7

Анонимен

преди 2 месеца

Пак ще напиша: Да се вкарва войната в населените места, е методътм на който учат и нашите войници в мимента. Натовците учат българите на това. Защото в населените места според тях не била определчща числеността. Натовците не жалят хората и имушеството им.Нито в Украйна, нито където и да е. .../Впрочем, защо лишсва текст за Израел от днес????Има какво да се полаже. Поредното зверство. Което официална България поддържа.

6

Анонимен

преди 2 месеца

Цялата Украйна бавно бавно започва да заприличва на това на снимката! Красота!

5

Анонимен

преди 2 месеца

Тактика на ,,опожарената зема,, е друго нещо . Прилагали са я нацистите . Когато се изтеглят запалват житата за да нямат руснаците какво да ядат . А това е тактиката ,,бомбардировка,, Във Виетнам САЩ убиват 5 милиона виетнамци (заради тях сега няма виетнамци за наще чорбаджии :) предимно мирно население . Става дума за друга тактика .

4

Анонимен

преди 2 месеца

То *** луците от съветския съюз не е като да имат някаква стойност и руснаците много добре го зноят

3

DW=WC

преди 2 месеца

А тактиката опожарена земя се прилага успешно, трансатлантическо и демократично от терористичната държава ФАЩ от 80 години досега в над 100 конфликта... Но е неполиткоретно да се плюе спонсора Пиндостан,налЕ?!? :) :) :)

2

Анонимен

преди 2 месеца

Украйна прилага тази практика, корегирайте се навреме.

1

Анонимен

преди 2 месеца

Пълни измишльотини нито едно наделено място не пострада когато се оттегляха от киев и харковска област тази стратегия е бандеровска