21

Бозаджията

преди 3 месеца

Това е волята на тесен кръг лумп Ени , превзели БПЦ. С измама и подлост.

20

Анонимен

преди 3 месеца

20 Ти си за съжаление, защото не познаваш историята. Когато България е била империя, много от западните страни не са били държави на щартата. Ще преживеем и руския слуга Даниил, най-много да го свалят, но България ще пребъде.

19

Анонимен

преди 3 месеца

ДА ОБВИНЯВАШ УКРАЙНА Е ВСЕ ЕДНО ДА ОБВИНЯВАШ ФРАНЦИЯ, ЧЕ СЕ Е СЪПРОТИВЛЯВАЛА НА ХИТЛЕР И ТАКА САМО Е УДЪЛЖАВАЛА ВОЙНАТА. СМЕХОРИЙКИ ОТ КГБ, В РИБЕШКИ МОЗЪЦИ.

18

А Видехте ли го

преди 3 месеца

Костя на Патриаршеската Церемония - седнал до кИкИ до се обърнал леко на страни и забавлява седнала зад него Деница Сачева - страхотна снимка - каквото и да й говори, се разтапя от смях като 2ка Любовници са! Явно, Очите на Костя-Измамата - Деница Сачева е ОК и не е Част от ОПГ!!

17

Анонимен

преди 3 месеца

До Бозаджията ТОВА Е ВОЛЯТА НА НАРОДА И ТРЯБВА ДА СВИКВАТЕ С ТОВА

16

Анонимен

преди 3 месеца

16 Вахабия, по-точно...:)

15

Анонимен

преди 3 месеца

Съжалявам ви българи , азбуката ви е копие на латиницата и религията ви също е копие на католицизма, вие живеете във илюзии векове наред че сте големо племе , голяма работа но всъщност сте едни преписвачи двойкажии.

14

Бозаджията

преди 3 месеца

Приятели ако напишете Мун. чо банват. Внимавайте

13

Х

преди 3 месеца

с тези бради са като талибани, поповете. Поне е млад.

12

пияница мистик

преди 3 месеца

Ами честито на пyтюнеандерталците :))) Избраха си мордорски агент, да им прокарва интересите и да промива мозъците на и без това празноглавите "носители на семейни ценности, славяни и православни християни", както сами си се именуват. Отделен е въпроса колко трябва да си умен, за да вярваш 21 век в нещо, дето го няма :))))))))

11

Анонимен

преди 3 месеца

Горан Благоев и Калин Янакиев компрометирха дядо Николай,Последния голям и достоен духовен лидер в Бг.Накрая дойде този.Точка.БПЦ я няма вече.Опитаха след 89 да я поразкрасят, не успяха да се преборят, а и как ли, винаги са били в комунистически лапи.Отивайте и стайте католици, тези които искате запад.Другото е ясно.

10

Анонимен

преди 3 месеца

Митрополитът на САЩ, Канада и Австралия е руснак. И кагебеец.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Да е жив и здрав, да помогне в борбата срещу простотията, и секти като Сциентолозите които нашумяха, покрай някое партийно Величие.

8

Благоевград

преди 3 месеца

Искаме Неврокопската епархия да премине към Македонската Православна Църква със седалище в Охрид и в Неврокопската епархия да се избере Македонец Владика.

7

Анонимен

преди 3 месеца

ГОСПОД ЗНАЕ, ЧЕ ВЕЧЕ БПЦ НЕ СЪЩЕСТВУЕВА.

6

Абе

преди 3 месеца

много са ми интересни евроатлантическите радетели за демокрация. Значи като не стане нещо по техните убеждения, то е неистинско, нагласено, компроментирано. Радетелите за демеокрация не възпремат мнението на членовете на събора, които са част от народа. Хубав, лош избор, направен е. Точка. Стига сте викали все едно сте най-големите богомолци.

5

Руси

преди 3 месеца

Да му е честита новата длъжност.

4

Анонимен

преди 3 месеца

Отблъскваща физиономия. Руски агент. Следва разкол в БПЦ.

3

Анонимен

преди 3 месеца

Вселенската патриаршия е църквата-майка, от която сме получили православието, а не руската ПЦ. Руската ПЦ е създадена след БПЦ и България има голяма заслуга за разпространението на православната литература към Русия, и останалия православен свят. Защото първо в България, при царете Борис Михаил и Симеон, се превежда и създава, за първи път на старобългарски, православна книжнина, която влиза в църквите на милиони православни. Имайте уважение към БПЦ и Вселенска църква! Не, към РускатаПЦ агресор.

2

Анонимен

преди 3 месеца

Дайте му номера на тоя Господ, да го питаме така ли е. Иначе откъде да знаем дале не си измисля.