73

Анонимен

преди 1 месец

Я как пищят русоробите! Значи всичко е наред.

72

Анонимен

преди 1 месец

Единственият път за България е ПЪЛЕН НЕУТРАЛИТЕТ!

71

Анонимен

преди 1 месец

До Toni Ivanov - Значи твърдиш, че Русия и БРИКС ще ни пазят. Голям си фантазьор. Русия сама не може да се справи с Украйна, която е на границата й, но видиш ли ще пази нас. Или наборната армия в Бг щяла да ни пази. Ти знаеш ли, че САМО турската армия е над 1 млн. човека сигурно. Откъде ще намериш толкова войничета в България. Да не говоря за техниката. Искам сериозен отговор, а не приказки от 1001 нощ!!!

70

Анонимен

преди 1 месец

Колкото и натовски войници да изпратите в Украйна, всичките в чували ще се приберат. За справка, френският офицер е извадил късмет, че е попаднал в ръцете на руснаците. Пак руснак го е спасил от укрофашиста, на когото е отишъл да помага.

69

Чакам отговор!

преди 1 месец

И така. В НАТО сме. Какво е можело да се направи вчера, преди година или пък преди 20 вече няма значение. Важно е оттук нататък какво прави. Искате излизане от НАТО. Кой ще спре съседите ни от НАТО да ни нападнат и да си разделят България?

68

до Чакам отговор

преди 1 месец

Кой ни нападна между 1990 г. и 2004 година, когато не бяхме в НАТО? Кой помогна на Гърция за Кипър, като беше в НАТО? Но ти продължавай, все някой цент ще падне.

67

Toni Ivanov

преди 1 месец

До#50 Ако България излезне от НАТО ще отиде към БРИКС,както и Макрон искаше да отиде,но докато е в НАТО го дръпнаха за ушите. А щом искаш да се защищаваш от някого е редно да възстановиш наборната служба,за да се защитиш сам. НАТО е една организация,която *** пари,но никога няма да тръгне да защищава една нападната натовска държава,за да вкара всички страни от алианса в тази война. Ако Русия влезне в България,НАТО няма да си мръднат пръста. Запомни го това добре.

66

Анонимен

преди 1 месец

До Хелоу - Е как да не е? Не помниш ли края на 20-и век? Да не би да не беше нападната? И то от НАТО. Ако ние сме извън НАТО какво ще спре НАТО да ни нападне? Ето, аз ти отговорих. Сега ти ми отговори ако имаш идея за сигурността на България. Ако не, не пиши неверни неща ако обичаш.

65

Анонимен

преди 1 месец

Западноевропейските държави са превзети от Азиятоафриканолатиноидиянци затова не им дреме ще ги удари ли ядрена война, Сащ са наркомани не усещат нищо.

64

До хелоу

преди 1 месец

Сърбия я бомбиха, като маче у дерек!

63

До чакам отговор

преди 1 месец

Няма да е зле! Аз минавам към Гърция!

62

Анонимен

преди 1 месец

Кво работи Йенсчо , сега сфанах , що от безделие се затъпява , мноо му личи .

61

Хелоу

преди 1 месец

До 56 Чакам отговор! Сърбия като не е в НАТО нападната ли е? Ами Австрия или Швейцария. Въпроса ти е на ниво наивници. А Гърция като е в НАТО спря ли Турция да си вземе половин Кипър??? НЕ ЧАКАМ ОТГОВОР.

60

Роберто

преди 1 месец

До анонимен *** Съпруже, по- полека с опорките.

59

Анонимен

преди 1 месец

"Султанът, е в позиция да " кешира" много и ако в дадент момент дИмократитИ, решат да ни прекарат, ще го направят с удоволствие, баз значение, дали сме в НАТО или не. Решението е, европейска сигурсност, не НАТО" - Само увъртания без ясна визия за сигурността на България. ОК, остави Турция. Ако те нападнат Македония заедно със Сърбия (макетата са в НАТО), ти ли ще воюваш срещу НАТО-вска Македония?

58

пандиз

преди 1 месец

То и аз само подсигурих пистолетите, когато аверите обираха банката и после само карах колата. Ама ме вкараха, невинен!

57

ПОЧЕМУ ЙЕНС Е

преди 1 месец

ОТСЛАБНАЛ ТОЛКОВА МНОГО ?! > КОЛКОТО ЕДНО ТЯЛО Е ПО-МЪРШАВО, ТОЛКОВА ПО-МАЛКО РАДИАЦИЯ ПОЕМА

56

Оххх 42

преди 1 месец

И от мен минус. Но разбирам. Никой не отговаря и няма дискусия. Ето-1989 г. До влизане в НАТО. Не ни превзеха разбитата държава рашки и турци. Прословутия чл. 5 не действа между натовски държави. САЩ ще са им по-важни турци и гърци. По-големи са. И румънци. Те също са влизали в България. А за Русия-никога няма вече да ни защити. Та НАТо може да ни пази от макета и сърби. Те пък са гола вода като нас.

55

Хипермаркет

преди 1 месец

Повече такиви статии! Днес изпродадохме памперсите!

54

Анонимен

преди 1 месец

НАТО трябва да удари Калининград. После Беларус. Нама какво да ги бавят. русия немиже да им помогне сега.