106

Димитър

преди 15 години

Напълно съм съгласен със 104, но изглежда Стависки е обещал, че "няма повече да прави така" и затова условна присъда.И никой не може да ме убеди, че щяло да му тежи на съвестта. Да, ама не!

105

П.Иванов

преди 15 години

Не прочетох едно съчувствие - само закани и жажда за мъст. Случила се е трагедия ... и за семействата на пострадалите а и за Стависки и Албена... Но озверената тълпа с нищо тук не може да помогне ... Може би малко човечност тук не е излишна...

104

Vlady

преди 15 години

Нормално би било Стависки да поживее 4-5 години на общежитие открит тип с работа на външни обекти без охрана и с полагаемата част от възнаграждението да изплаща обезщетенията. Все пак е убил човек и нанесъл тежки повреди на друг, макар и престъплението му да е неумишлено и заслужава ефективна присъда при по-лек режим.

103

Валентин

преди 15 години

Гоце,може да си отдъхнеш!Няма да ти се налага да го амнистираш!!Скапано общество-скапана държава!

102

Пич

преди 15 години

"но Стависки обича високите скорости и постоянно е карал с бясна скорост"Ти возил ли си се с него, та да знаеш как кара? Аз съм се возил, и няма нищо такова като "постоянно с бясна скорост"!!! На всеки се случва да настъпи *** на газта повече, но ...... Не го защитавам, но коментари като този на "No46" - изказваш се неподготвен"Е аз пък съм спал с Памела Андерсън, хайде който не вярва да провери.

101

jiko

преди 15 години

mashalla...uslovno za ubiistvo na 1 i osakatiavane na drug

100

goze tripera

преди 15 години

pozelavam ti togava da opitash istinskata RUSKA obi4 pijana i karashta ludo ---dano togava tvoite blizki da produlzat da obi4at 4OVEKA KOITO NIKOGA NE KARA PIL!!!!!!!

99

преди 15 години

България скоро няма да се оправи, защото генът на българите е изтъкан от злоба, завист, наглост и безочие............

98

anonimen

преди 15 години

трябва да пее Доко доко в затвора,след това ако близне алкохол

97

преди 15 години

Сега остана Президента да му даде Орден СТара Планина за изключителните си заслуги към България и Българският народ.С това как прослави цяла България освен със златните си медали така и с абсурдната законодателна система която му позволи да погуби два млади живота и дори да не Помирише затвора .И да продължава да си се пързаля по леда наи бегрижно все едно нищо нее направил но не каде да е а в родната си страна Русия .Уж условна присъда има а си пътува човека по света все едно нищо нее направил.

96

СССРейчо

преди 15 години

ГНУСЬ със Советский вкус ............Това значи - ПИЙТЕ и се качвайте на колите. Газете хора, убивайте ги с опиянение, после ще платите индулгенция ... И пак отначало. Български съд по ГОЦЕ Първанов е като комунистическия съд на СТАЛИН - лошо за враговете и добро за нашите ребята !!!

95

преди 15 години

ОБЯВЯВАМ НАПРЕДВАРА: кой ще е първия да натисне спусъка? СЪСТЕЗАНИЕТО ДА ЗАПОЧНЕ!!

94

преди 15 години

дайте един ценоразпис до колко можем да газим/убиваме за условна. или поне на входа на съда го залепете, така де поне да сме информирани

93

do 91

преди 15 години

Изрично написах че Не го защитавам, а и алкохол не пия.

92

преди 15 години

Не желая да ме наричат българин. Срам е. Да съм *** е гордост за мен .А винаги съм искал да бъда като бъгарите. ха ха ха ха .

91

преди 15 години

значи и ти си пияница и убиец като руската ***.И си нагъл.ЗАЩИТАВАШ УБИЕЦ.

90

В

преди 15 години

Не е нормално да управляваш кола пиян, не е нормално да караш с висока скорост, защото няма безсмъртни. Ако си решил да се самоубиваш направи го на белюдно място където няма да пострадат невинни. Не е само този случай, но ежегодно хиляди хора загиват заради тези безрасъдства, и най - вече виновни са тия които карат и пият като луди, няма по силно нещо от собствената преценка, ако на човек сам не му достигне до акъла, че може да убие някои като се прави на карайки като луд, няма кои друг да го направи. Да кофти правосъдие, всъщност кривосъдие, законите не се спазват, защото не се наказват хората. Но ако ти сам не се усетиш и не се държиш човечно, няма кои друг да те накара, ако ще и законите да са сурови. Всеки сам плаща свойте грешки, рано или късно, никои няма да избяга от кармата ти, каквото надробиш такова ще сърбаш, каквто посееш такова ще пожънеш, what comes around goes around или иначе казано, живей и остави и другите да живеят, бъдете човечни!

89

куче

преди 15 години

ЗА КОКОШКА, НЯМА ПРОШКА, ЗА МИЛИОНИ, НЯМА ЗАКОНИ! ТОВА Е БЪЛГАРИЯ БЕ , ДА НЕ ТИ Е НЯКАКВА *** АМЕРИКА...

88

КауБойко

преди 15 години

Тая *** трябваше да лежи поне няколко години. Шиб*ани съдии.

87

преди 15 години

браво за условната присъда инак Максим Свински, ако беше затворен в панделата щеше след като си изтърпи наказанието да върви на шпагати.