114

Да де

преди 6 месеца

Аз съм съгласен, че ППДБ тръгнаха да променят нещо в нашата тиня, но защо им беше нужно да се самоубиват с ГЕРБ и Дон Тиквоний. Практиката показва, че съюзиш ли се с него - пропадаш. Тиквеникът е прекалено чувствителен на тема служби, МВР и съдебна реформа. Това го човърка, защото знае, че доста дела стоят на трупчета. И е в негов интерес така да си постоят докато хвърли топа или мине давностния срок. На някои е минал. То е в крими средите от 1989г. Никакъв ГЕРБ - тези ще ни затрият този път!

113

Муахаха

преди 6 месеца

А Според Мене, България е Най-Богатата Държава на Света, след като Населението й може да си Позволява да си купува Яйца и Свинско Месо на Подобни Цени!

112

Анонимен

преди 6 месеца

Като за 1-ви април добра шегичка .

111

IQ 3.14

преди 6 месеца

абе яле русняците пишат че на кузя ядрения реактор нещо е дал дефект? по тия телеграми там нещо пише ле?

110

Така е

преди 6 месеца

Живота в България е добър , климата е добър , природата е добра , парите вече са добри . Благодарете се че сте българи ! А не примерно македонци , руснаци , албанци , молдовци , арменци или грузинци

109

Анонимен

преди 6 месеца

НЕ ПП НЕ ИЗБРАХА ББ И ГЕРБ - НАРОДЪТ ИЗБРА ГЕРБ ДА БЪДЕ ПЪРВА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА В НС- ХА СТИГА С НАРАТИВИ И ОПОРКИ, ЧЕ ГУГЪЛ ПОМНИ ВСИЧКО

108

Libre comme air

преди 6 месеца

Теорията е. Едно. А. Действителността. Е. Друга. И. Каго. Цяло ние. Сме. Много. Скапана. Дъргава...

107

Anonim

преди 6 месеца

Ако не смесвахте политиката с търговията, народа нямаше постоянно да ви тегли по една. Намалете кражбите си и корупцията и в България наистина ще бъде рай.

106

Анонимен

преди 6 месеца

ПП - ДБ демонстрираха качествено управление, а ГЕРБ - ДПС се почувстваха застрашени от това, заради 12 години некадърно и крадливо управление и свалиха най - доброто правителство от последните 80 г. На следващите избори ще подкрепя ПП - ДБ. Никой не може да ми върне времето, което ми изгубиха ГЕРБ - ДПС и техните аватари във властта.

105

Анонимен

преди 6 месеца

Индекс на човешко развитие въведен от ООН- 2020г- ПРИ ТИЯ ДЕТО УЖ БИЛЕ ЛОШИ- 55 МЯСТО ЕДА ГОДИНА СЛЕД ТОВА- ПРИ ЮМРУКОВИ- 68 МЯСТО- С 12 МЕСТА ПРИ БАДЖАНАЦИТЕ!

104

Хора

преди 6 месеца

Хора, които бяхме заедно през 2020 на простестите. Не позволявайте благите думи на банкянския мошеник да Ви успят и да гласувате за него. Недейте, този е враг на България.

103

Анонимен

преди 6 месеца

За 30 години по бай Тошово време заводи, продукция по стандарт на световно ниво за онова време..Сега 30 г. от "демокрацията" последна държава и не само в ЕС, малко много богати и много бедни....

102

Анонимен

преди 6 месеца

Тази статия да не е първоаприлската шега на редакцията?

101

Анонимен

преди 6 месеца

Трябва да се отчитат и дълговете! Повечето от тези богати страни имат дългове по над 120% спрямо БВП! Отделно домакинствата са задлъжнели пъти повече от у нас! Тук всеки има жилище- почти 80% и не плаща наем

100

НЯМА ПРОМЯНА

преди 6 месеца

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ГЛУПОСТИТЕ И ЗАВЗЕМАНЕ НА ВЛАСТТА ОТ ОТРОЧЕТАТА НА "АБПФК"/БКП....НЕ ГО ЛИ РАЗБРАХТЕ...???!!!

99

Анонимен

преди 6 месеца

До Програмист Забравяш, че твоите доходи се събират със социалните помощи на някоя копейка и се дели на две. Средна статистика. Но се съгласявам, че числата са по-високи, защото огромна маса хора укрива доходи.

98

Лошото е

преди 6 месеца

Лошото е, че именно ППДБ изпраха Бойко и го реабилитираха. Хитрецът от Банкя усети, че печели от ситуацията и бламира правителството. Сега очаква да вземе 35% на изборите и с лека подкрепа от ДПС да управлява. Само, че това не трябва да се случва. ГЕРБ са вредни за България.

97

Анонимен

преди 6 месеца

НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ГЕРБ-ДПС И АВАТАРИТЕ ИМ КОПЕЙКИ И ЧАЛГАРИ, АКО ИСКАТЕ ДА ПРОДЪЛЖИМ НАПРЕД И ДА СЕ ИЗВЪРШАТ ИСТИНСКО РЕФОРМИ А НЕ ИМИТАЦИЯ.

96

Анонимен

преди 6 месеца

Забележете,имало вероятност в следващите години да се отлепим от дъното на класацията.Както се казва,надеждата умира последна.

95

За мен

преди 6 месеца

Аз лично не виждам друга алтернатива за България в момента, освен ППДБ. Изключително трудно ми е да им простя, че реабилитираха банкянския мошеник, но явно са били натиснати от Посолството. То в последствие се потвърди и от Кирил Петков в прословутия изтекъл запис. През 2020г. участвах в протестите. Разочарованието от 12 години управление на ГЕРБ беше стигнало връхната си точка. Няма да забравя, че си обещах повече да не подкрепям тяхно правителство. България ще просперира ако Борисов го няма!