуетажни блокчета, да купим на всяко семейство по един кон и каруца и да им осигурим работа! Като са толкова загрижени за бай *** и в БГ има 7 неправителствни организации за тяхната защита,защо ни ги връщат?Малко ли са ни тези,дето вилнеят в Сто-жерево,та ни пращат и тези? Да си ги интегрират там! А Б.Б. и Ц.Ц. да впрегнат полицаите да въведат ред в *** квартали.Та Ц.Ц. има две полицейски армии на разположение!

54

7777

преди 13 години

*** народ,проста държава.Не ви ли хрумва че 40 *** не решават нещата на Франция при положение че те имат милиони араби които им правят много големи проблеми всеки ден!!!Борисов,отвори си устата и защити националните ни интереси и изгони техните хора от БГ които не просят стотинки по улиците ами ограбват народа

53

Анонимен

преди 13 години

Ама ти какво се засягаш толкова? Да не би и ти да си лекоооо ***, а?

52

до 50

преди 13 години

Абе май нещо чувам ще връщат български ***, а не "***" българи от Франция. Що така бе, Детелично?

51

Анонимен

преди 13 години

ТЕз франсета са толкоз прости и двуличниДрънкат по медиите, че депортират българи, не казват никъде, че става въпрос за ***, на това отгоре половината франсета са толкова задръстени , че даже не знаят , че българите са граждани на ЕС, защото дори и географски мислят, че сме около Сибир, а за политическото ни разположение - да не говоримСаркози това го знае много добре и се възползва , зада ги изгони без никой да се сети, че всъщност *** има право да с стои във ФР щото е с европаспорт

50

JJ

преди 13 години

Че тия *** как ги различиха от самите французи?! Все черно!

49

ДЕТЕЛИН

преди 13 години

КЪМ ИЗМЕТТА "и без това си имат достатъчно *** там - то негъри, то роми, то араби, то турци, кюрди." ЗАБРАВИ ДА ДОБАВИШ И "БЪЛГАРИ - *** БЪЛГАРИ + ОЩЕ ПО-*** БЪЛГАРИ" А Е ВАЖНО !!!

48

Анонимен

преди 13 години

Уважаеми, защо не се разходиш до някое гето? Да видиш ти една култура, една музика... от къде мислиш, че дани най-бясната чалга? Или и ти си виждал *** само на картинка и си мислиш, че са като музикантите, които ти свириха снощи? В голяма грешка си! Видял си няколко и си мислиш, че всички са такива! Ама аз живея до едно гето! Ела ми на гости да ти покажа за какво става дума! Ама като си тръгнеш пребит и обран да не мрънкаш!

47

do 32

преди 13 години

"***" е по-удачно.

46

бг идилия

преди 13 години

цял живот,ядат,***,крадат,изнасилват,не плащат сметки,ах колко хубаво е да си ***...

45

MURDOC

преди 13 години

Айде бе защитете Франция за постъпката ,нали искахте Европа -свобода равенство ....ама непознахте , хайде кажете че връщането на тия магали е за хубаво. С право чешкият скулптор Давид Черни ни изобрази като турски *** ,сега цяла Франция *** върху нас 41 *** и КВО ние мълчим и изпълняваме. България за ЕС е един клозет ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ .

44

до реалността

преди 13 години

Каква прекрасна култура, каква красота, ти наред ли си! *** си лекувай болната, откъсната от реалността психика или за по-лесно направо се застреляй, кухавела!

43

55555

преди 13 години

Реалността за съжаление не е това което ти описваш - каква култура имат те?!?! незнам за нито един *** художник, композитор, писател... каква култура - маат гюбеци по цял ден, свирят - това е така - но ако и на мен някой друг ми плащаше сметките и ми даваше помощи, децата ги хвърля на държавата и аз щях да пея и танцувам по цял ден...

42

IND

преди 13 години

Хаха, на Румуния ги пращат накуп 70 а тук 40 на части - явно ги е страх да не разглобят самолета и да предадат частите на вторични суровини :)

41

Анонимен

преди 13 години

Саркози ден през ден се чуди с кой да се захване и сега всичката му е няред метнал нашите манговциДа не ви казвам как във Франция по медиите съобщават, че властите ще депортират стотици българи и румънци , преосляавили се с престъпни деянияНикъде не се казва, че са ***

40

Реалността

преди 13 години

*** имат прекрасна култура,при тях има красота и са хора на изкуството-точно противоположното на българите-чалгаджии с високо самочувствие без никакво основание.Абсолютни расисти,мразещи всичко и всеки,с излючение на салатката и ракийката(ах,българският ***,как умира за салатка и ракийкааа).Но би трябвало да мразят единствено себе си.

39

7777

преди 13 години

Това е чиста провокация по отношение на БГ,Бойко да изгони фрасетата от БГ

38

55555

преди 13 години

моля ви - НЕДЕЙТЕ. От все сърце ви ги подаряваме - на братския френски народ

37

5ar

преди 13 години

Обявявам екскурзия до Франция !!!!! Луксозно пътуване 1 *** 150 евро малко *** 50 евро. Тръгване от Софийската аерогара след кацане на полета на Еър франс