100

Анонимен

преди 3 месеца

Господин Трифонов, в този свят на лъжа и лицемерие вече е много трудно да измамиш някого.

99

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам кой е излъгал, но половината неща, които е изредил дългият са лъжи.

98

Анонимен

преди 3 месеца

Лъжецът вика дръжте лъжеца. Славчо е бил партиен секретар. Толкоз по въпроса.

97

До 96

преди 3 месеца

До Анонимен Май така се получава! Но няма по-опасни хора от осъзналите, че са ги излъгали!

96

Анонимен

преди 3 месеца

Народ, който вярва, че кола на 25 години (нов внос) може да бъде на 110 000 км., не може да бъде излъган на избори.

95

цирк

преди 3 месеца

ама слафчу и костя как се набират :) на сериозно са се взели че от тях ше зависи управлението на България . не може да разберете че щото се напъвате ви бутат аванта да се наиграете , но всичко е във ваш минус , народа вижда негативите ви . абе гла вана ци , Борисов решава и вие отивате при мая и сидеров .

94

Василев

преди 3 месеца

Отивам на лекар да ме прегледа, вече ми се влоши състоянието, да знаете някой добър лекар очи и уши!Това, което виждам не го чувам, и това което чувам не го виждам!От сутрин до вечер ИТН и ПП-ДБ ми разправят как са махнали Борисов и статуквото от властта!От време на време им припяват и Възраждане и БСП, очаквам и Величие и те да се включат!А кражбите и схемите на Мафията продължават да си вървят с нагласените обществени поръчки, и в общините и в държавната администрация!Агент Аманда Стоун!ЦРУ!

93

Все още не са!

преди 3 месеца

До Те си Все още не са си платили от ПП-ДБ-СС! Трябва да изпият горчивата чаша до край! След това който оцелее, да продължи напред, вече с нормална философия!

92

Анонимен

преди 3 месеца

По лесно е да излъжеш хората, отколкото да ги убедиш, че са излъгани.

91

Анонимен

преди 3 месеца

До Военен Прокурор Величие са същите като ИТН и Възраждане. На едно ии също място са създадени - целта на всички тези е да блокират парламентарната демокрация, за да се бута идеята за президентска република, че няма време - руските господари усещат, че изпускат нещата и се опитват да налагат авторитаризъм където могат.

90

Те си

преди 3 месеца

Платиха за това .Сега е твой ред да си платиш.

89

Анонимен

преди 3 месеца

Много лъжци дойдоха и бързо си заминаха. Хората не са толкова глупави, колкото мисли Слави Трифонов. Много партийки и лидери минаха за кратко през НС, други толкова се нароиха, счупиха клона. Те за това в България са 32 партии. В огромна Америка, където нали са демокрация защо нямат 32 партии, а имат само 2 ?

88

Бойко Борисов

преди 3 месеца

"Първо ще арестуват Слави"

87

Катя

преди 3 месеца

Дългия помним,всичко помним ( явно не всички) щом сте в Парламента,защото и вие сте същите мошеници .Помним всичките ви лъжи и гаврата ви с българите.Печелите изборите,правите цирк със шахматистки,продавачи на шнорхели,и бягате от отговорност,нищо не разбирате от управление на държава обаче искате да диктувате парада с 16 депутати На това му се вика наглост.Айде се Разкарайте

86

КОЙ

преди 3 месеца

Тоя, който излъга хората твърди, че няКОЙ е "излъгал хората".

85

Василев

преди 3 месеца

ИТН върнаха Борисов на бял кон, точно след протестите и битите хора от полицията, и това вече го знаят и малките деца!И винаги ДПС и ГЕРБ ще намират малки дребни душички, които ще ги купуват за жълти стотинки и ще си правят каквото искат, само и само Мафията да не изпуска властта!Слави и Тошко може да си приказват каквото искат, но вече и простите хора не им връзват!ИТН ако не са нагласени в парламента, ще се прекръстя на Хасан, реално никога не могат да изкарат тези гласове!Агент Карагар!ЦРУ!!!

84

България е

преди 3 месеца

Позор!

83

Анонимен

преди 3 месеца

Така или иначе икономическата криза в ЕС ще доведе и до политическа . Даже след войната ще е по лошо . арт месец русия даде пикови количества соманени и алуминиеви заготовки на гъзоръките народи на четвъртия брюкселски райх в който парите отиват само в политическия бизнес . След войната Путин ще затегне още повече кранчетата щото няма да има нужда от толкова пари като сега за войната . Това означава разпад на ЕС и нато и Европа на свободни народи които свободно да се договарят а не санкции .

82

Анонимен

преди 3 месеца

Защо няма песен за Киро и Асен, дето правят ала-бала с американското посолство, а има песен за Лена, евроатлантик Трифонов?

81

Анонимен

преди 3 месеца

Аз не съм излъган. От първия миг разбрах, че са шарлатани като Слави.