89

това са

преди 14 години

Аболютно *** статии !

88

Geo Milew

преди 14 години

Сигурно си поклонничка на Жени Калканджиев и смяташ интернет потребителите за ***.. Съгласен съм че има глупави мъже, но най-вероятно ще забележиш , как започват да поумняват като ти поувисне д...то.

87

Анонимен

преди 14 години

тази статия е дори по-*** от предишната за мъжете, съжелявам че изгубих време докато я чета и напиша коментар

86

Анонимен

преди 14 години

за секс за кво?

85

723

преди 14 години

подкрепям бабата, тъй като не възприемам поведението на жената-използвач, при това хвалеща се с него

84

Анонимен

преди 14 години

По-голямата част от жените не разбират от нищо... Само консумират наготово.Но все пак Жената е свещено създание!

83

Мадама

преди 14 години

Бабо Яжке,тръгвам,че нямам време.Имам среща в един хотел с едно момченце,което трепери за мен,а после ще ходим с мъжа ми да уреждаме една ексурзийка до Мармарис:)А ти гледай да не заговриш манджата,така както си загоряла една педя под пъпа ;))))

82

баба Яга

преди 14 години

Мадама: Дефиницията ти за истинска жена дълеч се разминава с моята престава за човешки взаимоотношения, така че никога няма да се разберем и тук е момента да прекратим спора :)

81

Анонимен

преди 14 години

Леле, някои хора пак взеха нещата на сериозно. :-)) Я по-весело! Цялата статия е написана с цел да забавлява, а не да поражда безсмислени спорове! Нито ние можем без мъжете, нито те без нас. В природата всичко трябва да е в равновесие. Ден-нощ, Ин-Ян... нарушили се балансът става лошо.

80

Мадама

преди 14 години

Ама бабче,ти нещо бъркаш :) Аз съм омъжена и мъжът ми е 2 години по-голям от мен/28 год/,така че няма батковци,които мен да изхвърлят :) Има такива,които аз изхвърлям,след като преценя,че съм взела всичко,което ми е било необходимо.А едва ли можете да си представите мъжът ми как ме гледа в очите:) Но това е техника само за истинска жена-не за родена слугиня,като теб:)

79

баба Яга

преди 14 години

Не са сини, а зелени кукло! А колкото до напъните - няма нужда, не всички жени са ***, за да се налага да се доказват, още по-малко в някакъв новинарски сайт. Скачай си ти по вратовете на твоите мъже и недей дава на баба си акъл как да се държи с хората :) Хайде със здраве, всеки си има мнение

78

баба Яга

преди 14 години

до: Мадама: Такива парцалки като теб нак финишират без пари и остарели. Батковците дето купуват това онова докато те "обичат" обикновено си взимат всичко като те сменят с друга парцалка :)

77

Мадама

преди 14 години

До баба Яга: Бабче,знаем ти напъните във всяка тема да се докараш на мъжете,така че не ми се прави на отворена.Ти сигурно на твоя мъж/ако има будала,дето да е с теб/ не му гледаш парите,ами само сините му очи.Хайде не се прави на светица и не се опитвай да казваш нещо умно,защото не ти се получават нещата.Аз поне съм искрена.На един мъж не му ли стъпиш на врата,той ще стъпи на твоя.Слушайте мен,момичета.

76

Ракия по пладне

преди 14 години

Извади Господ бог реброто на Адам,За да направи първата жена,Реброто бе единствената кост,Която мозък нямаше ни грам .... /Хуберман/

75

Анонимен

преди 14 години

Абсолютно съм съгласна!

74

723

преди 14 години

а за простата жена, това беше най в десетката, понеже като няма с какво да блесне, тя ще компенсира с толкова злини,лъжи и пр.,че ще се чудиш от къде ти е дошло

73

баба Яга

преди 14 години

70: Това важи абсолютно и в двете посоки, няма значение мъж или жена си, ако се държиш отвратително няма как да ти отвръщат с хубаво. Той г-н Нютон отдавна го е извел с 3тия си закон: На всяко действие има равно по големина и обратно по посока противодействие

72

Анонимен

преди 14 години

...ще смучат, докато не засмучат и Големия, та после е страшно, *** такава

71

АЗ

преди 14 години

Жените като жени са атрактивни до към 26-27 г,след това почват да преливат отвсякъде,плесират се,,,и им остава голто самочувствие на "ГОЛЕМА РАБОТА"И ще бъдат голема работа докато има глупави мъже....така че....шут в гъзъ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

70

Анонимен

преди 14 години

Прав си! Ако ни обичате и уважавате и ние ще ви отговорим със същото. Колкото по-лошо се държи един мъж с една жена, толкова е по-голям шансът един ден да се обзаведе с огромни рога! :-))