93

Анонимен

преди 1 месец

Е, как няма да доживееш дълбоки старини? Да не си работил нещо? А? Щом сме преживяли досега историята без тленните останки и по-нататък ще преживеем без тях!!

92

Анонимен

преди 1 месец

До Малко за политика, междусъюзническата война е следствие от сключения таен Сръбско-Гръцки договор, гарант по който е бил руския император, това е! какво е можел да направи Фердинанд, просто да вдигне ръце и да даде на Сърбия безспорните територии е така, нали са щели да го разкъсат, хубаво е да познаваш историята, а не да повтаряте комунистическите опорки

91

Василев

преди 1 месец

Това са гени, както е казал народа кръвта вода не става, внука е наследил всички негативни черти на дядото, лошото е че от баща си нищо хубаво не е взел, или по-точно казано Господ не му го е дал!Агент Майки Девъроу!ЦРУ!!!

90

Анонимен

преди 1 месец

Най - голямата "НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ЗА БЪЛГАРИЯ" БЕ "ВЪВЕЖДАНЕТО НА КРЕПОСТНИЧЕСКОТО ПРАВО ОТ ЙОСИФ СТАЛИН СЛЕД ВЛИЗАНЕТО НА РУСКИЯ БОТУШ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ 1944г. КОМУНИСТИТЕ ИЗЗЕХА ЗЕМИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ КОВБОИ - СЕЛЯНИ. СЕЛЯНИТЕ, КОИТО НЕ СИ ДАВАХА ЗЕМИТЕ ГИ НАРЕКОХА КУЛАЦИ И ГИ ИЗБИХА В КОНЦЛАГЕРА БЕЛЕНЕ, ЗАЕДНО С ЦЯЛАТА ТВОРЧЕСКА БЪЛГАРСКА ЕЛИТА И АРИСТОКРАЦИЯ. КЪДЕ Е БЪЛГАРСКАТА АРИСТОКРАЦИЯ, КЪДЕ СА БЪЛГАРСКИТЕ СЕЛЯНИ, КЪДЕ СА БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ? НАВСЯКЪДЕ ПО ЗЕМЯТА, НО НЕ И В БЪЛГАРИЯ

89

674

преди 1 месец

Да очакваме ли трета катастрофа с връщането му?

88

Анонимен

преди 1 месец

Копейките и костите на хората не оставят на мира? Чарли Чаплин изровиха!

87

Анонимен

преди 1 месец

Сега данък ли ще им плащаме на "царското" котило.

86

Малко за политика

преди 1 месец

До Анонимен 82: Виновен е Фердинанд и още как. Той е отговорен за започването на Междусъюзническата война. И той е виновен за присъединяването на България към Германия и Австрия по време на Първата световна война. Две национални катастрофи по негова вина.

85

Анонимен

преди 1 месец

Те и Германците и Японците са катастрофирали, но вижте ги къде са сега а? А тука за какво иде рече, Просто Кирчовци и Балонеси масово навсякъде уредени до 10 коляно на службичка?

84

Еваларка

преди 1 месец

Цените на Храните станаха по 2, дори по 3 пъти, това което бяха преди 2 години, но най-големият Проблем е да си Прибереме - Мумията на Фердинант - като Толко са се ЗаГрижили за Историята ни - защо Бутнаха Историческият Паметник на Съветската Армия и Взривиха Мавзолея на Димитров - те не са ли История?!

83

Анонимен

преди 1 месец

Не е Иван, а е Йоан!

82

Анонимен

преди 1 месец

стига сте писали глупости, Фердинанд има най-малката вина за 2-те национални катастрофи

81

Анонимен

преди 1 месец

Това не български царе..те са СаксКобург..окрадоха и разбиха България..български цар Иван Асен..

80

Анонимен

преди 1 месец

Путин ще го погребат, или ще го препарират?

79

Анонимен

преди 1 месец

До Какво е направил, е той какво е виновен за поредното предателство на Сърбия и любимата ти Русия, такива са фактите, именно руския иператор отказва да изпълни ролята си на арбитър в спора със Сърбия, както е било по договор

78

Василев

преди 1 месец

Дядото и внука са за ***!Симеон паразитира върху славното минало на баща си!Пълна катастрофа за съвременна България е това, че некадърния народ съвкупом с некадърния елит, оневиняват с това си деяние некадърните монарси Фердинанд и Симеон!Голтаците дядото и внука ги докараха от кръчмите в Европа, а днес наглеца съди държавата за дворци и гори, а уж нямаше никакви претенции за имоти!Дядото занули всички стремежи на българския народ за истинско обединение, а внука с юпитата крадоха!Мей!ЦРУ!

77

Анонимен

преди 1 месец

На Екатерина останките, къде са?

76

Анонимен

преди 1 месец

копейките сте жалки картинки

75

Какво е направил

преди 1 месец

Донесе на България две национални катастрофи. След Балканската война България получава граница с Турция по линията Мидия-Енос. Заради безумието на Фердинанда да започне Междусъюзническата война България губи тази територия, а освен това Южна Добруджа и "безспорната" част от Македония, която е трябвало да получи. След Първата световна война губим Беломорието. Не заслужава Фердинанд да бъде погребан в България. Не случайно докато е жив, синът му, цар Борис Трети, не му разрешава да посети България

74

Анонимен

преди 1 месец

Лицето отговорно за две национални катастрофи е посрещнато с почести. Да се смее ли човек, да плаче ли...