210

Анонимен

преди 4 месеца

Какви интереси има НАТО в Украйна???И какви са тез глупости за защита на демокрацията ! Каква е таз Демокрация която продава оръжие на всички и забранява другите демокрации да си купуват оръжия от други производители ???Че и всяка година изкарват списък на лошите дето продавали !А държат в същото време 80 процента от пазара.

209

натовски лентяй

преди 4 месеца

тоз генерал много зле не знам дали е виждал пушка но е картаджия и работи н акомпа ,няма халхабер от действителността а може пък медиите да си правят пълнеж

208

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен2 млн българи не избягаха при социализма а при НеоФашисткиятКапитализъм!

207

Библия

преди 4 месеца

Един Господ на небето! Един цар Путин, на земята!

206

Анонимен

преди 4 месеца

Всички знаем че Украйна ще загуби

205

Анонимен

преди 4 месеца

Демек ако правилно разбираме...натовци искат да дадат оръжие, боеприпаси, "инструктури", разузнаване, логистика и амуниции, но не се намесва? А Русия няма право да използва оръжие да речем срешу Литва, Латвия, Естония? Дали ама надали някой от Европеските джендерАтлантици ще отиде да се бие! Нещо не си представям Мирчовци и Атанасовчета в окопите. Русия си взима оССрайна, НАТО се бие у гърдите че не е победен и всички щастливи - най-вече ЗелениятНаркокартел и изпрани милиарди!

204

Да бе

преди 4 месеца

И Садам и Моамар се репчеха, като Путин..... Бате, защо ме биеш!

203

Анонимен

преди 4 месеца

Не мисля, че Турция ще се съгласи НАТО да изпраща каквито и да е сили в Украйна. Ердоган няма интерес да се конфронтира с Путин, това би дестабилизирало целия Близък изток. Нещата в статията са представени доста простичко, но те всъщност са много сложни, има много неизвестни, много интереси ще бъдат засегнати. НАТО може да действа грубо в Украйна, може и да спечели, но така рискува да запали много по-голяма война, която ще има непридвидими последствия.

202

До ако Турция

преди 4 месеца

Мислиш, че Ердоган няма мераци за България и Гърция ли?

201

Анонимен

преди 4 месеца

Кой ще се бие? Кончита Вурст и мъжа на Макрон?

200

Анонимен

преди 4 месеца

нивитет - кво ще спечели руссия?! - от трите най-дългото! руссия загуби всичко, и продължава да провокира, и ако си мисли че всявя страх и симпатии се лъже! путин и неговата русия нямат бъдеще! свят без руссия - тва и светлото бъдеще!

199

Анонимен

преди 4 месеца

НАТО хубаво се гласи да разполага войски в Украйна, да дава повече оръжия, но въпроса е в това каква ще е ответната реакция и то не само на Русия, но и нейните съюзници като Китай, Иран, Беларус, КНДР и т.н. Трябва добре да се знае, че ако Русия загуби война това ще е голям удар по амбициите на Китай и Иран, съответно те няма да допуснат подобен сценарий! Най-добре ще е да се намери човек от Запада, силен лидер който да се срещне с Путин и да договори мир, всичко друго ни изправя пред ТСВ.

198

Анонимен

преди 4 месеца

Като е толкова хубаво при социализма, защо 2 милиона българи избягахат от социализма и от Тодор Живков?

197

Гражданин на света

преди 4 месеца

При социализма нямахме тоалетна хартия и банани, а Вързраждане искат да предоговарят свободното пътуване в ЕС и да не можеме да си купувама евтини самолетни билети да живееме като граждани на света.

196

Анонимен

преди 4 месеца

Турция едва ли ще тръгне да превзема Бъглария, но може САЩ да им натресат България, за да не попадне под влиянието на Русия след разпада на ЕС. И не се притеснявайте, всичко ще мине нормално, на българите ще им обяснят, че това е демократично, и ще има и дори митинги на жълтите павета с подкрепа на Присъединяването.

195

Анонимен

преди 4 месеца

българите толкова се мразят, че прогониха голяма част от населението в чужбина. На никой няма да липсва ако турците си вземат вилаета.

194

Анонимен

преди 4 месеца

Боже, колко глупости се изписват, колко невежо е населението ни. Как бясно се повтарят едни същи опорки

193

Чочосан

преди 4 месеца

Както е казал биг брадъра зад океана така и ще бъде. Пуйлото може само да клянчи и нищо повече.

192

Анонимен

преди 4 месеца

Русия е ***, то и диктаторска Турция на тоя *** Ердоган е нещо подобно, но поне не правят войни!

191

ЗАПАДА

преди 4 месеца

До анонимен 196/ ЧАКАМЕ С НЕТЪРПЕНИЕ КИТАЙ ДА СЕ НАМЕСИ , ЧЕ 80% ОТ БВП НА КИТАЙ Е ПРОДАЖБА НА СТОКИ НА ЕС! :D КИТАЙ И СЕВЕРНА КОРЕЯ ДОСТАТЪЧНО ПОМАГАТ НО ПОВЕЧЕ ОТ ТОВА НЯМА КАК!