422

НАРОДА ЗОВЕ

преди 1 месец

ТОЯ ВЕРНО Е С ПОЛА!

421

КуКлус

преди 1 месец

Велик ЕС усилено натяква изродливата си природа и цел ! Евро-атлантическите ценности .....Кончита сега тоз-таз ....Все едно няма нормални певци и певици ....това си е чисто натякване на сатанистичното ....изродливо нещо към което се стреми ЕС ! После гледаме руснаците какви били .....а нас си не гледаме ! Допускаме подобни извращения с цяла Европа ! ЕВРОВИЗИЯ ! Визията не Европа !

420

Демократ

преди 1 месец

При демокрацията имаме избор - или лгтб извращения, или чалга, за това е свободата при демокрацията, народа да управлява сам избора си, демокрация идва от демос, управление на народа, няма по добро от демокрацията където народа сам управлява.

419

Златният Орфей

преди 1 месец

Златният Орфей беше ниво. Вижте клипове в ютюб. Идваха и от соц-страните, и от западните изпълнители. Известни западни изпълнители започнаха кариерате си от Златния Орфей.

418

Анонимен

преди 1 месец

Сърбия не е в ЕС, и не се ползва от предимствата на свободно движение на стоки без мита, програми и фондова от ЕС и пак е по-напред от членката на ЕС и НАТО България, и заплатите в Сърбия са по-високи от България, и страната е уредена.

417

Анонимен

преди 1 месец

Вече 35 години нямаме произведение на евроатлантическото изкуство, култура, литература и развлекателна индустрия което да е поне да е на средното ниво от онези, които бяха създадени в "мрачното" социалистическо минало при Тодор Живков.

416

Анонимен

преди 1 месец

Няма да се учудя, ако догодина добавят и небинарен безполов изкусвен интелект да попее малко на публиката :)

415

Германец

преди 1 месец

"Аз предлагам да възстановим конкурса "Ален Мак". Само в такъв формат можем да разгърнем традиоционните кумунделски ценности. Тавариш Путин трябва да е в журито и да има право на еднолично вето. Само така ще е справедливо!!!" -- Капейкин

414

Уау

преди 1 месец

Хайде някой да каже, от кога има пол небинарен, че на мен лично такъв не ми е известен? И от кога стана така, че някой сам ще определя какво точно е, ама категорично отказва да е жена, или мъж! И все пак Евровизията е конкурс за песен и изпълнение, а не полово определение или самоопределение.

413

Анонимен

преди 1 месец

Това са "европейските ценности".

412

Анонимен

преди 1 месец

Вчера един приятел се върна от Русия и разправя, че 90% от руснаците живеят без канализация и ползват външни тоалетна. Извън Москва и Петербург положението е страшна трагедия - някакви блата, няма пътища, разруха. Руснаците никога не са виждали друг живот като на запад при цивилизацията, и за това 90% гласуват за Путин.

411

Анонимна

преди 1 месец

През 2006 година в Атина Гърция. Там е участвала Мариана Попова заедно с Азис.

410

пич демократ

преди 1 месец

Пичове, демокрацията е най-добрата система, няма по-добро от демокрацията, при демокрацията живеем най-добре, да не искате да живеете бедно като китайците, всички облечени в еднакви сини дрехи, нямат коли всички карат колела, живеят в някакви гета и бараки, в Китай не се провеждат избори и няма политически партии.

409

ОцелялОтСДС-Чумата

преди 1 месец

По всичко изглежда, че оедерастите ще затрият света, както СДС- педерастите съсипаха Родината ни.

408

Анонимна

преди 1 месец

И Азис е участвал на Евровизия, като беквокалист на Мариана Попова с песента , "Let me cry".

407

Има ли още

преди 1 месец

зрители на тази помия?

406

Анонимен

преди 1 месец

Каква "изненада" че това "нещо" е спечелило Фрийквизия.

405

Гошо

преди 1 месец

Браво! на нашите телевизии които не показаха тази порнография. Не не греша, на сцената се изреждаха сюжети от порно индустрията и факта че този младеж спечели и то с голяма преднина е жалко за Европа. Гей парадите са бледо събитие в сравнение с този т.н. конкурс. До там ли стигна европейското общество? Срамувам се.

404

LGBTQ+

преди 1 месец

бай Гания с пробитите галоше и дървен нужник на двора не приема нищо освен традиционните норми за тричане на куче в реката Роженско и Бузлуджа посирайне.Инак го тресе фобия люта злоба и хейт към сичко странно,различно непобиращо се у дребнавата му куха комуноkpaтунa.99% мнения на СуперУнтеренч бакшиши и общак kисяци дънещи денонощно Азис

403

Анонимен

преди 1 месец

Пълна порнография. Това е против всякакви християнски ценности