69

Говедарин

преди 14 години

Ведехмете и тебе Иване колко струваш...Четри годин га яде кифтета не рева а?!?

68

вирус

преди 14 години

Кого плашиш бе ***?Народа ще празнува ако тез некъдърници си тръгнат.

67

гуньо

преди 14 години

Всъщност Костов е единствения български премиер, който не се е провалил с икономическата си програма. Борисов би трябвало да го знае и да се вслушва от време на време.

66

вирус до 63

преди 14 години

Първо прочети какво съм написал.А за лицата които си споменал мнението ми е по-лошо и от това за ББ.А за ББ имам много лошо мнение.

65

Анонимен

преди 14 години

н а следващите избори ДСБ ЩЕ СЕ ЧУДИ ЗАЩО ГИ НЯМА В ПАРЛАМЕНТА ???ТЕ СА БИЛИ ВИНАГИ НЕ ПОСЛЕДОВАТЕЛНИ КОГАТО МАЛКО ГИ ЗАСЕГНЕШ.

64

ba6gad

преди 14 години

Синята коалиция е нещо което ще престане да съществува на следващите парламентарни избори.Такива са и РЗС.Тихиччко се моля,една сутрин Бойкото да се събуди в кофти настроение и да каже-БАСТА,до тука съм.Подаваме си оставката и искаме предсрочни избори,защото ни писна от псевдо партньори просещи пари и власт.Нека да видим колко гласове ще съберат Яне и Костов.За Костов има бъдеще,той е супер *** и ще продаде краката на майка си и пак ще е в парламента.Янето обаче е само за околовръстнотосвирки

63

Анонимен

преди 14 години

''Кадърните експерти '' на БСП --Станишев , Р.Петков , Р. Овч. , Масларова ли да дойдат пак ... Смешен си

62

вирус

преди 14 години

Въпроса ти е логичен.Не е казано,че трябва да са политици.А както вече казах експерти.РЗС са прави само за едно трчбва ново ВНС и нова конституция,нов изборен закон,нови правила за създаване на политически субекти и финансирането им,нов НПК,нов ЗМВР,нов ЗЗДП и т.н и т.н.Вярвам,че при едни нови избори политическите партии биха подкрепили едно такова правителство на националното спасение.А защо не и президентска република.Този вариант даже ми изглежда много логичен.Но ГЕРБ не,сори не стават.

61

биг брадър

преди 14 години

А бе Костов добре говориш ама друго вършише когато ти гласувахме огромно доверие през злополучната 1997г. когато комунистите ни бяха изцедили кат лимон и бехме на купони за леб,шекер,сол и пр.и пр.Тогава не требваше да се облажващ толкоз много та сега щеще още да си на власт,ама хората са го казали'каквото сам си напраищ неможе и целийио народец да ти причини',инак от говорене файда нема само си прайш каламбур със власта....

60

Анонимен

преди 14 години

Айде,ако ще се махате,махайте се, че ни ПИСНААААААААААА от всички ви! Българофоби,алчна пасмина от лакомници и тарикати!

59

Анонимен

преди 14 години

Костов е много злопаметен човек 50 е прав.

58

Dan до вирус

преди 14 години

Добре!Кои са кадърните които предлагаш?Не се заяждам просто питам, защото трябва да ги провериме преди да гласуваме за тях нали!?

57

Анонимен

преди 14 години

до 53 аз си пожелавам бай тошо и маркс да не се бяха раждали

56

Петьо

преди 14 години

Бойко Борисов все повече ми заприличва на тодор Живков, все едно че правешкият говедарин се е преродил отново, този път като банкянски овчарин.

55

вирус

преди 14 години

Ситоацията е критична.Скоро ще бъдем свидетили на много бурни събития.Единствената антикризисна мярка е оставка на ББ и нови избори.Трябва да дойдат нови кадърни експерти които да разбират от икономика и финанси,а не сбирщина от мекерета квато ни управлява в момента.

54

Диктатура в 21-ви ве

преди 14 години

и аз се питам как може човек, който се прави на десен, като г-н Костов да подкрепи мутренско-милиционерска партия, каквато е ГЕРБ. Сега вече е късно за отстъпление. Бойко се превърна в едноличен диктатор държащ цялата власт и ако се наложи ще са разправи с Костов, по същия начин, както се разправи с министър Цонев - Долу, на земята и т.н. ...

53

Анонимен

преди 14 години

аз пък си пожелавам байТошо и Капл Маркс да управляват ръка за ръка Б-я

52

истински демократ

преди 14 години

С това, че подкрепиха правителството на ГЕРБ, Костов и компания доказаха, че СДС не е никаква демократична организация и никога не е била такава ! Не може да си демократ по убеждение и да подкрепяш милиционерско правителство ! Истинската демокрация и полицейщината са две абсолютно несъвместими неща !!!

51

Антикомунист

преди 14 години

България наистина е ченгеджийско-комунистическа държава и трябва да минат поне 5 поколения за да се оправят нещата. Не трябва да остане никой, който е виждал дори на снимка Тодор Живков. Да не говорим за човека, който му е разтривал ушите и сега се прави на антикомунист в очите на слепите.

50

Анонимен

преди 14 години

НА КОСТОВ МУ ПАРИ ПОД КРАКАТА ,ВЧЕРА В НА 4 -ОЧИ ,БОРИСОВ ЗАГАТНА ЗА ДОГОВОРА ЗА НЕК ДЕТО КОСТОВ ГО Е ПОДПИСАЛ И ДНЕС РЕАКЦИЯТА НА КОСТОВ НЕ ЗАКЪСНЯ