90

IQ 3.14

преди 1 месец

До Анонименае барт, кви войводи кви пет лева? дядо ти дъртия партиец ти е напълнил тиквата с боб с кисело зеле... нерде фердинанд нерде войводи нерде сръбско българска война. ожасен ожас, дайте валиума че тоо неукян ме забръка ептем

89

До 94

преди 1 месец

Аман от склерозирали старци като тебе,живеещи със спомени за чужди,натрапени ни величества.

88

Анонимен

преди 1 месец

Само да припомня - Без Фердинанд, България е щяла да е Руска, а независимост сме щели да видим през крив макарон! Русия, Франция и Германия са били против това. Папата го отлъчва, защото покръства Борис в православната вяра. Противоречива личност, но без него е нямало да има България.

87

До боби комуниста

преди 1 месец

Цар Борис трети беше убит от Сталин и комунистите. Хитлер беше наш верен приятел и другар . Четете историята невежи тикви

86

ГЪДЮ

преди 1 месец

Славчото Атанасов съвсем не е капацитет по темата. Четете"Корона от тръни"-там всичко е казано.

85

Нео

преди 1 месец

Лично аз не съм против, не може да се пренебрегне факта че е бил български цар независимо от от това дали ни харесва или не. Лично аз имам известни съмнение дали такава е волята на Фердинанд.

84

Анонимен

преди 1 месец

Не може да не се признае майсторлъка на Фердинанд I, абдикира но ни остави Цар (Борис III) а когато се смени системата ни остави Партиен секретар (Тодор Живков ), някои зли езици говорят че и сега половината политическа класа са му роднина .Славчо Атанасов да не се таралежи толкова ами да си провери ДНК -то а после да създаде комитет за събарянето на мастодона АЛЬОША .

83

Боби

преди 1 месец

А знаете ли кой уби цар Борис? Хитлер. Изобщо царе не ни трябват в Българя. Симеон дойде заради имотите си от баща си Борис.

82

Анонимен

преди 1 месец

Фердинанд ни е първия цар след робството, наистина не е струвал като цар, но войводите са взели нещата в свои ръце, особено през сръбско-българската война :)))

81

Атос

преди 1 месец

Склонен съм да приема този коментар.Какво да кажем обаче за управниците от БКП,които обезбългаряваха България и насила помакедончваха българите по поръчка на СССР?

80

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

един вид , ако иде реч за украйна и етнически българи, е кофти да си националист, но ако си славчо атанасов, може. оня цайсатия евродупетат ше му се изпоти дифтунгата от даване на обяснения

79

Анонимен

преди 1 месец

костите на Бойко да се изпратят в Русия

78

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 63 Бе ти нормален ли си!?

77

Евразин Алахакбаров

преди 1 месец

от чисто историческа гледна точка, задунайските татари много обичат да наричат хората "фашисти", но тънко пропускат факта, че ако следваме руския почин с определенията, партията на любимия на всички другари пoмак Благоев трябва да се нарече нацистка

76

Анонимен

преди 1 месец

Кой е разрешил виновника за две национални катастрофи да бъде препогребан в България?

75

IQ 3.14

преди 1 месец

До Историк кеворкяне, национал социализма и фашизма са две различни политически движения. ти имаш ли шести клас?

74

Анонимен

преди 1 месец

До напротив.........седнал си на учебничето по история за 8 клас на издателство Просвета или Партиздат. Говори за исторически факти а не за патриотизми и разни други "изми"

73

Историк

преди 1 месец

До Евразин Алахакбаров Да, неслучайно в СССР се усвоява термина "фашизъм" и на всяка цена се избягва правилното национал-СОЦИАЛИЗЪМ, за да се избегне насочването във правилната посока, че двете партии - тази на Сталин и тази на Хитлер са СРОДЕНИ ИДЕОЛОГИЧЕСКИ.

72

Ббб

преди 1 месец

Фердинанд не е ли получил пари и като цяло материални облаги за да поведе България в определина посока? Не че сега не е така, винаги е било така. Ако не щем костите на такива, то Централните гробища трябва да опустеят, особено правителствения парцел.

71

напротив

преди 1 месец

До Анонимен 73 Победи има,и то не една!Ама ти като не четеш си е твой проблем!И като гледам как експертно дращиш проблема ти е голям!