38

Анонимен

преди 15 години

Лечков няма да е министър

37

Анонимен

преди 15 години

Егати !!! Бойко Димитрачков !!!Ха , чакайте сега ревиия на сделките за БТК и електроразпределенията !Половин Б-я реве от Е.ОН , пък те слагат шефа му за министър , та да ревне цяла ...Напълно прав е 10.Почна ли да ви се изяснява картинката вече , а ?!

36

gerberche

преди 15 години

na Bulgarin ugoda njama---Ako pita chovek tija deto lajat srestu GERB--kazhete be hora ,kakvo iskate,predlozhete nesto---otgovor:AAA nie samo laem, taka ni e kazano!

35

Анонимен

преди 15 години

Има хора които са гола вода.. На земеделието и образованието най-негадяи

34

:)

преди 15 години

Ти наистина си ***. Как съдиш за хората от един жълт вестник. Като ходиш на работа ако за теб напишат "Насирал се 1000 пъти до три годишна възраст..., а баща му бил пиянка." трябва ли хората да мислят, че си *** и алкохолик. А?

33

Ази

преди 15 години

Уж не искаха комунисти, пък слагат за министри синчета на активни борци и комунисти, дето се пребоядисват набързо заради властта.

32

аз

преди 15 години

Само да отбележа, че групата "Икономедиа" беше един от организаторите на гей-парада от 27 юни. Не бих искал в правителството да има човек, който е един от шефовете й. Но пък Бойко Борисов не направи нищо, за да спре шествието на извратените. Така че тази близост е понятна.

31

Сценария е НДСВ2

преди 15 години

Ех какви юунаци с *** да ги сочиш . Мале Лечков окраде Сливен до шушка човекът все още чете овчарчето Каллитко а те за министр го гласят . Не съм врачка но от сега ми мирише на здрав провал дано да греша . Освен тоз от весник капитал другите са световно неизвесни . Според мен Борисов копира сценария на Симо крадеца от Мадрит който лансира М. Велчев и Н. Василев обирали и убивали народът с охота . Ако греша поправете ме моля . Но всичко е едно и също нищо не се променя само се миксират шлагерите

30

До Мустанг

преди 15 години

Това на практика няма да стане, защото не може да се намерят толкова много *** за духане :)

29

кмета

преди 15 години

*** em all, и това правителство ще е shit

28

Анонимен

преди 15 години

Добре де,що ще тук тая свастика,о,да бе,вчера пак пихме мастикааа

27

Крис

преди 15 години

Ех, как ревнахте пак :) Ама ви разбирам, нали никой от нас няма да е във властта :) В Англия назначават за депутати хора, които са богати - познайте защо? Ето защо е добре да последваме и техният пример :) А сега обратно на работа, че да не ревете що са ви изгонили в условията на криза. Който не е гласувал - да не се оплаква! Аз го направих и мога да дам мнение! Айде лек ви ден! :)

26

Мустанг

преди 15 години

Всички които не харесват ГЕРБ да го духат!

25

Анонимен

преди 15 години

До 20, какви обръчи? Те ГЕРБ нямат обръчи от фирми, те са чисти като вода ненапита.

24

Анонимен

преди 15 години

Бойко Димитрачков - 11.04.1966 г.

23

Баба Ванга

преди 15 години

Осирането е в ход!

22

IDIOT

преди 15 години

OBARNETE VNIMANIE NA KANDIDATA ZA MINITAR NA VAN6NITE RABOTI. VNUK NA AKTIVNI BORCI PROTIV FA6IZMA-DEPUTAT OT SDS EVRODEPUTAT OT GERB.VESELO LI VI E.NA MEN NE

21

Б И З Н Е С

преди 15 години

Що ревете срещу Класната,бе!?Ми трябва да има и един ПОЛИТИК!:)

20

Тит

преди 15 години

до анонимния с поста: Предлагаш стари филми!Гледали сме ги, когато е трябвало!Сега е по интересно защо "Скат" я няма из полвин България?Не ми липсва, но се дразня когато ми стесняват избора!

19

Глория

преди 15 години

До *** и *** - Нали знаеш, че живеем в Абсурдистан, само тук спортът може да е по-важен от защитата на хората при бедствия ... Както казаха вече - като не ни изнася, да си ходим, това е....