24

Анонимен

преди 6 часа

САЩ не са потвърдили разполагането на сев. корейски войници в Русия! Изразиха съмнения, че е възможно. Вероятно е да е възможно... Значи американци, испанци, французи, поляци, германци може, а севернокорейци-не? Що така? Къде остана едно от основните правила на демокраъичното общество, а именно-свпбодното придвижване на хора и товари до всички кътчета на земното кълбо? Или пак е измислица за наивници!?

23

Анонимен

преди 6 часа

"И как краварите са потвърдили разполагането на корейци в Русия" - С видеа. Самите руснаци снимат с телефоните си какво им идва в държавата.

22

Мечока

преди 6 часа

Няма лошо.Щом има наемници от Запада в Украйна,така може да има и корейски наемници на страната на Русия.Въпроса е колко ще са.3 хиляди или 30.Явно Ким иска войските му да придобият практически опит във воденето на бойни действия.

21

Анонимен

преди 6 часа

Така се случи ТСВ.

20

Анонимен

преди 6 часа

23 пъти по-малка държава била Украйна казват нашите евроатлантици? Нека припомня, че 2022 година Украйна беше 45 милиона срещу 130 милионна Русия. Украйна имаше армия от 600,000 щика. Практически най-голямата армия в НАТО. И за капак получи оборудване от над 40 държави за 500 милиарда долара. За сравнение годишният военен бюджет на Русия преди войната беше около 80 милиарда долара.

19

Факт

преди 6 часа

Сак вият от страх западните колонии,вече и пет пари не струват.

18

Анонимен

преди 6 часа

В Угледар беше ад за нацистите. Руската артилерия използва тактика, изпробвана по време на щурма на Артьомовск. Там специално за изтегляне на подразделенията на ВСУ беше оставен малък коридор, в който остатъците от резервите на украинската армия бяха доубити с всички възможни видове боеприпаси. Сега има достатъчно дронове и снаряди в резерв, а огневият чувал, през който бившият гарнизон на Угледар се измъкна на север, е много по-малък по размери, приблизително 7x3 километра.

17

Руската Дума

преди 6 часа

ратифицира Договора за всестранно сътрудничество между РФ и КНДР. Този договор слага край на икономическите санкции срещу Пхенян.

16

Анонимен

преди 6 часа

Корейският Шиши дали ще влезе в БРИКС-а?

15

Анонимен

преди 6 часа

Над угледарските степи в този район цяла нощ има ужасен рев от ФАБ-ове, смесен със злобното бръмчене на FPV дронове и звуците на ракетни експлозии от Град. И това не спира нито на изхода от Угледар, нито на влизане в съседното Богоявленка.

14

БЕЛГОРОД ТРЪГНА

преди 6 часа

Белгород тръгна, братя! Замина! Посейдоните са наредени по крайбрежието на хегемона и с едно натискане на бутона 500 метра високо ядрено цунами ще погълне мегаполисите на източния и западния бряг. НАТО е в ступор.

13

Анонимен

преди 6 часа

Какво става с Москва за 3 дни? НАТО влезе ли вече в Москва?

12

Анонимен

преди 6 часа

На летището Староконстантинов, братушките намятаха кинжалите и помляха Ф16 -ките. 4 самолета са тотал щета. Дано са ги засттаховали.

11

И все пак напредва

преди 6 часа

С над ПЕТСТОТИН МИЛИАРДА ЕВРО вонна помощ, изтребители, Леопарди, Брадлита, Хаймарси, СтормШадоуси и ракети произвеждани в трите най силни икономики в света. С разузнаването на алианс като НАТО, с хиляди западни военни експерти с интернет от Старлинк, С натовската дивизия за управление на дронове,десетки пакети със икономически САНКЦИИ и Русия все пак НАПРЕДВА....

10

Анонимен

преди 6 часа

90% от пpocтитутките в Германия са българки.

9

Подводница чудовище

преди 6 часа

Майка Русия изгражда подводница чудовище. Дълга 360м и с водоизместимост 180,000 тона. В НАТО треперят като листове хартишка.

8

БРАТУШКИТЕ МЕЛЯТ

преди 6 часа

Братушките мелят ВСУ. Смилят ги в Богоявленка. Всяка минута пада по едно КАБ-че 500! Пада и освобождава руската земя от нацистката пап-лач.

7

Анонимен

преди 6 часа

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

6

Анонимен

преди 6 часа

И как краварите са потвърдили разполагането на корейци в Русия или пак я караме на принципа хайли-лайкли.

5

Анонимен

преди 6 часа

A как е България, топ ли е, топ ли е в ЕС и НАТО?