67

Анонимен

преди 1 месец

Този има ли мозък в главата си, че ръси подобни идиотизми. Ясно е, че му плащат, но все пак трябва и малко достойнство.

66

Ала-бала

преди 1 месец

Каже на Линда, че заминава за Варна. После отива при Лена и после иска да пътува с 120 км/ч, за да навакса времето. Не трябва да умират хора и да плаща държавата за НСО на един мало ум ник.

65

Бай Иван

преди 1 месец

НСО е на подчинение на президента и по тази логика и той трябва да бъде отговорен. Що се отнася за патрулката пред дома му -подслушват го, следят го ,същото прави е НСО.

64

обаче

преди 1 месец

така и не се казва кое е толко охраняваното лице , имам предвид четвъртия в колата

63

Алов

преди 1 месец

Лена да напише и самозавери един докумнет,че е бил с нея на парапета.

62

Анонимен

преди 1 месец

До Бау (55) Тоя както и много други бълггараци рАботи като душеприказчик на Тиквения.Така си осигурява протекция да КРАДЕ и да не го закачат. Севда-Мевда, това рАботи.

61

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 64 - така е, но как е "виновен" Киро по темата????

60

Сега

преди 1 месец

Ако някой друг кара колата а вие се возите и се случи същото Вие ли ще бъдете виновни ? То бива наглост но чак толкова омраза стига спрете се

59

Анонимен

преди 1 месец

Цеков е подлизурко и лакей на мутрите. Отговорност за спазване на правилата за движение носи само шофьора. Може би Петков трябва да му дудне на всеки знак и кръстовище.

58

Анонимен

преди 1 месец

пфф хахаха все едно не сме виждали как карат НСО, какви ограничения, те са богове, имат лампи и автомати, закона е за простосмъртни.

57

Анонимен

преди 1 месец

Цеков, ходи да лижeш на Стъки жената, както едно време, и не се обаждай!

56

Анонимен

преди 1 месец

Киро звънял ли е на Местан за съвет?

55

позор!

преди 1 месец

Позор бе, Цековия! Позор бе, лакей кобургски и долен, дето се съдра да лижеш *** на мадридския комарджия! Никой няма право да нарежда на шофьора с каква скорост да се движи, отговорен е само той, ясно ли ти е, лакей кобургски?! Хайде, затворете си мръсната уста със Сакатия чалгаджия и мафиот от Учиндол и се скрийте, защото сте отврат и двамата!

54

Кк

преди 1 месец

Сефте... все е виждал нсо как кара

53

Анонимен

преди 1 месец

Тройната Коалиция и тя се обади по темата!

52

Анонимен

преди 1 месец

От снимките на местопрестъплението се вижда че шофьора на НСО е НЕКАДЪРЕН . Това е причина за катастрофата.Вземат ги от кол и въже разни провинциалистчета с два перъка шофьорски стаж. За да караш така както е карал той се изискват УМЕНИЯ които този *** не е притежавал.

51

Анонимен

преди 1 месец

И този човек ни обещава "промяна"... Виждаме обаче нейната посока!

50

Боко и ШИШИ

преди 1 месец

При управлението на ГЕРБ България достига дъното на Европа за 12 години управление окрадоха къщи за гости милиарди долари магистралите тунелите обществени поръчки и търгове и конкурси и границата с Турция. Няма здравеопазване образование 3000000 имигранти напуснаха България. Господ да пази България от Боко и Пеевски свинята

49

Бау

преди 1 месец

Тоя, всъщност, какво работи!? Има една такава плеяда безцветни уж на вид, а винаги наместени някъде, понякога се появяват по студиата и по надутите им авторитетно физиономии не можете да разберете /аз разбирам/ на кой господ служат!? Това всъщност е дълбоката мафия! За повечето публични фигури се знае кое е син, кой червен, ко оли..., фалшив патриотар и т.н. Тези...някой знае ли каква политическа религия изповядват - този тук, Росен Кара Димов, Цветлин Йовчев, Стоян Денчев и Библиотекарския инст

48

Анонимен

преди 1 месец

Ако другото МПС беше спазило знака СТОП, със сигурност фатален йрай нямаше да има.