43

шжж

преди 13 години

Това че някой е бил добър лекар-специалист не значи, че ще бъде добър мениджър- икономист, както че като е бил добър футболист, че ще бъде добър треньор. Българинът не се научи, че в тези позиции има огромна разлика и трябва да се разграничават.

42

1212

преди 13 години

Комунистически форум,няма що...

41

кон боб яде

преди 13 години

най-напред да раздели частното от държавното и общинското.Т.с. всички докторя ,дето бачкат часно да си седят там ,а тези които са държавни и общински лекари, да са си такива,а не да разкарват болните от болницата в частния кабинет!!И обратно!

40

Анонимен

преди 13 години

Много мразя жени, които заедно с устните са си начервили и зъбите !!! Издават престъпна небрежност !!!

39

бивш от кухнята

преди 13 години

че е лош материала лош е.колко са пенсионерите и колко младите.а тези егоисти,киото не искат да си развалят кефа и не създадат поне едно дете тях не броя.дискотеките и ресторантите пълни братче и на никой не му се гледа деца.е лош материал сме. това е.

38

реалист

преди 13 години

Какво има за чудене? Хората трябва да бъдат лекувани, ако са болни и предпазвани, когато не са. А не да ги гонят по *** крадливи пътеки, с още по-*** правила, по които докато ти дойде ред просто УМИРАШ. А здравните ти осигуровки остават за да си прави поредният държавен и не толкова държавен мъж имение в Гърция, Кувейт, Лазурния бряг, Маями. Пък ти българино, гледай умно и умирай глупаво. А най-вероятно това е целта - да ни уморят, да измрем? За това е чуденето, КАК ПАК ДА НИ ИЗЛЪЖАТ!

37

Анонимен

преди 13 години

Госпожо Борисова, вие си мислите ,че от всяко дърво става ***...Гарантирам ви ,че от лекар до специалист икономист има разлика.

36

Анонимен

преди 13 години

пожарникар -министър председателгеи - министър на финанситефискултурник- министър н вътрешните работи ***- министър на здравеопазванетобандит -министър на земеделието и т н

35

Първото,

преди 13 години

което трябва да направи, е да се върне там, от където е дошла. За второ няма защо да се напъва.

34

яи г

преди 13 години

Май всички идват с големи амбиции във властта и казват колко много трябвало да се направи, а накрая нищо не правят, а обслужват нечии частни интереси, но не и интересите на хората, които са ги избрали.

33

ROBERTO

преди 13 години

Borisova e estestveno NEkompetentna....Eki e obi4ana ot Vsi4ki-ot Ivan G naiii--ve4e...Toi bez NEIA niama da givee....Borisova e stapisana ot Tovara na tova Neblagodarno Ministertvu...Berta e SMISAL na givota mu

32

Г. ЖЕКОВ

преди 13 години

А народа се Чуди как да ги ИЗРИТА !!! ... УУУ ДОЛУ ГЕРБ БАНДА БАНДИТИ ! МАХАЙТЕ СЕ !!!!!!

31

Анонимен

преди 13 години

Малиййййййййййй, у компа есть волк.....

30

Анонимен

преди 13 години

Тиквата:-Аз съм най честният,умен и почтен премиер в света,никога не съм бил ***!Аре бе О Бама,вземи ме при теб,че ми омръзна да се занимавам с лош мат"реал?!О Бама:-Добре,бе,ще те взема,ще ти направя офис на Луната,ще ти дам служебна ракета ще...Тиквата го прекъсва:-Ти май нещо ме лъжеш,кви са тия шменди капели,дето ми ги разправяш!О Бама:-Ами ти пръв почна с лъжите,що се сърдиш?!

29

селянин

преди 13 години

България страна на чудесата.Психично болни работят като министри и то на здравеопазването.Леле майко .

28

Анонимен

преди 13 години

Лош матрял ко да се прави.

27

Е ДЕЕ

преди 13 години

''необходимо е да се преоценят и други клинични пътеки, които да напуснат болниците и да бъдат използвани като диагностично-терапевтичен алгоритъм в извънболничната помощ.''...АМАН ОТ ВАШИТЕ ВИСОКОПАРНИ СЛОВОИЗЛИЯНИЯ,ОТ КОИТО РЕЗУЛТАТА ПРИ ВСЕКИ МИНИСТЪР В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО Е ЕДИ...ЖИВ ЗЯН

26

Анна-Мария Борисова

преди 13 години

Едно време като бях млада скачах на въже и произвеждах електричество и косата ми се изправяше, като на вещица.

25

Анонимен

преди 13 години

Бат'Боко има невероятен талант да открива атрактивни *** по пътищата на България....

24

мони якия

преди 13 години

Тая е вълк, ама тая кака дето се подава отзад на чина...мммм, ще я нагостя с млечен сосец!