302

морски

преди 4 месеца

До до морски Забрави Северна Македония да споменеш като комунисти в Европа.

301

Анонимен

преди 4 месеца

80те години икономиката на СССР превъзхожда многократно тази на Китай а 89 г. Китай е бедна страна, а СССР е втора световна икономика. И китайците мачкат с танкове на площад Тянананмън няколкостотин демократи излязли на майдан, докато в СССР Горбачов демократично побратимява СССР със Запада. Резултата сега е налице.

300

Анонимен

преди 4 месеца

Китай 1987 година беше убита страна. Всеки който е бил в Китай тогава, ще каже, че тази страна никога не може да се възстанови. Всички облечени в еднакви сини дрехи, никакви автомобили (1987г когато в България всяко семейство имаше кола), всички на велосипеди, навсякъде мизерия.

299

Анонимен

преди 4 месеца

На тоя и дрането с *** лъжица му е малко

298

морски

преди 4 месеца

1989г. беше съдбовна за България и Китай. Вижте какво постигнаха китайците и какво ние! Жалко за всички на територията Бг !

297

Анонимен

преди 4 месеца

Колкото и да се напиняш,самостоятелно никога повече няма да управляваш.Дори подозирам,че няма с кого да направиш коалиция и наесен ще ходим пак на избори.

296

Обединявайте се

преди 4 месеца

Както в Брюксел и ЕС се обединиха и се простреляха дружно обединени в главата, май само Унгария с Орбан ще оцелее. Обединявайте се и колективно се гръмнете.

295

akud

преди 4 месеца

да но пък с правителство между ГЕРБ ДПС и гумен Радев си е перфектно да си работите бе Бойко не се оплаквай.... по-хубаво управление няма и да имаш

294

до морски

преди 4 месеца

Си Дзин ПИН вчера посети комунистите в Европа демек Франция,Сърбия, Унгария

293

Безумие

преди 4 месеца

Обединение в тази ситуация! Все едно синовете на хан Кубрат да се обединяват след приказката със снопа пръчки на Кубрат (която впрочем я има във всеки народ). Щеше ли да има днес България ако се бяха обединили, вместо всеки да си вземе хората и да се махне да си хване пътя.

292

Анонимен

преди 4 месеца

Безогледния крадец продължава да промива мозъците на неуките като него.А за благодарност им подхвърля по някоя трохичка и се снима с лелките за спомен!

291

Говнократ

преди 4 месеца

Когато в цивилизованите държави се провеждат честни избори, било то в Пендосия, Плиткабритания или Чалгария, няма абсолютно никакво значение за кого ще гласува народът. Но е много важно кой контролира и брои гласовете.

290

Анонимен

преди 4 месеца

До Анонимен-т , ПП бяха едни наивници и Киро е леко хахо(трябваше да го сменят), но управляваха добре в първата коалиция с БСП, ИТН и т.н., грешка беше, че ги свалиха и те изпраха теб, но ти ги научи и тях на кражби и мръсни номера, за да оцелееш, въртиш цялата държава около собственото си оцеляване и минаваш през трупове, за да оцелееш.

289

Анонимен

преди 4 месеца

И да обединяваш, и да не обединяваш, България и този път е на страната на фашистите, но този път Русия няма да я спасява. Който иска да се обединява, да се обединява, който иска да се спасява, да се отделя и да търси начини да се оправя, България е обречена.

288

До 290,292

преди 4 месеца

Лельо,отивай в НОЙ и официално се откажи от пенсията си.Кажи,че Бойко ти дава достатъчно и пенсия не ти трябва.Ще направиш поне едно добро дело.

287

морски

преди 4 месеца

ДС няма да изпусне кокала. Ще продължава да ни поДСтавя на власт крадци и лъжци. И в Китай командват комунисти, но там има ред.

286

Тимур от БКП

преди 4 месеца

БЛА-БЛА е на хилядолетен Уест Евро Език преведено за без мозъка означава :"Българите НЯМАТ НИЩО ОБЩО с Монголоидните турци на вожда на ХУНИТЕ БАЛАмбер така че червеният монголоиден турски Бойко на бегом при червеният висш турски МОНГОЛОИД Тодор Живков при планината от безалкохолни напитки производство на БКП :АЛТАЙ.........ПОТУРЧИТЕЛИТЕ НА ЕВРОПА ОТ БКП ВЪН ОТ ЕВРОПА

285

Трол

преди 4 месеца

Аман от неможачи.

284

Анонимен

преди 4 месеца

Търкащия ушите на бай Тошо,лежалия в чехски затвор за кражба на коли,обслужващия босовете на СИК,които го наричаха тиквата,издигнат от крадливия цар за да краде повече от него,идола на простите сипе обвинения и раздава акъл.Пази боже!

283

Анонимен

преди 4 месеца

Гласуваш за едното прасе получаваш и двете