99

Анонимен

преди 3 месеца

Роби на Козяк да искаш! У нас си имаме Ицето Иванов и сие които ежедневно робуват на Козяк! Ходят на работни закуски а после бърже бърже в парламента да предложат я оръжия за Украйна, я Американски уран за АЕЦа, я закупуване на още оръжия от ФАЩ. С робия си изкараха апартаменти коли. Добре си робуват!

98

Анонимен

преди 3 месеца

България постигна много по пътя на демокрацията! Западът е бъдещето, изтокът е мизерия и опашки.

97

Анонимен

преди 3 месеца

Шефе , тая Пролет цветна ле ще е ?

96

Коко

преди 3 месеца

Да ходи да се очарова у тях в сашато, тук да слуша и изпълнява командите на Бойко!

95

Анонимен

преди 3 месеца

До Тия ме изнервят Всеки, който няма достатъчно акъл се изнервя. Представаата ти за света е като на петокласник. Или си някакво маце от първи курс педагогическа специалност.

94

Ром с

преди 3 месеца

Посолството на САЩ НАГЛО ,но дипламатично казва на нашите послушковци,че е трябвало да направят и е много разстроен ,ама много разстроен ..то на Вашингтон не му трябва тук в таз малка държава да се занимават,да ама не учел майстора по кризисни ситуаци-г-нМартен ,че тук се ширят балкански синдром на неразбирателтво и той е много огорчен,жалко за г-н Мартен,жалко за него.. но има ледващи избори и там ще "поработят" добре от посолството!Защо се мешат Те (посолството),НАТО си има щаб квартира и шеф

93

Посолството подкрепя

преди 3 месеца

52% от посолствата подкрепят това правителство! Това е най-голямата подкрепа от посолствата досега! Кокорчо щял да предложи промени в конституцията, които да дадат на всеки посланик право на глас, което да се равнява на 10,000 Български гласоподаватели. А Американския посланик щял да има глас с равностойност 1 милион избиратели. Така всичко ще е честно и почтено. И няма да се чешем по главите и да се чудим какви са тия мелодрами дето ни ги разиграват всеки път.

92

Анонимен

преди 3 месеца

Далеч от Русия! Това е правилният път на България!

91

Анонимен

преди 3 месеца

За кого да се гласува, тез предишните 12 години пълна трагедия, погром, вместо прогрес регрес..новите не знаят къде се намират и правят грешка след грешка, защото всички ги притиска и нямат никакъв политически опит. ИТН - за съжаление е по-скоро училищна партия, ДПС няма как да позволим да управляват - нищо лично, но сме в БГ, не съм чул дори и български новини в Турция. Останалите партии въобще няма да ги коментирам, защото не заслужават.

90

само между другото..

преди 3 месеца

Която империя се е обърнала срещу България, вече я няма...Справка- историята.

89

Да сме откровени

преди 3 месеца

Американския посланик да му се даде глас равняващ се на гласовете на всички Български избиратели плюс 1. Така дори всички да гласуват като един пак ФАЩ ще си съставят правителство и ще ни управляват директно от Козяк. И няма да се занимаваме всеки път със скалъпените оправдания на Кирчовци Колорчовци Ицо Ивановци Мравояди и всякакви други Мики Мауси.

88

Анонимен

преди 3 месеца

До Сега Почакай Мертен да забръка кашата и ще видиш кой ще духа супата и не ходи да гласуваш , ни на протести .

87

Анонимен

преди 3 месеца

Сам Бог ще слезе И ще удари по една яка тояга на всички от ППДБ да им дойде акъла в *** ***.

86

Анонимен

преди 3 месеца

Платих за магия. Платих на магьосница да направи черна магия на Ицето Иванов и да му спрат Грантовете от САЩ. Но тя след като се напъна и почервеня цялата, се обърна към мен с думите. МРАВОЯДИТЕ МАГИЯ НЕ ГИ ЛОВИ.

85

Сега

преди 3 месеца

Посолство на САЩ, да духа супата.

84

Искаме дълг още още

преди 3 месеца

Искаме още дълг бе! Молим ви Кирче, Кокорче, Ице!!! Избухайте още 10, 20, 30 милиарда дълг за наша сметка, разбира се И ГО ПРАТЕТЕ ЦЕЛИЯ НА УКРАЙНА!! Всичко според заръките на Козяк!!! Молим ви, действайте бързо! А като избягате в чужбина, ние ще платим, свикнали сме!

83

Анонимен

преди 3 месеца

Затварянето на ТЕЦ е по европейска директива....да правителството може да откаже, но после ще има санкции, които някои държави могат да си позволят да плащат поради силната икономика, ако питате, защо тогава в някои европейски градове се задействат отново. Да не забравяме, че ППДБ не могат да вземат решение без съгласие на ГЕРБ. Малко е вятърничаво вашето изказване. Да не забравяме, че ГЕРБ бяха и с повече депутати. Сами си правете изводите

82

Свистят Кинжали

преди 3 месеца

Свистят кинжалите и носят свобода в ковчег метален. Стотици мегатони атомен юмрук ще изтрещи по масата във Брюксел, и Европейци ще размахат сърп и чук.

81

БеГетотоНаЕвропа

преди 3 месеца

84 За добро го е направил да не ни управлява Бойко мутрата

80

Тия ме изнервят

преди 3 месеца

Повече от ония съветските слуги тогава. Почва да ми писва. Оставете ни на мира, не ни пазете, не ни плащайте, не ми трябва вашата защита. Ще си плащате, ако искате да сме партньори. И вие и ония! Но да плащате на държавата, не на слугинажа, политическа класа.