15

Анонимен

преди 6 дни

Никакви пари под дюшеци не са това,това са кинтите от рушветчилъка предимно на държавните хрантутници,НАПраво треска ги тресе. Че когато се открадне от крадец много боли.

14

Анонимен

преди 6 дни

Още някой друг мало-мник няма ли да изкарате по тв да говори пълни тъпотии и глупости.

13

др0гаре плоскоземи

преди 6 дни

при мен цар $ е едно към едно.

12

Анонимен

преди 6 дни

ГHУCEH соpоcouд

11

Анонимен

преди 6 дни

Тия пияни ли са бе? Никой не държи пари колкото за един апартамент под дюшека. Всичко е в банки. Причината е проста, ако имаме 10 млрд в пари под дюшека в лева, това е 40% от банкнотите в обращение в лева. Ако са си в евро, тогава все тая. Сега разбирате ли що сме на този хал? Щото я ни вижте икономистите колко са надрусани и пияни.

10

Анонимен

преди 6 дни

До 9, колко си пр00ст не е истина :)

9

Анонимен

преди 6 дни

Много изкукали тия икономисти. Растежа на покупателната способност е всъщност инфлация. Има инфлация. Хората са си бедни, левът се обезценява с бесни темпове. В Еврозоната няма да влезем с тази инфлация. По-вероятно е да счупим валутният борд.

8

Анонимен

преди 6 дни

Чай чай. Как работи схемата. Имам 400 бинки от черно. Отивам в БНБ да им ги обменят за евро. После пак ги слагам в сейфа у нас. Защо да си купувам неква панелка?

7

Анонимен

преди 6 дни

Ще ви стопят лагерите на всички бачкатори на черно и рушветаджии. Много малко ви остана! Идва! Страх тресе ***!

6

Зозо

преди 6 дни

Много мошеници имат кеш левове и няма как законно да ги обърнат в евро. За това са против приемането на еврото. Накрая ще им останат така непотребни :)))))))))))))))

5

АХАХАХХА

преди 6 дни

Намаляващата инфлация? ХАХАХАХАХАХХАХАХАА. Това кой ви каза да го пишете? Тия, които искат еврото ли?

4

Анонимен

преди 6 дни

Тоя тарикат как лъже ,ще като влезем в еврото че покажят левовете ,мушеници а на колко че купуват еврото ,лъжат че оставал същия курс ,помним преди време как долара стигна 3000 лв ,нямаите веряжбя тия мушеници ,възможно да,се купува на 2.50; така че оберат левовете на хората ,харвацка има голема инфлация и три пъти имат увеличени на всичко ))

3

Анонимен

преди 6 дни

Какви са тези глупости, дюшеци, имоти... Просто хората видяха че с лъжата коронавирус, войната на Байдън в Украйна и вакханалията на гейовете в Брюксел евро и долар вече са едни хартийки, които се печатат безконтролно и така се гаси пожара инфлация с бензин! Всяка година губите между 20 и 30% от тях което е 1/3 от стойността им за година!

2

Анонимен

преди 6 дни

"икономист" от отворено общество значи неосъзнат се Ени чар, платен от цру

1

Анонимен

преди 6 дни

Путин е виновен