406

До Юлиян

преди 3 месеца

"Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!"(Захари Стоянов, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)"Россия, тая мнима защитница на славянството, тя употреблява още по-радикални средства, за да истрие от лицето на земята българските колонии." (Христо Ботев, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1875 г., бр. 13, с. 51)

405

Анонимен

преди 3 месеца

Този рептил половин Азия домъкна да мародерства в Европа и украинците се държат.Само уважение за Украйна!Велик народ!

404

До Юлиян

преди 3 месеца

Захари Стоянов"Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Георги Раковски, Любен Каравелов, Васил Левски, Христо Ботев, Ангел Кънчев, Панайот Волов, Георги Бенковски и проч., са били против официална русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаели, че нейният къмшик повече боли от турския".

403

Пожелател

преди 3 месеца

Да пожелаем на Путин да изгради СеСеСеРейницата, да построи комюнизЪма, за да укара Pyснята в първобитно общинния строй.

402

Анонимен

преди 3 месеца

на рашлетата им пръскат гъзягите от бой! така трябва!

401

До къде се докараха

преди 3 месеца

Моторите и камионите им китайски,дроновете ирански,снарядите и патроните севернокорейски, танкистите-буряти,гвардията от чеченци, пехота затворници,главнокомандващ монгол.

400

Юлиян до 489-1

преди 3 месеца

От много места на отечеството ни идат до нас секидневно писма,в които нашите отчаяни и озлочестени братя ни питат:"Докога още ще чакаме?Ще доде ли Русия да ни помогне да са избавиме от турското иго?Отговорете ни,за да знаеме що да правиме"..днес не можиме нищо друго да отговориме,освен да гиподъветовсме да се стягат за бой и да потърпат още малко,защото скоро ще се почне кървавата сватба,ако Турция все още постоянства да не приема решенията на конференцията.Гюргево 27.01.1877г.Ст, Стамболов

399

Анонимен

преди 3 месеца

Путин продължава да си разширява аналната халка, а не усеща че вратовръзката му започва да се затяга от собствените му хора. Така му се пада - скоро на бесилото.

398

Анонимен

преди 3 месеца

Явно рaшиcтките танкове вече са на привършване щом са минали русначетата на кросови мотори

397

Правило

преди 3 месеца

Тоя щом вие,значи укрите пак го дерат.

396

Не ни оставяй

преди 3 месеца

другарю - ние сме с теб

395

Позор

преди 3 месеца

25 години Расиа я управлява това келяво джудже.

394

Националист

преди 3 месеца

Кимчо щял да изпраща 200 000 корееца другия месец в Украйна. Аре на бас че повечето от тях ще преминат към ВСУ в замяна на свобода :D

393

Страшно е

преди 3 месеца

Да нападнеш държава 26 пъти по-малка като територия и да те счупят от бой. 10 години ракета да строиш и да се пукне като пуканка! Армия от пандизчии да сбереш и тя да избяга. Флагманът по дъното да лази. Рублата на стинка да ти стане! За Париж и Лондон да тръгнеш,на третата година до Волчанск да стигнеш! Страшно е!

392

Анонимен

преди 3 месеца

Путин само настъпва мотиката и после се жалва на целия свят.

391

100 %TURK

преди 3 месеца

Няма какво да се оплаква Путин.Отхапва си парче по парче от Украйна. Да му мисли западът.

390

Анонимен

преди 3 месеца

Афганистан като спечели срещу Съветския Съюз ,той тогава не беше ли ядрена сила?

389

До 498

преди 3 месеца

Ами Фараж казва друго на зеления колун

388

Анонимен

преди 3 месеца

Срещу ядрена сила като Русия е невъзможно да се спечели. В краен случай РФ ще използва атом. Има ракети на които няма противодействие. Това е. Всичко друго е пикаене срещу силен вятър.

387

Анонимен

преди 3 месеца

Споко украинците ще отговорят с просешки парад