50

Българин

преди 14 години

500г. стигат.

49

Анонимен

преди 14 години

"Не не той се обърна към журналистите и с една молба"Не, не, не, не и неее.... Готина песничка на Сл. Трифонов, която така имплементирана в текста на статията придобива изненадващо приятно звучене.

48

Анонимен

преди 14 години

Гаден агент на "Държавна сигурност" комунистите стоят зад гърба му,кръгът "Монтерей"и бившата "КГБ" няма да са вечни,самозабравиха се и станаха ултра нагли педалчетата...

47

mind twist

преди 14 години

ДПС са бивша терористична организация, мафиотска структура. Още преди да влезем в ЕС, те се подготвяха активно за управление на европейски проекти, за да могат да изкярят когато се отвори кранчето. За толкова време не съм чул ДПС да са постигнали нещо значимо, дори на регионално ниво. Приписват си заслуги, борят се за запазване на статуквото с лобиращи формули

46

Dan

преди 14 години

Стига вече с това отклоняване на вниманието, отклоняването на вниманието е похват на ДПС и БСП докато крадат когато са на власт, това са реални пари откраднати от държавата т.е. от НАС и аз искам да си съсредоточа вниманието върху това кой ги е откраднал и после как ще ги върне!!! Не съм лаик и може би няма да ги върнат ама да им вземат имуществото в полза на държавата и да ги натикат малко на топличко да им смачкат самучуствието ми стига!

45

bless

преди 14 години

ЗНАЧИ ВСЕ ПАК...ИМА ЗАЕК, С ЕДНА ДУМА 'МНОГО СМЕ ДОБРИ В ДАЛАВЕРИТЕ - СЛЕДИ НЕ ОСТАВЯМЕ!'

44

до 41

преди 14 години

... и си умря напълно демократично. На хората толкова много им хареса управлението, че никой не пожела да се повтаря.

43

Анонимен

преди 14 години

Млък крадлив ***......

42

mind twist

преди 14 години

Няма как Доган да е най-силния политик, като се покрива като мишка и не се явява на работното си място като народен представител. Това, че е "сокол" и, че бил силен политик - БОШЛАФ - само PR. Само подлогата Лютивия Наместан говори смии и гущери, кокото да крепи окупираните райони в стах "нали виждате каво им говоря, страхувайте се рая"

41

8888

преди 14 години

Колкото и да ти е мъчно партийката ви умря вече и дано да не се връща! Плюй си, но с това не можеш да промениш фактите!

40

RVD

преди 14 години

поздравления за вас от НДСВ наистина тези 8 год бяха най-успешното управление досега

39

Анонимен 1234

преди 14 години

Тези двамата са за затвора! От техния регион съм и съм наясно за какво става на въпрос.Тези двамата са толкова черни и миризливи в далаверите,че по скоро трябва да им отсекат ръцете и да им отрежат езиците.Гнус ме е от такива като тях.Ако не ви осъдят и не влезнете в затвора дано има кой да ви търси за разплата...*** такава!

38

Анонимен

преди 14 години

СОКОЛЕ, ЛЪЖЕШ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ. ЛЪЖЕШ!

37

Апах

преди 14 години

Те, хората търсят милиарди, не зайци.

36

българин

преди 14 години

Ех, че сте ми простички! Направо ми се отщя да ви чета! Толкова неграмотни и злобни сте, че нямам думи. :( И вие искате да ни управлявате?! Тъжно, много тъжно!

35

оха

преди 14 години

Ей, как се зарадвах като видях горната част на снимката. Реших че е в самолет.... или летяща чиния де...

34

Анонимен

преди 14 години

Недей да го дУшиш тоя. Кофти мирише.

33

:)

преди 14 години

"На свой ред уличеният в измами Гюнай Сефер измами заяви, че не се притеснява от предстоящото разследване, тъй като през последните 10 години не е подписвал никакви документи във фирмите си."="Аз Мангъ съм джибчиъ, а ни мой *** фанити, щото никой ни мой мъ види в тъмнуту 'га одим за жилезу"

32

pet

преди 14 години

Ахмед, криеш нещо. Не казваш всичко, подушвам те.

31

Анонимен

преди 14 години

Като ръководител на секта е с този микрофон....:)що като?:)))