30

до 28

преди 1 месец

ИИ е програма?! Лей си бетона. Слаб 2, седни си!

29

До 25

преди 1 месец

*** да се чете 'мaлoyмнитe'

28

Анонимен

преди 1 месец

Напълно е възможно така да се получи че хората да е ненужно хората да работят.

27

Анонимен

преди 1 месец

Всъшност от всички богаташчета, само Мъск си отваря устата за подобно нещо, но реалността ще е много по-жестока

26

До 25

преди 1 месец

Естествено. Глупостта и малоумието са най-големият проблем на цивилизацията. Тъпaцитe и *** ще бъдат кремирани от ИИ, за да настъпи свят на изобилието, без yнтepмeнши.

25

Анонимен

преди 1 месец

До 25Ии е програма.Въпросът на колегата бе как ИИ ще пусне арматурата.Как ще налее бетонът с какво ще го произведе и приложи.На картинка и филмче ИИ прави космически кораби-държави по 1000-2000 километра дълги.С телепортите криогенни камери и силови полета. В реалният живот - врътките тръбите и манометрите на МКС скивай как изглежда.

24

Перверзник

преди 1 месец

И жени роботки с тясни минджикопляктори ще ви създадем за нон-стоп удоволствие.

23

Анонимен

преди 1 месец

Няма да има възможност такива измамници като тоя да правят шит коли и никой да не ги съди.Що. Мерцедес ако направят кола на която и падат броните запалва се в движение таблото и воланът и падат седалките и са криви а работниците са прикрепили някой детайли със индустриална залепваща лента или заварка която изглежда сякаш правена от 6 годишен иидиот ще ги съсипят от дела а него го наричат "геният на столетието". Скъпоплатен измамник.

22

до 22

преди 1 месец

Вече има цели сгради, построени от ИИ, тоя за арматуристи блещи... ИИ е навсякъде. ВСЕКИ с допотопна професия го отнася. Идва нов световен ред, в който ИИ ще помага на тези, които са достатъчно умни да се възползват от него и ще вземе хляба на неуките. Малко прочистване ще стане.

21

До 16

преди 1 месец

Знае се! Ще настъпи камюнизъм и вси ке сме гибердясали и равни. Алкохоликът-пeдoфил Маркс го е написал ясно и точно, громейки капитализЪма баш в Лондон след няколко пайнта бирьонка.

20

Арматурист

преди 1 месец

Искам да видя ИИ арматурист.

19

Анонимен

преди 1 месец

16, робовладелци - притежатели на универсален висок доход + 500 000 обслужващ персонал.

18

Анонимен

преди 1 месец

Мъск да не се изживява за Нострадамус,? Дори да е прав, ИИ няма да лиши света от човешко участие в производството утре, а поне след 100 години. И второ, тогава такива фейк гении като Мъск няма да имат поле за изява!

17

Бояджията от Лондон

преди 1 месец

Животът е песен на Острова. Плащат по 22 паунда на час, жената работи за 18 паунда на час, дават допълнителни помощи, ако закъсаш, плащат ти наема и пей сърце. Що рИвете в България? Като искате пари, бягайте на Запад. САЩ и ЕС отвориха зоопарка, но някои животни предпочитат клетките и мижавата хранилка. Никой не ви е виновен.

16

Ивза

преди 1 месец

И парите на тези,които ги имат.

15

Айде бе

преди 1 месец

Ами ако няма ток ще ми превземе дедовия. Със смешните батерийки и менте зелената енергия всичко ще е тука има тука нема като 1985. На свещи ИИ работи ли.

14

Анонимен

преди 1 месец

Чичо Мъск иска да каже че капитализма че последва, съдбата на социализма но какво ще дойде не се знае

13

Анонимен

преди 1 месец

Няма да има недостиг на стоки или услуги. Ще има дефицит на универсален висок доход, който да ни позволи да си купим тези стоки или услуги.

12

Komunist

преди 1 месец

Другаре, нали искахте камюнизъм? Товарищча Мъск ще ви го oтпepи от раз.

11

Анонимен

преди 1 месец

Видяхме какво стана със зелената зделка едва не ни докара, в каменната, ера, Германия вече се осъзна и май иска да излиза от Европейския съюз