68

Димна завеса

преди 3 месеца

ИД е версията на запада за да защити урките. Руснаците обаче не вярват на лъжи

67

Andreas Apostollon

преди 3 месеца

МОСКВА Е 16 МИЛИОНА ЖИТЕЛИ, И В ОКОЛНОСТИТЕ ИМА ОЩЕ 5 МИЛИОНА = ВСИЧКО 21 МИЛИОНА -- ЖИВЕЯТ НА 150 КМ В РАДИУС ОТ И ЧЕРВЕНАТА СТЕНА НА КРЕМЕЛ.....А ''КРОККОС ХАЛЛ'' -- Е ЗАЛА с 9000 МЕСТА !!..ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ В ЕВРОПА ...ПИТАМ : -- ЗАЩО Е НЯМАЛО -- 1.НИ МЕТАЛ ДЕТЕКТОРИ, 2. НИ ВРАТИ (тип ЛЕТИЩНА проверка) ЗА МЕТАЛЛИ и Оръжия на влизане още от отвънка-навътре на първата ВЪНШНА ВРАТА ????.....И НИТО ЕДИН !!!??? ВЪОРЪЖЕН РУСКИ МВД-СЛУЖИТЕЛ ???..ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ИМА 9000 души ТАМ ???

66

без упойка

преди 3 месеца

САЩ, РУСИЯ И ЕС са загубени.На практика сме загубили войната с исляма.Остава само Израел, паднат ли те край, след световен шериат и халифат.А знаете ли защо са загубили?Те нямат доверие на себе си да водят война в името на някакви идеали срещу исляма.Те нямат идеали, и това ги съсипва.Така войната с ислямизма са удари в тъмното и във въздуха.Така те могат да ескалират докато глупавите Русия,САЩ и ЕС се ислямизират.Елитите вече са загубени.Падне ли Израел, а елитите на САЩ ще го предадат, край.

65

Анонимен

преди 3 месеца

Ооо не не, хохлите са заподозряни с помощта на ЦРУ и МИ6 колкото и да се опитвате да ни го натрапване това с ИДИЛ няма да стане.

64

Анонимен

преди 3 месеца

Джудже да говори за други, а не се вижда какъв е касапин и изкара руския народ *** :)))

63

тиви новините!!!

преди 3 месеца

Само преди 3-4 дни Русия БЛОКИРА РЕЗОЛЮЦИЯ в ООН, осъждаща Хамаз. Което предизвика гневната реакция на американската постоянна представителка в Съвета за сигурност. Което и нашите телевизии показаха в новините. Това ли е въображаемата "борба" на Русия против мюсюлманите? Или тези мюсюлмани са всъщност "мюсюлмани", носещи кръстчета на врата си? Молещи са на папата или в Свидетелите на Йехова.

62

руска исценировка

преди 3 месеца

и бебетата знаят ,че тоя атентат е исценировка на путин.

61

Анонимен

преди 3 месеца

По скоро прилича на удар от украинският клон ,който е бил подпомогнат активно от американският и английският клон...но скоро време ще разберем..

60

Укро атентат е това

преди 3 месеца

Aмериканците са подслушали укрите. Разбрали са, че организират атентат в Русия. И от кумова срама решили да информират руснаците без да им дават много подробности. Все пак добре е за тях Русия да се разклаща отвсякъде. Укрите са си повярвали, че като платят на таджикистанци, следите им ще се скрият. Всичко си признава таджика във видеото - платили му 500,000 рубли (9,800 лв.), привели му половината пари по дебитната карта, минал през Турция, решили след това да бягат през Украйна. Ясно е всичко.

59

тъпомер

преди 3 месеца

Клетките са се активирали ударно,драсканици обиди и прочие,а мен ме блокират,интересно.И да лъжете и мажете,всички са наясно кой стои зад това,лъжете само себе си.

58

защо след изборите??

преди 3 месеца

Задайте си въпроса защо това се случва след изборите за президент в русия. Ако някой външен искаше да отслаби русия щеше да удари преди изборите. След изборите това само дава повод на путин да завземе още власт след извънредни мерки. Отговорът посочва и кой е поръчителят - путин.

57

без упойка

преди 3 месеца

Това е положението.РУСИЯ И ЗАПАДА СЕ МРАЗЯТ и исляма водейки борба за ШЕРИАТ си действа по план.САЩ им отстъпиха Афганистан и Байдън предаде 20 г борба с исляма.Путин се прави на луд и не вижда, че исляма точно това използва, анахронизма изток запад.Навремето Запада помогна на исляма за Косово, а исляма им "благодари" с 11 септември, Клинтъм гледаха като на....ни тогава.Сега Путин издигна ислямистите на Иран, Турция и чеченците, а те за благодарност им застреляха хората. Поуки няма, само злоб

56

Джбдж

преди 3 месеца

Както обичат да се израсяват от посолството, хайли лайкли е че украинците са организирали тази касапница. И сега Зеленски знае, че вече е мъртъв

55

цру предупреди

преди 3 месеца

ЦРУ отдавна предупреждава ,че Кремъл планира исценировки за да консолидира общественото мнение около президента.

54

кой има полза?

преди 3 месеца

Винаги си задавайте въпроса кой има полза. В случая единствено Путин - дава му причина да обяви мобилизация.

53

Джжжб

преди 3 месеца

Разправяйте ги на друг. Укрите стоят зад това и ще си платят, лошото че и невинни ще си платят.

52

фалшив флаг

преди 3 месеца

пак операция под фалшив на мармозеmkama путин. Анна Политковская хвана малкото nymu че сам е взривил блоковете за да започне втората чеченска война и злобният путин я уби. Сега на малкото nymu му трябва повод за всеобща мобилизация.

51

Анонимен

преди 3 месеца

САЩ е страна тeрoрист номер 1. Те са в дъното на този атентат

50

Анонимен

преди 3 месеца

Не е зле да проверят имат ли алиби внуците на Бандера - пудела на Хитлер?

49

втори фронт

преди 3 месеца

И сега ислямистите отварят втори фронт срещу вameнkume? Те ядат яко бой от украинците и без това. Ако чеченци и дегестанци тръгнат пак да се освобождават русия ще клекне за дни.