28

Бай Хой

преди 14 години

Ако всичко написано е вярно, нека ченгетата да им ударят на двете *** по една кожена инжекция, както са закопчани на "трамвая", па после да ги пуснат да се бият отново...

27

тъпо

преди 14 години

Екак кво ще пият снякой по 2:3 и си ходят кво да правят в ареста язък за унижението на полицайте

26

габровеца

преди 14 години

като говорим за полиция,ние много плуем по южната ни съседка ама я някой да скочи на полицай в турция да го видя дали ще стигне до съд вобще.белене ще му се стори като 5 звезди :)

25

bate.niki

преди 14 години

da taka 6te e s policaiite.6te qdat boi i 6te si traqt za6toto ne vseki stava za policai.policaq e jiviq zakon na praktika.vseki ima prava no dane zabrava zadaljeniqta si.q poglednete kak e policiqta v zapadna evropa.nqma 6ega.ima deistvie.kogato zapo4nat da nazna4avat tezi koiito zaslyjavat moje dase o4akva ne6to polojitewlno ot policiqta.

24

габровеца

преди 14 години

вобше няма да се учудя.аз като гледам при мене какво става и *** пак неги вкарват в затвора кво остава за големите градове.жалка картинка сме ние в БГ.

23

татювото

преди 14 години

СИГУРНО НА НЯКОЙ ПОЛИЦАЙ ХАХАХАХАА

22

габровеца

преди 14 години

и прибирането им да е съпътствано с много бой!а в белене с тежък въспитателен труд!!!

21

габровеца

преди 14 години

да да интересное наистина но кои ли е синче тоя?че и жените и те?

20

ПРИЗИВ

преди 14 години

Там е работа, че всички известни на полицията *** са на свобода и си се шляят безнаказано напред-назад. Промяна в Законодателството! Отваряне на Белене и Скравена - всички отрпеки там! Така, както беше навремето. Денонощни акции на автопатрулите за ЛОВ НА ***. Само така може да се промени и подобри статуквото в България.

19

ОТРЕПКИ

преди 14 години

"Установена е самоличността на тримата: мъжът И.П.(36г.) и жените М.Г (21г.) и И.Ц. (28г.), и тримата софиянци" ..... и тримата върли чалгаджии с родословно дърво то Мало Конаре, с по една жива мозъчна клетка, следствие от наркотиците, НЯМА ЛИ КОЙ ДА Я ОТСТРЕЛЯ ТАЯ *** !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

18

Лудия

преди 14 години

Полицаите да са ги гръмнали че ми писна от такива *** в тази Държава!!!!!!

17

габровеца

преди 14 години

абе кога в тази държава ще се приеме закона за доживотна присъда за посягане над полицай?

16

мангуста

преди 14 години

Ааааа извести били на полицията ..... и кво ?!?!?!?!

15

....

преди 14 години

Егати полицаите... нали са полицаи, как може да позволят на две женки да ги бият. ОМГ

14

Анонимен

преди 14 години

za okazvane na suprotiva....kyr6ym v kolqnoto...sledva6tiq v glavata.....ama napi6ete pulnoto ime na ***....da se razbere na koe tati e sin4e...*** mazni

13

бай Ганьо

преди 14 години

Дано така и продължат не само простосмъртните да прецакват.

12

freestyle

преди 14 години

Добре , че полицайте са ги видяли навреме и не станахме свидетели на поредния убит от пиян шофьор!!!

11

Българин

преди 14 години

И Румен е прав - какво значи ОТКАЗАЛ да даде кръвна проба?!? Като отказва, куките му разбиват мутрата, събират от кръвта, шуртяща от цифката му и я тестват !!! Но това е невъзможно - пияният е бил с ПОРШЕ, това е достатъчно за такива жалки мишоци като куките... тример с мен - на мачът на националите с Ейре, като преминах през двата полицейски кордона, ушевите едва ли не ми се кланяха и въобще не ме проверяваха, защото бях с костюм и вратовръзка... а имах и чанта, в която можеше и динамит да нося

10

Иво

преди 14 години

Личи си че вече имаме нова МИЛИЦИОНЕРСКА власт. Всеки ден започнаха да ни засипват с разни новинки за "пострадали" полицаи. Крайната цел на Цецко е ясна - да оправдаят убийците на Чората.

9

Българин

преди 14 години

Нужни били два автопатрула, за да озаптят един насмукал се отворко и две пияни ***? И тия, дето едвам се крепели на крака, набили три куки? И това ми било полиция ?!?! С какво тия баби са заслужили и най-мизерната заплата?!?