120

Анонимен

преди 11 часа

На Авдеевско направление е унищожен главатаря на френските нацисти и футболен хулиган Сезар Ожаро. Членувал е в групировката на нацистката френска организация "Парижките Зуави". Заминава за така наречената страна украйна и постъпва в нацисткия полк "Азов". Денацификацията си върви с пълна пара. Няма прошка за нацягите!!!

119

Анонимен

преди 11 часа

Русия е велика сила и разруши икономиките на запада за 2 години. За 2 години Русия изпрати над 2 млн укронацяги и натовски наемници на вечна командировка при бандера.

118

SK

преди 11 часа

РАШ, сестра мЪкедонска ке загуби войнатаКао исто губат джабе ваши фудбалери.

117

Анонимен

преди 11 часа

Гледайте как Украйна напредва на фронта в украинските телеграм канали: Осташко! Важное; Colonelcassad; Рыбарь; Повернутые на Z войне; Военная хроника; Операция Z: Военкоры Русской Весны; СОЛОВЬEВ; WarGonzo; NЕ.САХАР; ОФИЦЕР; Два Майора; Архангел Спецназа; btr80; Союз Добровольцев Донбасса; Rus_criminal; voin_dv; ФРОНТОВИК . Също така гледайте с VPN предаването "60 минут" и "Вести" в smotrim.ru и без VPN различни канали в smotret.tv

116

Анонимен

преди 11 часа

Този милиардер се крие зад бронирани стъкла от народната любов!:)):)):)) И това не е нормален човешки живот!! Има милиарди, коити никога няма да похарчи!!

115

Анонимен

преди 11 часа

Последната година е станала рекондна за франция по банкрути. 55500 фирми са прекратили съществуването си. Това включва не само фирми от малкия и средния бизнес но и големи фирми. Русия ви скъса шушоните.

114

Малко за политика

преди 11 часа

Вече и евроатлантиците започват да разбират, че Украйна няма как да спечели война с Русия. Сега вече в Грузия признават че по времето на Саакашвили Грузия е започнала войната в Южна Осетия, а не Русия. Добре е, че са вече им е ясно, че не си струва да започват пак.

113

Анонимен

преди 11 часа

Някой може ли да обясни какво означава името "украйна"? "Накрая", "В покрайните"... На кое? В покрайнините на Русия ли? Хахаха. Това е държавата "урина" или на галено "ууссрайна".

112

Анонимен

преди 11 часа

1957 година в центъра на цивилизована Европа, в Брюксел, затваря последният човешки зоопарк където са докарвали жени и деца от Африка да ги показват на европейците като живoтни. През 1957 година СССР пуска първият в историята спътник в Космоса.

111

Възраждане! Време е!

преди 11 часа

Контингента от гласуващи за пп-дб възлизат общо на до 100 хил човека... За Гроб колко гласуваха?Възраждане събраха над 604 хил подписа за референдум, който беше отклонен. Защо така?

110

Анонимен

преди 11 часа

Бившият френски премиер Валс призова по френската телевизия Франция да въведе френски войски в Украйна за да се противопостаят на Путин.

109

Анонимен

преди 11 часа

До 99Мъжете живеещи в новите територии на Русия, ДНР, ЛНР, Запорожие и Херсон могат да си ходят където пожелаят)))Е,вече не могат!Отдавна са подбрани за фронта и то за копейки, защото след като искали Русия, сега да трябвало да се отблагодарят за асвабаждението си.

108

Ами така е

преди 11 часа

Просто трябва да го приемат и да продължат. Поради местоположението си и населението си 80% от държавите по света никога няма да бъдат стабилни, няма да имат върховенство на закона, населението им ще живее бедно и единственият начин на живеещите там, да осигурят по-добро бъдеще за себе си и децата си е да емигрират в богато държава.

107

Коментатор

преди 11 часа

С на мен Наденицата ми е по-голяма отколкото на всички други коментатори взети заедно. Даже още по-голяма!

106

Анонимен

преди 11 часа

201 населени места в БГ без нито един жител. Това се получава след 35 години еврокраваро-атлантическо р0бств0.

105

Анонимен

преди 11 часа

Айде без маймунашвили в ЕС. Изобщо не ни трябват тези му танти

104

Анонимен

преди 11 часа

Представете си че сте в някоя пицария в Италия, да речем в Неапол. Искате ли с вас в ресторанта да седят руснаци, които вярват, че воюват със запада, а не с Украйна, 99% от руснаците вярват, че воюват със запада, и че са победили запада. И тези хора нареждат на келнера, поръчват пица, и гледат като победители - искате ли да живеете в такава Европа! Затова трябва да подкрепяме Украйна, и да направим всичко за да победи Украйна. Нали не искаме отново да допуснем в Париж да седят руснаци в кафетата и да подвикват "бъйсто, бъйсто" от където и произлиза думата бистро.

103

Възраждане! Време е!

преди 11 часа

Здравейте луZери-русофоби и магнити!

102

Анонимен

преди 11 часа

Владимир Соловьов посъветва по руската телевизия народите от ЕС да напуснат територията на съюза, ако не могат да спрат безумията на техните управляващи. Така ще бъде най-добре за тях.

101

Анонимен

преди 11 часа

Как може да си хетеросексуален мъж и да си русофоб? Че ти не спазваш нормалните евроатлантически ценности бе!