25

Анонимен

преди 1 месец

Не е само това. Шолц каза още, че Украйна няма да бъде приета в НАТО следващите 30 години. Мдааа....

24

Анонимен

преди 1 месец

За разлика от други гламаци, миналата седмица Олаф Шолц внимателно наблюдаваше руските учения с ТЯО и си взе поука.

23

Анонимен

преди 1 месец

"Досега Украйна можеше да поразява цели в Русия само с помощта на безпилотни самолети, произведени на нейна територия"- Да бе? Досега ракети и артилерийски снаряди не са падали по Белгород? Ако Украинците и подкрпяшите ги журнаслисти не лъжеха толкова много, нямаше да са толкова противни на хората.

22

Да

преди 1 месец

Започва постепено да им идва акъла.

21

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да горят Лондон, Париж, Уошингтън! Само тогава ще се кротнат побърканите джеендърмени. Много е лесно да разпалваш войни далеч от главата ти. Сега обаче огънят ще дойде в техния двор. Искат война - ще я имат! Ядрените гъбки са готови, ще имат пълна програма!!!

20

Смехория

преди 1 месец

Попарил? Германия е НАЙ-големия доставчик на оръжия за Украйна в Европа

19

Този

преди 1 месец

Аз си мисля, че дошло времето, и ядерки да видим у Киев.. След като ционистите избиха над 30К жени и деца и дИмократитИ, се опитват да представят, като "сутрешна слана", не виждам кой знае какъв проблем поразяване на Киев с ТЯО.... същото ми се струва...

18

Имп Маврикий

преди 1 месец

Дрън дрън. Единствената цел на Запада е този конфликт да е възможно по дълъг и да изнемощи Русия до краен предел. Ама едва ли ще стане.

17

Анонимен

преди 1 месец

Време е войната да кацне в Западна Европа. Да се излее руския уран над главите им. Трябва да усетят удоволствието на падащите бомби. Със западните куучета се разговаря САМО на езика на оръжието. Задължително на ТЯХНА територия.

16

Христо Христов

преди 1 месец

"...75-годишнината от приемането на германската конституция.$ - авторите, германия НЯМА конституция. В последната точка на документа им пише кога и как ЩЕ си приемат Конституция.

15

Браво

преди 1 месец

Браво на Шолц

14

Безсмислени дискусии

преди 1 месец

Украйна поразява десетки цели всеки ден на руска територия със западни ракети и то предимно цивилни. Забраните са само на приказки

13

Прогноза

преди 1 месец

Като загуби изборите ще дойде някой, който разбира какво е заложено на карта. Този господин явно не го разбира, или го тресе Стокхолмски синдром.

12

Erich Rommel

преди 1 месец

Този Шолц е срам за Германия. Трябва незабавно да си ходи и да дойдат националноотговорни хора начело, които да дадат на Украйна да се защитава. Германия трябва да стяга вермахта и луфтвафето. Европа разчита на нея да я защити от варварите на изток.

11

До 4

преди 1 месец

До Анонимен Наче, такави кат теб,либерални cocksuckers, сте ми любимите :) Намери интревюто на шведският външен министър и ми покаже, къде точно е дал разрешение за използване на шеведскто оръжие по руска територия.......

10

Анонимен

преди 1 месец

Тоя се усети , че е от долната страна при секса .

9

до 9

преди 1 месец

А ти от кои филмари си бе мишок ?

8

Анонимен

преди 1 месец

руските филмари изпълзяха

7

Анонимен

преди 1 месец

То затова тая мишкa има 13% доверие в Германия...

6

Анонимен

преди 1 месец

Айде бе натофци! Пращайте доййче педеррунгел в Укристан! Франсетата и те да пращат Дидиетата. Време е да се лее нагло-сакската кръв, а нагло-сакските майки да туурят черни забрадки. В оловни ковчези ще връщаме всичкото джеендърмен. Ще ги заравяте край Дортмунд и Монпелие, а над гробовете им ще се вее байряка на дъгата. Време е да докажете съпричастност. Руските ракети са готови и ви чакат!