85

Анонимен

преди 14 години

Не.Нищо не разбирам.От твойте машинации и манипулации нищо не разбирам.

84

GGG

преди 14 години

еййй.човека за почивните дни отишъл малко да отдъхне като ЧОВЕК,какъвто е всеки от нас-вие ще го изядете смотаняцииииии....*** отврата тука,*** гнусотията на хората......

83

пенчо

преди 14 години

Не е лошо че Бойко е почивал няколко дена или че е ходил на море. Проблема е че е приел подарък, освен сега ако не каже че си е платил стаята и вечерята, тоест няколкото вечери (и обяди, за които казват че никога не били безплатни). А в поканата на Златев към премиера да пренощува в личният му хотел, могат с основание да се заподозрат користни намерения.Не е редно един премиер (какъвото е Бойко) да нощува по частните хотели на българските олигарси на тяхна сметка!

82

f

преди 14 години

79, ще се оправим. Народа се пробужда, но лека по-лека. И това не е оптимистично, а реалистично изказване.

81

SAPATA

преди 14 години

Опит за систематизация на капризите ви. Б-Б. не може:1.Да пие вода.Изключ. държ. собственост-конфликт на интереси.2.Да диша. Как така ще диша, а?3.Да спи където и да е.Ми, не може.4.Да горори просто.Как така?5.Да говори сериозно.Щом говори просто,не трябва сериозно.6.Да яде.Да си прави сандвичи и да си ги носи.7.Да носи чаршаф на главата.Щото го снимат и не е допустимо.8.Да говори с който и да е.Как така ще говори.Да пише книги.9.Да излиза от кабинета си.И това е забранено.

80

Анонимен

преди 14 години

мойто момче,тука проблема е че е след избори,а Вл.Златев не е някакъв ***.Разбираш ли?нещата са много различни...

79

.....

преди 14 години

Ей....за пореден път се убеждавам,че българите сме мизерно племе ей...и като отишъл 2 дена на море човека и какво...пфуу на вас все някой друг ви е крив!То така най лесно...като на мен не ми е добре...сакем на вуте да му е зле...няма да се опрайме никога!

78

???

преди 14 години

а,бе,къде е Волен?той ще ни каже....

77

Анонимен

преди 14 години

А за катастрофата,която предизвика на път за Обзор защо нищо не казва ?!

76

Гласувал за ББ

преди 14 години

Анонимка 66,много елементарно мислиш. Тази държава има нужда от правилните въпроси, а не от хашлашки изказвания. Аман от възвеличаване на хора в тази вмирисана страница! Аз лично гласувах за ББ, но ЕСТЕСТВЕННО ще го гледам под лупа ! Достатъчно сме се напатили от "освободители", които после ни го слагат троен! Хареса ми как ББ започна - дано така да продължи. И да не прави повече такива фалове - властта трябва да е БЕЗПРИСТРАСТНА - и да не лобира за никой.И мисли преди да пишеш!

75

Анонимен

преди 14 години

Не си гласувал за ББ!Не лъжи!Това е една от 10-те божи заповеди.

74

kat

преди 14 години

Бойче,за съвсем будалички ни взимаш вече...до кога ли?!

73

Анонимен

преди 14 години

И на позорния стълб да го сложат.Амаха *** такъв.Два дена на море ще се пече.Сега реколтата се прибира.Да яхне някой комбайн,някой трактор да изоре една нива поне!А той-два дни на море.Уууу!Чудовищно престъпление е извършил!Това е нечувано!

72

Анонимен

преди 14 години

Perfektna tema chervenite lainarcheta da si zacheshat ezicite...ei za tova mrazq mediqta, shtoto pravi kvoto si iska s naroda...mama vi deeba gnusni..ga se vurne bai tosho pa vi zakluchi u pandelite vas dano

71

feawasfasfasgasg

преди 14 години

fasdfasdf

70

Анонимен

преди 14 години

Daje i kmetA na sofia obicha moreto :)ei tva sigurno e mnogo kofti da si ot sofiq i da nqmash more :D:D

69

баба Лена

преди 14 години

Спах два дни в хотела на Валентин Златев там", отсече Бойко Борисов и допълни: бизнесмена Валентин Златев e представител на Лукойл за Югоизточна Европа!!! Ееее... къде бил ключа за бараката! А аз се чудя как се ценообразува нашият бензин и газьол ! Барела петрол на международния пазар падне нашите цени останат барела петрол се вдигне и готово- увеличение на цената! Е това му е майката... политика братче! А... да не забравя да попитам другаря Валентин Златев ще го проверяват ли от НАП!?

68

Анонимен

преди 14 години

за разлика от сергейчо бойко поне е работил и има трудова книжка,също и за разлика от насранкобурготски комарджията,за *** духан не говориме

67

Анонимен

преди 14 години

Кой ти каза че Сергей не е от ДС?За какво му е на Сергей ДС-то?Баща му беше един от шефовете на това ДС заедно с цялото ПОлитбюро!

66

Анонимен

преди 14 години

проблема е, че ако си гост на някой, после си му задължен !!-е това е гъзолиството в бг,значи преди да стане премиер не е бил задължен,но щом е станал сега е задължен и на кой,на тоя дето е бил на гости ли,супертъпо расъждение,едно време доколко си спомням и костов беше на някаква *** сватба преди избори,да чакаме *** за министър