57

Анонимен

преди 7 часа

На Русия и трябва млад политик като Зеленски. Путин е бита карта.

56

Анонимен

преди 7 часа

За каква изолация може да се говори, след като стана ясно, че дори русофобския "пинчер-ястреб" Чехия купува рекордно количество петрол, но... през посредници, за да не се набива на очи.

55

до46 ей кравопитек

преди 7 часа

Ти май не си се разхождал до никъде, аз съм бил и в Русия и в САЩ и повярвай ми, нещата не са точно както ти ги говорят, за европата да не говорим, те много бързо върви към дъното, мигранти, зелени про...тий, скъпи ресурси, направо се самоубиват евроГтлантиците.

54

Анонимен

преди 7 часа

Събира си ги охилен Путин приятелчетата в златния дворец докато в Украйна яко измират някви лапета. Само аз ли виждам проблем в това? Всички патриоти са и.диoти. Факт.

53

Анонимен

преди 7 часа

До Кенефочистач - Защо хора като теб, изобщо съществуват, че. и галс им се дава ...

52

Скрипал

преди 7 часа

България е прокълната държава. Няма съюз в който да се е присъединила и да не се е разпаднал с гръм и трясък. То не бяха балкански съюзи, то не е първа световна война, то не е втора световна война, то не е съветски съюз...Сега наред са ЕС и НАТО и края вече се вижда. Аз ако съм на лидерите на БРИКС никога няма да допусна това прокълнато племе да се доближи до някакво членство. А ние тепърва има да им се молим.

51

Ами... има поне

преди 7 часа

два прочита това събитие. Единия е инфантилния западен прочит, че Путин не излиза от бункера и умира от 7 вида рак и го е страх и т.н. а другия, е че Запада се провали грандиозно с мaлoyмните санкции наложени под натиск от САЩ, не само самоубивайки икономиката си, но и стимулира развитието на руската и едновременно с това сплотяването на БРИКС, създаването на алтернативна система за обмен на информация между банки и плащания, международни партньорства във всички сфери и дедоларизация. Бравос!

50

Анонимен

преди 7 часа

Робовладелците се събраха. Класически робовладелци - БРИКС - модерни робовладелци - останалия свят

49

Кенефочистач

преди 7 часа

До Хаха / Да, рамо до рамо в иБРИКС са я замустачили толкова яко, че за три петилетки ни валута, ни дявол. Само раздувки, като на партийно събрание. Това е БРИКС, основан в САЩ и по идея на Голдмън Сакс. Умниците, ДГД.

48

Анонимен

преди 7 часа

Словосъчетанието изолация - Путин съществува само в речника на западната пропаганда.

47

Западът обръща

преди 7 часа

внимание на усилията на страните от БРИКС да постигнат дедоларизация. Тормозят го усилията в тази насока на Президента на новата банка на БРИКС Дилма Русев.

46

Анонимен

преди 7 часа

Русофобиииииии там на фронта украинските войници не измират за ВАС, Урсула, Байдън и фюрера си в Киев, а ЗАРАДИ, ВАС, УРСУЛА, БАЙДЪН И ФЮРЕРА СИ В КИЕВ!!!

45

Русопитек

преди 7 часа

До Анонимен 41 --- Разходи се до Матушката ви, виж как вегетират русоподойниците и ще разбереш резултатите от санкциите. :D

44

до36

преди 7 часа

Ми те в клуба на богатите затова са богати, понеже са разграбили други такива искащи кат теб, а който не иска си има други начини, нали видя източния блок кат се включи дружно в клуба на богатите та 35г още не мой са усвести.

43

Хаха

преди 7 часа

Тази среща показва колко малък и всъщност незначителен е т.нар. западен свят. Дори пропагандата му е несръчна и жалка. За разлика от тази в Русия и особено в Китай. Единствената ми надежда за нормалност е, че ние - като част от тази западаща цивилизация, ще допринесем за ускоряването на нейния залез.

42

Анонимен

преди 7 часа

До Клубар Ти не членуваш. Други са членовете и други обират каймака от членството. За тебе най-много да ти оставят суроватката. Накрая ще стане както винаги е ставало - народа ще плати сметката!

41

Анонимен

преди 7 часа

До Клубар 36 ще трябва да преживееш тогава Етиопия в твоя алианс, щото БРИКС са клуба на богатите, Г-7 пропада стремително )))

40

Анонимен

преди 7 часа

Извинявайте, но къде я виждате тази световна изолация и къде виждате резултати от санкциите вече над две години? Може би е честно да се признае, че има изолация само от страна на тези държави, които подкрепят Украйна, а отностно санкциите, те сякаш повече навредиха на тези, които ги наложиха, а не толкова на самата Русия.

39

Petar

преди 7 часа

Проблема на всички тези страни е че, за да изкарват пари им трябва свободен пазар. И точно тази дума "свободен" ги притеснява- не е съвместим с диктатурата, която главатарите им са си спретнали. И разчитат на Западните. И сега накъде?

38

Анонимен

преди 7 часа

Идва времето, когато нашите русофоби ще плащат цената за убийствата, които извършиха, въоръжавайки украинските фашисти с оръжие и боеприпаси от името на българският народ. Народен съд за тези предатели и родоостъпници. Те показаха скритата си през десетилетията същност на поклонници на фашистка и нацистка идеология. Справедливо наказание за тези сатанисти и едва тогава българският народ ще намери своя път на развитие и благоденствие!