63

до 76

преди 3 месеца

Няма да идеш на парад на нормалните, защото трябва да бачкотиш. Не се прави на интересен. Парадите на нормалните ги виждаме. Като на Възраждане митингите. 10 рейса от прованса, от които 9 отидат НА мол да ядат дюнер, а пред Парламента са 20 човека и 1, учила 6 години биология.

62

Анонимен

преди 3 месеца

Гейове, като Евгени Минчев и Мариус Куркински не ме дразнят, ама те не парадират.

61

Българин

преди 3 месеца

До Анонимен 73 По една "случайност", точно "патрирахалните" са най-честите извършители на престъпления и сексуални посегателства спрямо децата си, защото щом са "техни" "те решават" какво ще правят с тях.

60

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 68 - Контрерката не е толкова беден. Но кажи ми, какво ще стане, ако отидат 20 души с бухалки там? Ще дойде полицяита и ще ги изпоаретува. Затова и няма нищо.

59

Анонимен

преди 3 месеца

Щом има гей парад, трябва да се направи и парад на нормалните, да се види двойният стандарт и как всички Нпо-та ще наскачат как това е антигей парад и как отново им нарушаваме правата и ги дискриминираме и им натрапваме нормалността с нашата нормална показност.

58

Анонимен

преди 3 месеца

Тиндер, миндер на Кирчо мрежата за запознанства там да правят каквото искат.

57

Анонимен

преди 3 месеца

Ако наистина вие, извратенюнгерите виждате света в черно и бяло, ще използвам тогава вашият собствен пример. По-добре патриархален татко който шамари децата си, отколкото перверзен психо, който осиновява чуждо дете и всеки ден го изнасилва, защото в болната му глава така се изразява бащината любов!

56

Българин

преди 3 месеца

Аз не виждам тоя да се е "смирил", даже напротив, вместо да се занимава с "почит" той се е захванал да съчинява проблеми там, където ги няма. В това отношение той е в нарушение и е проблем

55

Анонимен

преди 3 месеца

Много родители биха подкрепили децата си като отидат с тях на прайда.

54

Анонимен

преди 3 месеца

Най-мразя някакви да ми парадира, а, ако са психично болни още по-зле.

53

Анонимен

преди 3 месеца

Нашио се пеняви в коментарите, ама мине покрай прайда, сниши главицата, дума не каже. Позна ли се, снишена главице? И в живота си така. На приказки- огромен. На действия- кръгла нула. Доказателство- жалката ти заплатка.

52

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 61 Чиба бе имат си мрежи за запознанства и срещи да се запознават там пък и никой не е длъжен да им гледа свинщините. Аз не парадирам колко съм нормален.

51

Анонимен

преди 3 месеца

До Шествие за семейство "На 22 юни в 10,30 ч пред храм-паметника Александър Невски в София елате да кажем НЕ на джeндъp-пропагандата, извращенията и болестите" - разбира се, че можете да казват колкото си искате, ама кой ще ви чуе? За гей-парада общината дава 400 хиляди лева за организацията, а на вас колко ще даде кмета Васил Терзиев?

50

до 55

преди 3 месеца

Софиянците те издържат, бедняко. Софиянци плащаме заплати на лекари, администрация (за съкращение на 90%), полиция (същото), учители и пенсии на ТКЗС-арите ти родители. Една шепа 30к ИТ спецове генерираме 15% от БВП, а останалите бачкотещи бачкери 3.3м генерирате ЕДНО НИЩО. Така че по-лекичко с изказвнията, че 80% от БВП, идващо от ДОД идва от София-област!

49

Анонимен

преди 3 месеца

А в прайда не се ли биете с кожени камшици. Заплата ясно, че не получавате в плик а на друго място. Децата, които всяка вечер се опитвате да имате от неправилното място после как възпитавате? На традиционни ценности, на аристократично възпитание, на френски етикет и обноски. Явно сте наистина много изтънчени и отлични възпитатели, жалко че родителите ви обикновени Бинарни хорица са се провалили във възпитанието. Вие знаете и можете много повече!

48

Анонимен

преди 3 месеца

В България все още има много скрити гей хора и от мъжете и от жените.Идеята на прайда е тези хора да се разкрият и да си намерят човек до себе си.

47

Анонимен

преди 3 месеца

Мене много ме кефи Елизабет Пипко!

46

Шествие за семейство

преди 3 месеца

На 22 юни в 10,30 ч пред храм-паметника Александър Невски в София елате да кажем НЕ на джeндъp-пропагандата, извращенията и болестите, и ДА на традиционните морални ценности и нормалните хармонични отношения между мъж и жена.

45

Анонимен

преди 3 месеца

Да покажем на света, че сме психично болни. Вие сте за луддницата бе.

44

Анонимен

преди 3 месеца

Напълно подкрепям гей парада. Софиянците трябва да се унищожават по всички възможни начини. Софиянците по един или друг начин ще си платят за унищожението на страната. Затова че се помислиха за нещо повече от другите за сметка на целия народ ядоха и пиха и живяха като царе 35 години. Сега идва сметката за плащане! Всеки ден трябва да има гей паради. И в училище децата им само това да учат.