31

Анонимен

преди 1 месец

Плаши? Столтенберг лично каза че трябва да се пратят войски в Украйна и не само - каза че с натовско оръжие трябва да се атакува територия на студия което директно значи ТРЕТА СВЕТОВНА ЯДРЕНА ВОЙНА.

30

Василев

преди 1 месец

Колкото пъти да го питат Радев за войната , никога не е заявил категорично позицията за териториалната цялост на Украйна!Все ломоти и ломоти за мир, но никога не казва на каква цена ще бъде този мир, украинският народ да се раздели с половината територия или окупаторите да напуснат украинските територии!Агент Бен Уйлкшър!ЦРУ!!!

29

Бау

преди 1 месец

Нищо не можем да направим, ЦИК ще им отчете преобладаващо мнозинство! Но, все пак, нека отидем и гласуваме за някои, различни от заявените войнолюбци! Беевски - на фронта! Руснаците като го видят и ще се разбягат!

28

ПУТИН КАПИТУЛИРА...

преди 1 месец

КАПИТУЛАЦИЯ НА РУСИЯ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ В САЩ. ЗЕЛЕНСКИ Е ГАРАНТИРАЛ, САМО ДА МУ РАЗРЕШАТ ДА ПОЛЗВА НОВИТЕ ОРЪЖИЯ

27

от БАН

преди 1 месец

Ами тя тая война си е за плашене бе, нерез четинест. Спри сланината бе, топка с лой!!

26

Минувач

преди 1 месец

Пеевски да си гледа евроатлантическич башибоозуук и да ги стега към бойните полета. Надявам се да го видя начело заедно с ББ, Кирчо, Кокорчо и останалите от сглобката директно на фронта.

25

Реалист

преди 1 месец

Ах колко си долен ти господин Магнитски.

24

Василев

преди 1 месец

Малко и Бойко Борисов помогна да бъде избран Радев за президент, след като два пъти предложи неподходящи кандидатури, а първия път беше избран и с гласовете на ДПС!Агент Родж Патерсън!ЦРУ!!!

23

ясно

преди 1 месец

според матрьошката Радев украйна трябва да остане без оръжие и да се предаде на фашиста путин за да свърши воойната. Това е хасковския мъдрец за мъдец.

22

баба мара

преди 1 месец

еничарите минават всякаква граница нито един глас за тях на изборитесамо беди ще ни довлекат

21

Анонимен

преди 1 месец

не разбрахте ли че свинняята ще стане премиер и лично ще ви прати на фронта! Това е сделката с Посолството да го извадят от Магнитски.

20

да ама не

преди 1 месец

Радев е руски плашипутин не случеаайно го предложи за президент на Българиая генералът от КГБ Решетников а руските пари с които подкрепиха кампанията го избрлаха. И сега каквото му нареди КГБ това говори то е тяхна кукла на конци.

19

Хи хи

преди 1 месец

Микрон, Орбан и други западняци казаха, че може да се пратят натовски войски ! Кво общо има Радев !?? И утре ако от нато кажат дайте войски, нали трябва да се покажеш евросолидарен, а шиши ? !!

18

Василев

преди 1 месец

Тезата на Радев е за мир, повече оръжие и натовски войски няма да допринесат за спиране на войната!И тук той спира, не казва после трябва ли руските окупационни войски да се изтеглят от Крим и украинските територии!Агент Ърни Бигалоу!ЦРУ!!!

17

Прав е Пеевски!

преди 1 месец

Лъже.президента Радев още не е разбрал, че президентският му имунитет ще изгори в момента, в който изгори Кремъл, а това догодина непременно ще стане...

16

Анонимен

преди 1 месец

Нато от сутрин до вечер ни обесняват, че Русия ще ни нападна, но на тоя Радев му е виновен

15

Анонимен

преди 1 месец

С това което плямпа Макарон и умниците в НАТО то си е напълно в реда на нещата изказването на Радев. Пеевси да иде да мрънка на тях

14

Анонимен

преди 1 месец

какво ли ще каже, ако му обещаят, че ще му свалят санкциите, ако изпратим български войници в украйна

13

Анонимен

преди 1 месец

Шиши лидер на ДС и изкуствената ДПС, чак не мога да повярвам :))) Но е прав, че Раша няма да смогне да ни нападне, те си имат сега други големи проблеми :)))

12

Анонимен

преди 1 месец

Шиши къв форум има днес в НДК, май на НАТо и се готвят да обявяват война на русия днес май, а шиши