85

до 87

преди 14 години

Прав си. Това с което е известна България навън е най-вече лошото обслужване, некачествения алкохол и смръдливите умнитутки.

84

малък на 18

преди 14 години

Вижте ся с пари без пари всички клиенти пред мен са равни.Тъй че на всички пикая в чашите плюя в кафетата им за каймак и хвърлям пипета в картофките им.Аз недискриминирам никoй и мисля всеки честен кът мен дет си гледа съвестно работата трябва да е кът мен.Останалото са празни приказки от ксенофоби.

83

Гошо Тъпото

преди 14 години

Не виждам къде е.....резилът в тази случка;бягство от германски ....ГМО,сервирана нашенска мешана скара или ..кавърма,червено вино и песни наВолодя Стоянов.Било малко....бавно,че те хубавите работи не стават бъзо;това да не е закусвалня ...кентъки фрай чикън.Момичето е останало недоволно,защото сервитьорът-пич,не й е обърнал...... по-особено внимание,ссори.;явно се е нагледал на чужденки,а те на фона на местните македонки....бледнеят.

82

Бони

преди 14 години

ха-ха, сега остава някой смешен балканки патриотар, който ако не нагъва боб с люти чушки, маа леща със зеле, да каже, че българската кухня е по-добра от френската и ще умра от смях

81

Andrey

преди 14 години

Това пък ако е новина, здраве му кажи. Всеизвестно е, че обслужването по нашите геогравски ширини е повече от плачевно. Може ли лятото да седнеш на плажа и да чакаш препържена риба 3о мин.?

80

Анонимен

преди 14 години

алоо,турчето,айде да не казвам Истанбул как прилича на Ямбол,вашата кухня е най-гнусната,която съм виждал.

79

Ям суджуци

преди 14 години

още един коментар - няма държава в Европа, която да няма вкусна и интересна кухня... с малко изключение за скандинавските страни и техният боровинков сос...

78

Ям суджуци

преди 14 години

присмял се хърбел на щърбел, като се научат да не *** помасите, тогава да правят забележки.

77

Антиварварин

преди 14 години

на *** все някой друг им е крив, че са невежо, тъпо, некадърно и долно племе

76

СВЕТ

преди 14 години

до 72: Толкова ли си *** или се преструваш за да дразниш другите ? Всеки си има вкус и му харесват различни ястия ! Това че французите имат 7000 различни деликатеса не ме трогва ако не харесвам техния стил и вкусови качества на храната им ! А това че една или друга публична личност и тънко езиче е окачествила тяхната кухня като страхотна прави впечатление на хора като теб !

75

187

преди 14 години

а *** ми как ти се вижда на вкус?предполагам, че те е срам да се определяш като Българин, в гетото в което живееш?

74

Тони

преди 14 години

Много ми е смешно да чета българите как си избиват комплексите върху чужденците, когато им кажат истината.

73

Анонимен

преди 14 години

е горе долу добре заплатенА който няма пари ходи като *** и вика"" искам ка4ествено обслужване за без пари

72

малък на 18

преди 14 години

Ко ти е било трудно като сервитьор ???Ти май необичаш тази професия и затова си недоволен.Аз като сервитор съм си изкарал най хубавите мигове.Яко бакшиши добра заплата и редовно шоу с *** от софия и чужбина.Ако знаете само колко са ми пили пикнята и това не са силни думи а от това незабравимо лято.Намислил съм другото лято да се изсера малко в казана да видим дали ще разберат.Аз ги изследвам кат мишки моите клиенти голям смях голямо нещо.Едни такива важни пък ***.И казват мм колко вкусно....умираме си от смях а те си мислят че сме вежливи!

71

Анонимен

преди 14 години

Абе стига с тази прехвалена Франция,бе ***!Там всичко е маркетинг.Всички знаят,че българските вина са по-качествени от Френските,ама цените са наопъки,заради рекламата.Иначе на всички олимпиади по вино държим първите места, миналата година в Русия сме на първо и второ място. Франция ни дишат праха.Така че,айде стига с тази Франция,една лъжа казана 100 пъти ставала истина,че и твойта работа

70

манталитет

преди 14 години

Права е. Няма какво да се пенявите с лицемерен патриотизъм, защото съм сигурен, че и вие се дразните и ядосвате от келнерите в повечето заведения.

69

Анонимен

преди 14 години

а интересно на теб колко ти плащат:)) ак оси доктор-малко пари ти дават и няма да ни лекуваш,ако си адвокат-без пари пък изобщо няма да работиш за някого.Нали?:))) така че не е нужно да говориш наизуст.мен какво ме интересува 4е трябва да заплащам за нещо тогава-влизам в магазина ,вземам си бира пък на продава4 амайната му 4е иска да му платя бирата.Навсякъде ка4еството струва пари.А който има пари ходи в ка4ествените ресторанти където обслужването е на ниво именно защото персонала

68

Митака

преди 14 години

Ако ида в некво 15000-дно село в Германия за същите пари ще получа по-лошо обслужване.

67

Анонимен

преди 14 години

В България ако става въпрос кухнята е доста по-сложна от тази във Франция и Италия,ама проблема е,че нямаме професионални готвачи.Всички отиват да готвят в чужбина,защото там плащат по 7000 евро на месец,у нас по 1200 лв.

66

Machiavelli

преди 14 години

Защо ли обиден? Мислиш че ме е яд, че жабарите не са те обслужили добре? Не са те обслужили добре и щи кажа що. Явно са видяли, че си от източна Европа и са те помислили 100% за румънец или албанец, а вече мисля че знаеш какво им е мнението на италиянците за тях.