32

До 36

преди 2 седмици

Нищо не ти се разбира от написаното Магариш

31

Факт

преди 2 седмици

Оцеляването на Русия зависи от унищожаването на Украйна като държава.Дали ще е Путин или някой друг-това трябва да бъде направено,така или иначе.

30

Анонимен

преди 2 седмици

Запада не знам, но в Курска Народна Република тече референдум и към момента 86% от населението желае да се отдели от рашистания. Това е положението.

29

Тавариш Тролски

преди 2 седмици

Всичко върви по план. Курск се зарежда нормално с укрития, а братята от Ахмат чай спасяват от попадане в ръцете на бандеровците всякаква битова техника от магазини и частни домове. Ура и гойда, дорогие друзя!

28

Анонимен

преди 2 седмици

Украйна е Русия,Русия е Украйна , а долните аглосаксонци да вървят по дяволите!!

27

Фитока

преди 2 седмици

Какви санкции,от две години само спрямо срещу физически лица.Санкциите в икономиката дадоха обратен резултат.Имат водещите военни и космически учени,имат и ресурсите и светът им не гребе,за да съществуват.Държава на два континента и според твърденията на официални лица от САЩ единствената,която може да ги унищожи,което е от малкото неща в които ги бива.Това е военна държава от над три века и затова нямат граждански хубави стоки,но имат качествени оръжия

26

Когато пишат

преди 2 седмици

Днес.бг препрочитат ли си го? Явно не. Несвързаност и липса на мисъл. Само да има нещо.

25

Столтенберг

преди 2 седмици

Кой е казал, че Западът иска да промени позицията на Путин за Украйна?Искаме или джуджето да се спомине, или РуZZия да се разпадне, или вътрешен бунт да свали джуджето и да докара на власт някой, който да изтегли войските от Украйна.

24

Шоу

преди 2 седмици

Този запад ли който бе гарант за изпълнението на Украйна на Минският договор ли?!

23

Анонимен

преди 2 седмици

Путин направи грешката на века.Което показва,че е абсолютно неграмотен.Закопа Русия,дълбоко,дълбоко....

22

Virtuozzo

преди 2 седмици

Лъскам една злобаркаа в памет на шведските инструктори днеска направени на салата от искандера :)Не знам защо но мъртви натовци ми действат възбуждащо !

21

Анонимен

преди 2 седмици

"Вашингтон и неговите съюзници наложиха широки икономически санкции на Русия, като дадоха на Украйна военно оборудване и разузнавателна подкрепа и изолираха Москва на световната сцена" - Пръъъц. Направиха ли го? В несбъднатите си мечти ли?

20

Анонимен

преди 2 седмици

Запада фалира тежко . САЩ догодина трябва да покрият падежите на рекорден дълг от 8,9 трилиарда долара . Кво ще правят ? Ще печатат или ще вдигат лихвите за да могат да наберат тази рекордна сума ? Китай продължава да продава американски дълг щото самия Китай влезе в криза . В Китай фалират банки . Нисан и Хонда си затварят заводите .

19

Анонимен

преди 2 седмици

И Путин не е вечен

18

Гедер

преди 2 седмици

Иска му се на дребосъка ,да има мир и да му отстъпят териториите които е окупирал ,а след това да направи един парад на победата и после да пуска газовите потоци към Западна Европа и всичко да е по старому. Ама не нещо се объркал и ще има да чака. Съда в Хага го издирва .

17

Кукумяу

преди 2 седмици

Кой го е писал това? А, краварския *** Foreign Affairs. Който принтираше безумните бълнувания на Урсула фон дер Лaйнeн, че руската армия ползва чипове от перални за да прави ракети. Супер интересна статия, браво. Пропуснали са само допълнението, че САЩ може да спре войната утре. С решение за спиране на въоръжение и финансиране на Украйна. Киев капитулира до 1 час след влизането на сила на това решение. Що ли не се случва?

16

Анонимен

преди 2 седмици

Спирането на войната без Русия да е победител е 100% абдикация на Путин, а това е смъртна присъда за него , последвана от преследване на наследниците му и изземване на натрупаното./Напомням, че според мнозина вероятно Путин е един от най богатите хора в света/

15

Капитанът

преди 2 седмици

Тоя Путин за Цар на Планетата ли се помисли ? Нещо се е объркал , ЕС ,САЩ, Канада , Австралия,Япония могат да подържат тая война и 50 години ако искат. Пари имат , оръжия имат ,население имат.

14

3

преди 2 седмици

А ми спрете да помпите гумата и тя сама ще спадне.

13

Стеф

преди 2 седмици

И какво от това. Тоя да не е безсмъртен.