183

az

преди 14 години

Дянков, Дянков да беше постигнал най-малкия търговски дефицит да се радваме, а той се хвали с това, че администрацията изхарчила 500 млн. повече отколкото и се полагало!

182

Шик-Шок-Шоу

преди 14 години

До зъл. Да, ама Германия в края на 1932 год. е била в много по-лошо положение, отколкото сме ние сега. А през 1935 год. бе вече мощна икономическа сила, търсеща пазари. Те и затова бяха войните.

181

:D

преди 14 години

330добавен от: po temata преди 3 дни +5 Отговори Светoвната здравна oрганизаця разпрoстрани тoзи следoбед 4е пандемята oт свински грип е oтстъпила с неверoятна скoрoст и в мoмента няма регистрация на нoви бoлни. A дo сега бoледувалите от този грип се изправят със светнали o4и на крака и на бегoм oтиват пo купoни, барбекюта и всенарoдните тържества oрганизирена oт ЕУ пoслу4ай неверoятните възмoзнoстти на Румяна Желава да пoгне, настигне и изтреапа грипа използвайки самo ум и красoта. Да пoжеламе на Руми Желаева дългoлетие, пoумняване и разкрасяване - иде кoнският а след неги и грипът на Динозаврите.Дълбоко се надявам че Желева ще вземе своевременно мерки така да се нагизди като почне Конският грип да ни тъпче , че само с едно намигване и кимване на глава за искана интимна среща с Конете те да се разцвилят и избягат.

180

Наблюдател №1

преди 14 години

Това трябва да е най-евтината къщичка за домашни любимци, която се предлага. Във Великобритания цените им варират между 3500 и 56000 лири стерлинги

179

матр'ила на Бой

преди 14 години

Браво на а Дянков!!! Най-важното е че това за най-макия дефицит ще му го пише в CV-то, т.е. целта е постигната, а целокупния български народ кучета го яли....Какви времена, какви хора

178

гневен

преди 14 години

Браво пич,ама няма да го направят защото ние сме *** и робски души. Това го е доказала историята. Няма друга страна която 500 год да са я клали и е..ли.Смениха се крадците с некадърниците.

177

hristo

преди 14 години

ами например ремонт на най-обикновен път примерно - всеки днае какво е положението на пътищата ни. естествено, че харчовете за администрация трябва да се съкратят, но не виждам други мерки за подпомагане на производството, които да се прилагат

176

зъл

преди 14 години

Абе ти си гении. Точно по този намин се оправиха Мианмар и сега са водеща икономическа сила в света

175

Шик Шок шоу

преди 14 години

Как да си оправим икономиката? Три начина: 1. Военен комунизъм с конфискация на измамно натрупаните богатства. 2. а ла Германия, през периода 1933 до 1935 год. Силна централна банка, която да командори алчните банки, ако се наложи да ги изкупи и ликвидира. Финансиране на икономиката с нисък лихвен процент. 3. Авторитарен военен режим с контрол върху изхарчените и харчените финансовви средства. Военносъдебна отговорност от грабителите на икономиката и финансовите средства. Толкоз.

174

kyky

преди 14 години

поискахте факти за глупостите дянкови, написах ви, бяхте обещали да дадете някакви доказателства за това, че уж дянков бил умен.....чакам....

173

Бай

преди 14 години

до 170Мии не, не и пак не

172

Иван

преди 14 години

А откъде са го разбрали... от извънземните!

171

kyky

преди 14 години

питайте защо трети път шефката на парламента отклонява въпроса за това, колко струват на данъкоплатците котката на дянков и плазмите, които си накупи за държавна сметка в боянапитайте, питайте...

170

гневен

преди 14 години

Ами разбраха учените,че в него е ножа и хляба. Както той прави сравнения с пицата в такъв тон му отговориха и те . То иначе как ще ги разбере големио ум ***"Същия"високо квалифициран мошенник е като Миленчо " Хотелчев".Дайте да дадем.

169

Анонимен

преди 14 години

Ей завиждам му - индийките били едни от най-добрите. и ти май му завиждаш?

168

зъл

преди 14 години

Ами ето ти няколко примерчета - облекчаване на лицензионните режими и намаляване на необоснованите такси;ефективен механизъм за бързо възстановяване на ДДС, а може би и удължаване на срока за внасянето му;поемане на осигуровките от държавата за всеки нов нает служител за срок от 6 м.;държавна помощ и освобождаване от ДДС на инвестиции във връзка експорт на стоки;намаляване на изземваната от държавата част от БВП;ускорена процедура за решаване на търговски спорове;тези мерки стигат ли ти?

167

Анонимен

преди 14 години

Не - за 3700 монголски донги била.

166

Raven

преди 14 години

Верно ли котката на Дянков има къща за 3700 лв ?!Стига бе- не го вярвам.А и в гугъла не видях някъде да се споменава цената.Дай нещо линкче да видим , а?

165

Да или Не

преди 14 години

Мълчаха 4-5 дена, и пак се почва със розовите филми. За половин година ще излезем от кризата, и до края на мандата на ГЕРБ ще настъпи такъв разцвет у нас, че ще създадем изкуствена криза в целия ЕС, че може и зад океана да ги засегнем малко с нашия икономически подем, малкия Китай на на Балканския полуостров, няма да могат да ни насмогнат хората ! Така им се пада на всички нагли капиталисти и комунисти, като не знаят какъв финансов министър си имаме.

164

palj4o

преди 14 години

stiga ste ni lagali,4e njma da ima kriza sled 2-3 meseca,tova sa 4isti gluposti,vsi4ko e tolkova skapo,cenite letjt nagore,a zaplatite s nito stotinka ne se povi6avat.