101

Анонимен

преди 3 месеца

Китайските карти в момента включват около 60% от Сибир в територията на Китай, като всички градове са изписани с китайски названия. Какво ли трябва да означава това?

100

Костя Кастадинав

преди 3 месеца

Стига бе! Спрях да получавам ерекции. И Цомчо не мой да ми го дигне. Спрете се, укри! Вперьод, Рассийа, за родину, за моето Путину!

99

Социолог

преди 3 месеца

Сега интересният въпрос е какво ще направим с т.нар. български путинофили. Давайте предложения как да постъпим с този човешки ***?

98

Анонимен

преди 3 месеца

А върна ли си териториите или загуби още :D :D :D

97

Анонимен

преди 3 месеца

Доброто също трябва да има юмруци!

96

Споко

преди 3 месеца

След като Тексас стане руски, нефтените рафинерии там ще произвеждат бензин за Русия! Така американците ще си плащат репарациите през следващите 10000 години!

95

Късата памет

преди 3 месеца

Каде е Боби да ни обясни как С300 и С400 следят по стотици мишени на стотици километри и през тях пиле не може да прехвръкне. ВСУ направи руските оръжия на непродаваеми тенекета.

94

Извънредни новини

преди 3 месеца

По случай Сирни заговезни - прошка пресцентъра на Министерски съвет:"Прощавайте... ние ще искаме още един мандат!

93

Анонимен

преди 3 месеца

Абе защо така става, че Русия е много силна, но вече няма три броя самолетчета А-50 по 400 милиона всяко, няколко заводчета, няколко корабчета, включително флагманчето на флотчето и тъй нататък и тъй нататък

92

Анонимен

преди 3 месеца

Мили боже, центаджиите почнаха да бълнуват как Украйна щяла да превземе Русия АХАХХхах ХАХА ХАХхах ХАХАХ ще ме уморят тези хора

91

До Българка

преди 3 месеца

Путин ли си го кръстила!

90

До 75

преди 3 месеца

До Доста притеснително Не се притеснявай! Това че са там, не означава непременно, че ще гласуват за късото величие. Ако са против него - подават невалидна бюлетина, гласуват за всеки друг, но не за него. Руснаци живеещи в чужбина са доста по-опозиционно настроени от народа в Русия.

89

Василев

преди 3 месеца

Русия печелейки регионалната война губи голямата глобална геополитическа икономическа война!Това е животът селяни прости, той е жесток и неповторим!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и банки!Агент Вини Мабулачи!ЦРУ!!!

88

Анонимен

преди 3 месеца

Няма как , руското ПВО е най-доброто в света. Или вече не е?

87

Анонимен

преди 3 месеца

"Майтап Украйна да превземе Русия"----------Ако цапнеш още една линия, може и света да превземе поне докато трае ефекта ахах ха хаха ха

86

До 80

преди 3 месеца

Верно ли ве? Русия ще бие Нато ли ве? Имаш мозък на 13 годишния си син.

85

Анонимен

преди 3 месеца

Руското опълчение ще палне останалите рафинерии. Спете (не)спокойно, копейки!

84

Мнение

преди 3 месеца

Всички поддръжници на путин са лицемери. Никой от тях не иска.... руския мир в България и да получава заплата по руския стандарт. Всеки иска да живее охолно, като копейкин с негова скромна виличка, да ходи когато и където си иска в чужбина..но не и в Магадан.... та на тези лицемери ,какво да им пожелае освен това ,което говорят да им се сбъдне на тях и техните семейства....живот в Сибир, със заплата от 200 лв, с ТВ показващо само партагеносе путин , с уста затворена за истината....амин.

83

Анонимен

преди 3 месеца

За половин седмица бяха извадени от строя малко над 20% от всички руски нефтопреработващи заводи. То така значи до средата на април няма да има с кво да си правят бензинец.

82

ЛЕГИОН СВОБОДНА РУСИ

преди 3 месеца

ОТ НАЧАЛОТО НА ВОЙНАТА С ИНВАЛИДНИ ПЕНСИИ 500 000 ВОЕННО ИНВАЛИДИ И ОЩЕ ТОЛКОВА С ВДОВИШКИ ПЕНСИИ? ЕВАЛЛА НА ПУТИН! МИСЛИ ЗА НАРОДА, КАК ДА НЕ ГЛАСУВАШ ЗА НЕГО?