111

Анонимен

преди 4 месеца

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

110

Анонимен

преди 4 месеца

Захари Стоянов е бил прооост ***.

109

Анонимен

преди 4 месеца

Руска поговорка -Добре е там,където нас ни няма.Прави са.

108

Анонимен

преди 4 месеца

А бе? А какво става с влизането на НАТО в Украйна, бе? Я кажете тука сега бе, намеси ли се вече НАТО в Украйна. Влезе ли вече НАТО в Украйна да победи Русия, бе, я някой да каже тука? А?

107

Бай Х

преди 4 месеца

Как може да се препечатват и публикуват като водещи новини подобни брътвежи? Цитирам: "Путин иска да унищожи независимостта на Украйна".Тя отдавна е васална територия а населението и е заставено да се бие в болшинството си, против волята си а една малка част е фашизирана и с промит мозък. Украйна е урок и ярък пример какво се случва с една страна ако изгуби суверинитет и независимост.

106

Анонимен

преди 4 месеца

Колко метра останаха до Киев?

105

Анонимен

преди 4 месеца

Руският президент възложи на Сергей Шойгу да започне конфликта през 2022 г. със заповед за превземане на Киев в рамките на няколко дни. Киев беше обграден още на вторият ден! Сами украинците започнаха да си бутата мостовете в града и вдигат барикади за да се съпротивляват при нахлуване! Руснаците решиха да не нахлуват заради опасността от много цивилни жертви!

104

Анонимен

преди 4 месеца

Путин да каже дали 3-дневната СВО ще продължи 30 или 300 години. Нали е "голям стратег". На шапкарска нация като руската й дай войни, завоевания и кръв. Но и това скоро ще свърши, защото мечката е стара, зъбите и окапват, а и Украйна вече приседна в тясното гърло на кагебейския джуджак!

103

Анонимен

преди 4 месеца

В цяла Украйна няма нито една точка, в която Русия да не може да нанесе високоточен ракетен удар който преодолява всяка система ПВО.

102

Учете история

преди 4 месеца

Отстоявайте историята си, уважавайте миналалото. История позорище. Какъв Ботев, какъв Левски, Левски убил дете за да си спаси живота, Ботев застрелян от своите хора. И Ботев, и Левски и Бенковски и всички се провалят. Русия спасява България. След освобождението кланета, българоубийства. Фашистка България става съюзничка на Хитлер, българските фашисти вилнеят и убиват 24 хиляди души в Македония и 65 хиляди жители на Гърция, и отново Русия спасява България. Единствено 45 години при соца България има достойно (сравнително) минало, но и там се проваля.

101

Учете история

преди 4 месеца

Каква България, какви пет лева, от 1300 години история 700 години България я няма, и винаги Русия я спасява, два пъти Русия спасява България, без Русия днес нямаше да има никаква държава България, писмеността били дали на Русия, колко са жалки и самонадеяни българите.

100

СМЕХ....

преди 4 месеца

ТОВА СА НАШИТЕ КОМУНИСТИ СОЦИАЛИСТИ И ЛЕВИЧАРИ----- чакат надупени със свалени памперси и кюлоти , некой да ги "освободи" и им избърше гз!

99

Анонимен

преди 4 месеца

Няма такова нещо като "Украйна". Има бивша УССР, разположена на историческата земя на Русия. Не съществува и "украински народ". Това е една измишльотина.

98

Учете история

преди 4 месеца

"Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка!"(Захари Стоянов, в. Знаме, г. I, Букурещ, 4 април 1885 г., бр. 13, с. 51)

97

Анонимен

преди 4 месеца

Другари хоxли от козацки произход. Запорожската сеч беше премахната през 1775 година. Оттогава казаци на ваша територия няма. Запорожците масово се преместиха в Кубан за да защитават южните граници на Империята. Така, че преките потомци на запорожките казаци буквално в момента ви размазват в зоната на СВО. Вие сте потомци на селяндypитe, които се писаха казаци. Понеже освен тях нищо друго нямате в историята си. Извинете, забравих за древните укри, които изкопали Черно Море и насипали Кавказ. Това също е част от вашата история.

96

Споко

преди 4 месеца

Споко, Джо наесен печели изборите и САЩ влизат в Украйна и до дни, дори до часове американската армия размаже Русия и ще влезе в Москва, и Путин отива на съд в Хага, а Русия ще бъде разчленена на малки демократични държави които ще живеят по нашите цивилизовани правила и ще ни доставят евтино суровини и енергии да си развиваме високите технологии и ще си живеем богато като самодоволни и оядени западняци. Само Джо да спечели наесен.

95

Стига глупости

преди 4 месеца

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААА: Ти по-добре *** се прегледай.

94

Анонимен

преди 4 месеца

Не мога да трая нашите руски ***! Сега националните ни герои не били добре образовани, затова били патриоти! Кой е образован, Иванчо Хаджипенчович ли? Това е шизофрения преклонението пред Русия, още повече че лидерите им го правят поради зависимости финансови, а не от сърце! А то трябва затова и да си природно ***!

93

Анонимен

преди 4 месеца

Украйна свободно направи избора си. Живеем в свят на правила и Украйна трябва да ги спазва - Украйна не може да бъде в НАТО - такива са правилата! При това Москва многократно предупреди, че Украйна в НАТО е неприемливо за Русия. Русия многократно им обясни правилата - не може да сте в НАТО, такива са правилата! Не искат да ги спазват? Ами тогава моля - имат право на избор, така са избрали, да си носят последствията. Не само, че никакво НАТО няма да видят, но ще загубят и държавата си.

92

Анонимен

преди 4 месеца

Да идва Тръмп и да се приключва с недоимперията Расиа. Рептилът Джо Байдън трета година не разрешава Украйна да удря по блатната територия на рептилоидът Вова.