186

Българин

преди 3 месеца

Представяте ли си, тоя купен слуга на руските фашисти е заемал важни държавни постове в някакъв период на т.нар. демократичен преход, включително такива засягащи националната ни сигурност. Смятайте каква "демокрация" сме имали през тези години и колко сме се били "откъснали" от руския гнет..

185

!?!

преди 3 месеца

Прокраварите либералистки глобалисти не могат да приемат друго различно мнение различно от пропагандираната им "истина" Те са като бройлери - свикнали са да си получават в определен час храната и водата и светлината и антибиотика. Оказали се на свобода със зелена тревичка вода и слънце, загиват защото не умеят да живеят, а и да мислят! И всичко оправдават с тежка русо фобия или филия. А нещата са съвсем различни.....изгледайте интервюто на Путин - може и да разберете нещо със собствените глави!

184

Анонимен

преди 3 месеца

На тоя военен експерт да му наденем една натовска каска, един ритник и на фронта да брани украйната, която така свято обича.

183

Анонимен

преди 3 месеца

До анонимен 179 Възраждане или Величие. Разлика няма, въпреки козметичните разлики в имената.

182

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 170 Племенно-африканския манталитет е на тия, дето си мислят, че могат да казват на кой колко и къде да "скача" щото "това си било тяхно. То неслучайно Лавров вече само африканци има за "братя".

181

Анонимен

преди 3 месеца

Не знам кой какво завзема, но Русия инкасира доста солени загуби в жива сила и в техника. И това откакто Украйна получи нови оръжия. Та до къде ще се стигне? Не се знае. Да пази Господ!

180

Бунгар

преди 3 месеца

Агресора е Русия.Диктатора е Путин.Така е когато една голяма къща няма прозорци,т.е пристанища. Тръгнаха да крадът всичко Украйнско,що е близо до моретата.Иска им се и на други места да си откраднат някое пристанище,но там не се знае дали ще им мине номера.Войната е скъпо нещо и всички ще го плащаме.Освен скъпа,войната е и най гнусното нещо измислено от човечеството.

179

redordead

преди 3 месеца

Кандидат за евродепутат на партия "Величие" - където шеф е полковникът, който не е полковник:)

178

Анонимен

преди 3 месеца

Интересно ми е г-н Величков колко пари получава за разпространяване на новини за Украина? Щото явно има келепир щом всеки това дрънка.

177

redordead

преди 3 месеца

този е на тежка съветска хранилка, яко се е накълвал със съветските опорки...

176

анонимен

преди 3 месеца

Това смехотворно еспертче от името на коя партия се кандидатира на евродепутат? Нека да познаем! Възраждане? Левицата? БСП? Ванчето барабар с Майчето? И що се кандидатират за Европарламент, а не за руската Дума.

175

Анонимен

преди 3 месеца

Чак не мога да повярвам,че цензурата е пуснала това интервю ...ето това е истината за положението в Украйна точно и ясно без демократически лозунги от времето на ранният Живков...

174

Анонимен

преди 3 месеца

ЕКСПЕРТ? КАТО ФЪРЧОЛОВ НАТОВСКИ ГЕНЕРАЛ

173

до цръвения експерт

преди 3 месеца

Ф-16 от Дания и Белгия е модификация MLU, което е равносилно на блок 50. Кое му е старото? Нека Украйна получи 20-30 броя, въоръжени с АМРААМ С-5 и ще пишеш пак глупости..

172

Анонимен

преди 3 месеца

Откъде ги вадите тия милиционери...

171

зоро

преди 3 месеца

"Междуведомствената комисия за експортен контрол и неразпространение на оръжия за масово унищожение."

170

Анонимен

преди 3 месеца

До Анонимен 178, и безаналоговия танк черепаха, нали :))))

169

Анонимен

преди 3 месеца

До 170. Някои от единиците им са безаналогови. Например Буратино,Миг 31,Лошарик,200 тонната им междуконтинентална балистична ракета. Лазерният танк който тестват в Афганистан. Имат тва онова.

168

Анонимен

преди 3 месеца

целта на кокференциятаа в швейцария е да се консулидира глобалния юг срещу русия , но това няма ка да стане все едно е африканските колонии да поканят отново клонизаторите си отново все едно нигер да каже връщайте се французи да никрадете отново

167

Анонимен

преди 3 месеца

"Кой не скача е червен", помните ли скачалката от началото на 90-те години. 10 години след нас украинците скачаха на "Хто не скачет тот москал". Същият племенно-африкански манталитет. И сега всички дето не скачат - не подкрепят Украйна, са червени. А 2013-та украинци идваха спецално да питат как от Протестна мрежа протестираха цяла година срещу Орешарски. И в краят на същата година проведоха Вторият Майдан.