58

пияница мистик

преди 3 месеца

Браво! Само такива заглавия да слагате :))) За да могат сега пyтюнeандерталците газ да пиkaят от злоба :) Очаквам подобаващ свинарски вой, как ето сега видиш ли, вече влизаме във война с Мордор. Добре, че базата е в Румъния, та нашенските свинаpи пyтюнеандерталци НЯМАТ ДУМАТА ....мухахахахахахаха :)))))

57

Анонимен

преди 3 месеца

Бившите съюзници на Хитлер от ВСВ се съюзяват за нов опит да утрепат руската мечка. Този път англо-саксонците ще се бият срещу Русия, както винаги са искали. Пикливият граничен конфликт между Русия и Украйна ще се разрастне до пълномащабна война на европейският континент. Ние с румънците ще умираме, испанци и французи ще ни произвеждат оръжието. Войната е бизнес, а американците са най-добри в този бизнес.

56

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 47. Няма да са притеснявати....първо спира интернета и мобилните мрежи, после тока и ще сте наясно че е време за умиргачка. Прегръщате всички любими вещи над които толкова треперите и чакате.

55

Както винаги

преди 3 месеца

"Дано не се стигне до ядрен ударСлед тия гадотии които натвори заленски като атакува цивилни наплаж , не ми се умира заради някакьв наркоман подпиран от сащ"Няма ве! Ще има само удар с високоточно оръжие по локацията на бандеровците и наемниците. След това ще има затишие и Зеленски ще изскочи я в Швейцария я в Испания за да вие на като болни коте как им трябва небесна защита.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Американците винаги си избират някой слабак който да бият като боксова круша, а той да ги тупа по рамото и да им казва Нали няма да ме удряш повече.

53

Мангалин

преди 3 месеца

Брятята римляне съвсем са исперкали, подлагайки на риск целият регион, включително Варна. Вкарват сами на себе си автогол.

52

Чудя се

преди 3 месеца

И като четем с какво ще ни помогне ако удари атома

51

Факт

преди 3 месеца

Ние също сме мишени у нас има три бази на сащ,кой знае какво оръжие има там и как ще го използват?!

50

Анонимен

преди 3 месеца

Браво, бравооо! Добра работа! Браво и на Путин, подсили много НАТО и дори заради него има нови членове на алианса! :)

49

Рендето

преди 3 месеца

ДПЕ да ни е яко ако съ почне голямото Бада-Бум...

48

Ббб

преди 3 месеца

Ясно.. "Името му носят международното летище в гр. Констанца, Румъния (от 1950-те години) и румънска военна база. На негово име е прекръстено и българското село в Северна Добруджа Еникьой в което 1866-67 г. Васил Левски е бил учител." Румъния викаш. Значи цялата Добруджа е била българска и сме имали обща граница с Русия.. Мани Македония, Румъния ни ограби..

47

Анонимен

преди 3 месеца

Започвайте да четете как се действа при ядрен взрив на 400 километра!

46

До анонимен 30

преди 3 месеца

Румънците строят базата със собствени средства - 2 милиарда евро. Ще бъде натовска като се обърне палачинката ще я дадат под наем на Русия. И все ще са на печалба. А ти си блей тука и скуби тревата от тротоарите, *** смешно.

45

Ужас

преди 3 месеца

Дано не се стигне до ядрен ударСлед тия гадотии които натвори заленски като атакува цивилни наплаж , не ми се умира заради някакьв наркоман подпиран от сащ

44

Анонимен

преди 3 месеца

Когато мишената е тази база, България ще е много застрашена. Не виждам защо се радвате.

43

Запознат

преди 3 месеца

Путин ако не беше президент на Русия щеше да има толкова локви украинска кръв, че Черно море щеше също да се боядиса в червено. Невероятно е търпението на този човек който всички обявиха за сатана и какво ли още не. Важното е, че операцията върви по план и виждаме каква е "ползата" за Украйна от далекобойните американски оръжия -=Убити деца на плаж! Ясно е, че Украйна е свършила и им остава само с такива удари да ядосат мечката и да ядат още по-голям бой.

42

Анонимен

преди 3 месеца

Като гледам Украйнските гробища как разтът като гъби след дъжд, кеф ми става.....

41

Анонимен

преди 3 месеца

До Нещо става 42. Стига бълвахте глупости.

40

Нещо става

преди 3 месеца

Руските тв и радио спряха излъчване?!В ядрената триада е обявена тревога.

39

Анонимен

преди 3 месеца

На САЩ не им ли светна червената лампа още като изпратиха въоръжение за 400-500 млрд и то не помогна по никакъв начин, а повечето от съюзниците им изпаднаха в рецесия? САЩ реално нямат съюзници, защото всички останали евроатлантици нямат една единствена напълно окомплектована армия за война. Какво ще стане според американците ако Китай и Северна Корея натиснат Япония, а Русия форсира ЕС, които освен счупени китки друго не ги вълнува?