40

...

преди 1 месец

реално това е добре! На децата НЕ трябва да им се дава да си бият хормони да си сменят пола и каквото и да било от сорта! Това трябва да бъде така докато не се навърши законо установената възраст! След това те се предполага, че са достатъчно знаещи и можещи да се оправят сами в живота! Но до тогава тия неща трябва да са под някакъв контрол! Инак е ясно, е няма как това да се спре! То интернет то телевизия то радио то преса, просто няма как това да се спре! Най-добре е да се обяснява!!!

39

Учител

преди 1 месец

Политиците ви замазаха очите пак че бачкат. Такава пропаганда не съществува в училище, забраниха нещо, което го няма. Децата си го намират в тикток и снапчат и тн. И също така, не се бъркайте в работата на хората, оставете ги да са такива, каквито искат. Гей никой не е станал защото е видял плакат с дъга или слуша ЛилНас, гей се раждаш - образовайте се малко.

38

Анонимен

преди 1 месец

Не е лошо да си гей лошото е да си ***... ас по душа а има много такива хора

37

Анонимен

преди 1 месец

Не може да сравняваш непреднамерено убийство с гей пропагандата. Гей пропагандата е преднамерено престъпление с много тежки последствия. Всички засегнати в последствие имат различни форми на ментални заболявания, често тежки и необратими. Как можеш да си мислиш, че можеш да причиниш това на стотици хора и да ти се размине? Аз бих добавил смъртна присъда за гей пропаганда по медиите или сред деца. Или уранови мини доживот.

36

Няма как

преди 1 месец

Трябва да се намаля населението за да се постигне устойчиво развитие и да се изпълнят целите на зелената сделка. Така са решили големите началници. Повече от 500 милиона роби не им трябват. На сайтовете на UN и WEF са посочили основните мерки за депопулация. 1. Феминистка агресивна пропаганда. Повече права за жените и повече образование през целия живот. Да се стимулират жените да преследва кариера и пари вместо семейство и деца. 2. ЛГБТ пропаганда навсякъде. Децата да си избират полове.

35

Анонимен

преди 1 месец

Да блъснеш пешеходец не е преднамерено действие. Не знам дали знаеш, но почти всички хомота са биполярни. Да набухаш в главата на едно дете, ге е гей, с което да разрушиш живота и бъдещото му щастие е напълно осъзнато и целенасочено действие. И трябва да се криминализира. И да, присъдите за убийство са твърде ниски. И да, пропагандата засяга повече от един човек, не е като да блъснеш пешеходец - това засяга 1 - 2 - 3 живота. И пак повтарям, не е умишлено. Гей пропагандата е много по - лошо.

34

Право е

преди 1 месец

за кво служи секса да се създаде дете най вече о това отзад не можеее

33

Анонимен

преди 1 месец

По нейни думи в нито един закон няма дефиниция какво всъщност е традиционната сексуална ориентация.!!!!!! -------- Мъж и Жена, мъжа има инструмент чието предназначение да влезе вв влагалището на жената, да освободи семенна течност, която да оплоди женските яйцеклетки! По времето на този процес мъжът и жената изпитват удоволствие наречено оргазъм, а след девет месеца жената дава живот на едно ангелско създание наречено - дете!

32

Анонимен

преди 1 месец

Самия Георги Парцелев е бил гей и когато е имало дела през бай Тошово време срещу хората със, различна, сексуалност той е казал в съда коскуджам ти съдий да оправят нашите дупе.. тий

31

ХОРА

преди 1 месец

майка съмна лесбийка изтекоха ми очите да плача за внуче така ще си и умра с мъката това е

30

Анонимен

преди 1 месец

Иктерясаха, когато разбраха, че се слага бариера пред наглото пропагандиране на ЛГБТ. НАРОДЪТ НЕ ЖЕЛАЕ ТАКАВА ПРОПАГАНДА, толковали е трудно да го разберат?

29

Анонимен

преди 1 месец

Ако сравняваш рока с ***...та още по - зле за тебе.И за нас , дето сме нормални ама си падахме по рока.Май ерес се оказа както казваха поповете преди години.

28

До 18

преди 1 месец

Те за убийство на пешеходна дават 2 години условно, а ако убиеш и разчлениш човек максималната присъда е 10 години затвор. Да затваряме хора за 15 години, защото се изказват мнение? Ти в кой свят живееш?

27

Анонимен

преди 1 месец

Те децата по-скоро ще се напият или надрукат отколокото да се интересуват от ЛГБТИтата, това може да стане, само ако специално им се обърне такова внимание в училище, е те за това си е много добър закона.

26

Анонимен

преди 1 месец

Знаете ли вече колко училища по областните градове са компрометирани от тази г.й общност.Родителите вече не смеят да записват децата си в търновската езикова гимназия, например.Има и други дето не ги зная.

25

Живял-видял

преди 1 месец

Ще я забранят т.нар. гей-пропаганда колкото на нас успяха да ни забранят преди половин век да слушаме Пърпъл, Цепелин, Блек Сабат, Джудас Прийст и т.н. В парламента е пълно с ретрогадни елементи, червени фосили от миналото.

24

Анонимен

преди 1 месец

Ти самия си би още от малък, защото си гледал много телетъбис като дете. Или нещо подобно на телетъбис. Много от детските предавания за деца от най - малка възраст имат послания, които мозъка на възрастните не възприема поради различното ниво на възприятие. Но детските мозъци ги възприемат. Но няма проблем да си мислиш, че отвътре ти идва. Всички хомо го мислят това. И се надяват никой да не споменава името на диагнозатта им като ги види. А то е джeндър дисфория. И е ментално заболяване.

23

Анонимен

преди 1 месец

До 20 Като си почнал, вземи да изредиш и тези дето дебнат край градските тоалетни - те са множеството. Кралете и философите са изключение.

22

Анонимен

преди 1 месец

Жалко и тъжно е да си.майка на ЛГБТ ще плачеш за внуче и на оня свят

21

ВЪПРОС КЪМ ЛГБТ

преди 1 месец

РАДОСТ И ГОРДОСТ ЛИ СТЕ ЗА МАМА И ТАТЕ,КОЙТО НИКОГА НЯМА ДА СТАНАТ БАБА И ДЯДО А???МОЛЯ ЗА ОТГОВОР