127

Maraba

преди 14 години

В селската кръчма-бармана изхвърля през вратата *** с шутове.Псува бармана и се връща зад бара.Га гледа-*** пак седнал на столче пред бара."Ти как влезе,бе!Нали те шутирах през вратата!"*** с усмивка"Че прозорецу нал отворен!"

126

Анонимен

преди 14 години

Едно време нас ни поучаваха надменните французи как точно да си интегрираме малцинствата. На чужд гръб всичко е много лесно. Сега искам да ги видя те като как ще им се хареса собствената им рецепта за братсво и равенство с ***. Господ им праща възмездие.

125

Географ

преди 14 години

до 130Кой е казал, че държавата имтрябва да бъде на Балканите?Голям необитаем остров. Има много по света.

124

Анонимен

преди 14 години

*** държава на Балканите като България застрашава реално богатите европейски държави, защото ромите ще продължат да печатат фалшиво евро във все по-големи размери и да продават наркотици и *** в ЕС.

123

Табор

преди 14 години

до 123 - до Архангел МихаилНе са роби. Робите се трудят, а ромите не.Тези, които успяха да се интегрират в обществото нямат проблеми, но другите...

122

Анонимен

преди 14 години

Не е така! Във Франция никой не ограничава правата на ромите. Просто там се слеят законите и не се притесняват да бутат незаконни постройки. Тук не се бутат гетата не толкова, че ЕС ни спира, колкото страха на политиците да не загубят избирателски гласове, защото за съжаление май *** станаха ключовия фактор, който определя кой ще е на власт. Като закононарушители Франция има право да ги екстрадира от страната си. Така че, не Франция е сбъркана, ами ние, защото ги търпим!

121

Анонимен

преди 14 години

Егати представата за роби дето я имаш! От кога на робите им разрешават да пътуват свободно по света, да живеят където си искат и както си искат, че и дори и дават пари във вид на помощи. Ако на това му викаш робство...и аз искам!

120

korleone

преди 14 години

Д,е В,ща м,*** ***,ами да ги и французите та не ги зачаткат,чартърни самолети ли,на каруците и от където минат бой,д,е и миллета.Свобода и равенство ли само скиндхедс за вас ами къде спят и те.

119

Анонимен

преди 14 години

ДА, РОБИ СА НА СОБСТВЕНАТА СИ "КУЛТУРА" И МИРОГЛЕД.

118

Mи моите права???

преди 14 години

Първо, те са нямат право за никакви права. Право има човек, който по някакъв начин е гражданин на съответната държава - плаща си осигуровките и спазва законите. Второ къде остават правата на останалите граждани.След като ти съдират всеки месец кожата от осигуровки и данъци искам и аз да съм сигурна в своите права-че няма да ми оберат жилището, когато ме няма,че няма да ме пребият за два лева вечер, че с моите данъци и осигуровки се лекувам аз, когато имам нужда.Та питам аз,къде са моите права,а?

117

Arhangel M.

преди 14 години

21 VEK SME ROMITE SA VSE O6TE ROBI

116

до 121

преди 14 години

*** са *** не могат да живеят самостоятелно трябва да смучат от някой точно за това Французите не им признават правата защото права има човека!ПРОЧЕТЕ ОПРЕДЕЛЕНИТЕ ЗА ЧОВЕК В КОЙ ДА Е РЕЧНИК ПОСЛЕ МИ КАЖЕТЕ *** ХОРА ЛИ СА!

115

Табор

преди 14 години

А крещят ли образование и работа?Направете им ромски остров и ги заселете всичките там.Ромска държава - интересен проект!

114

Анонимен

преди 14 години

При Живков *** не бяха безработни и работеха по строежите, докато турците ги взривяваха.

113

до 116

преди 14 години

След 20 години когата са повече от нас ще търсим политическо убежище там!

112

ариец

преди 14 години

Тодор Живков направи голяма грешка навремето, трябваше да даде паспорти на *** , а не само на турците и сега в БългАриа нямаше да иманито един миризливец .

111

anonimen

преди 14 години

не им се смейте на *** ,скоро и ние ще бягаме всички към Франция

110

търтеи

преди 14 години

гадни *** освен за кражби, измами и далавери нищо друго не мислят. думата труд при тях е *** дума и само тъпанарите, *** и нещастниците извършват такава дейност. ТЕ ДРУГАРИТЕ *** НЕ МОГАТ ДА РАБОТЯТ, ТЕ МОГАТ САМО ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТ. е тогава да вървят на МАЙНАТА СИ! то бива търтей, ама това тяхното на нищо не прилича.

109

еврором

преди 14 години

Да ги видя сега как ще ги интегрират, че и ние да разберем как става тая работа

108

Анонимен

преди 14 години

а сега да я видя европата- *** са като пандемия и трябват радикални мерки в трудови лагери много работа малко помощи и то за тези които искат да учат и да се интегрират не може с добитаци които имат първосигнална система и искат само да ручат магарето що е магаре работи и тогава му дават да яде