16

Ха-ха

преди 3 седмици

Ще бъде забавно да се види как Прасето ще бъде заклано ритуално,много възможно и в буквалния смисъл.

15

Анонимен

преди 3 седмици

Шиши ще падне така , както ще паднат Зелята и Киев ! Никой не може да се бори с Болшевиките !

14

Пеефски

преди 3 седмици

е прокси на руската мафия. Просто последните години толкова изнагля, че реши да стане следващия пyтиH. Е няма да му мине номера. Крайно време е да си върнем откраднатата държава и ако трябва ще влезем в парламента с паветата. Няма да има бял автобус. Ще има черни катафалки. 240 на брой.

13

Нищо не се знае!

преди 3 седмици

Пеевски може да се окаже и национален герой. В битката му с Доган и ДС той непременно ще победи кремълските пето-колонници, още повече, че веднага след края на Украинската война етническите и путинистки партии ще бъдат разтурени със закон. Браво на Пеевски! бг.

12

Анонимен

преди 3 седмици

Шиши е млад кадър в Държавна Сигурност , до като Доган е стар, обигран айдук и кадър на ДС и контраразузнаването на "партията" . Така че, Шиши няма шансове срещу старите номенклатурчици !

11

Анонимен

преди 3 седмици

Момчето и старикът мафиоти са водещата сила на бъдещата втора по-големина партия в парламента, следващи най-голямата партия на на-големия мафиот. Българино, бедни българино, защо не умря 1989г?

10

Анонимен

преди 3 седмици

Това означава че ДПС е загиваща партия, щом случайни и вредни хора са допускани от лидер до изключени сама за 4 месеца. Това значи че там селекцията и изграждането на лидери е тотално сгрешено. Такава партия не може да просъществува, това не е партия, а корпорация и финансова пирамида. Като умре фараона ще се разпадне за 3 дена. Дори и по-рано, в момента наблюдаваме първият етап на разпада.

9

Свършиха парите

преди 3 седмици

Делян ще регистрира партията и ще участва на изборите с марката ДПС, не Доган. Тези около него гледат изплашени, осъзнавайки, че залагат на предал се кон. А и съдран чувал.

8

Зозо

преди 3 седмици

На Шиши трябва да му дадат орден Стара планина първа степен ако занули ДПС-то. Мачкай Шиши!!!! Удри тоя дърт фec!!!

7

Анонимен

преди 3 седмици

От феномен преди няколко месеца Пеевски е разжалван 3 степени на момчето.

6

Анонимен

преди 3 седмици

Да се разпадне цялото движение за подмолничества и схеми!!!

5

Анонимен

преди 3 седмици

Айде е дуганяяя! Зарадвай едон цял народ вееее! Напалнеъе го с коршуми тоя на живо да види народа .. Да са зарадва!!!! Че един фашага сай гатнал!!!!!?

4

Зозо

преди 3 седмици

Хахахаааа, Доги май пак е пиян и бръщолеви глупости? Този път не позна. Шиши държи паричките, а дерибеите на Доги са подгонени. Вълкът е в кауша, онези зърнарите са по ДАНС.... Доги няма 2 стотинки в джоба за изборите :)))))))) Шиши ще го довърши. Не случайно Данчо-ментата избра страна...

3

Алекса

преди 3 седмици

Извини се бе извини се бе дерибей смотан !

2

Стилиян

преди 3 седмици

Майката Ви попиля Делянчо. 35 год на гърба на малцинствата в България и за 6 месеца ви съсипа. На всяко прасе му идва коледата. Въпреки че вие нито свинско ядете нито Коледа празнувате пак ви прекараха

1

Анонимен

преди 3 седмици

Хе,момчето.То 200 кила дърт ***.