54

Анонимен

преди 3 месеца

до 54 Денков и Тагаренко в петък от трибуната казаха категорично че български войници няма да се пращат в Украйна. Да видим.

53

До 47

преди 3 месеца

Ти май наистина не разбираш какво съм написал. Не ти достига капацитет.

52

На фронта

преди 3 месеца

При посещението си в Киев по-миналата седмица премиерът Денков е подписал двустранно споразумение с украинската страна. Смята се, че това е споразумение за двустранна военна помощ, която включва и и изпращането на български войски на фронта в Украйна.

51

Анонимен

преди 3 месеца

до 48 Кравар, най-голямата причина да нахлуе Вова в Украйна е заради Донбас където украинските фашисти в продължение на 8 години избиваха мирното руско население. В Швеция и Финландия ли избиваха мирно руско население шведи и финладци ве, кравар че да нахлуе Вова и при тях? Казвай бързо веее, кравар?

50

Класически Путин

преди 3 месеца

Обяви, че защитава християнските ценности... Построи гигантска джамия в Москва.

49

Анонимен

преди 3 месеца

До 45, най-малкото което стана, е че НАТО печели огромни територии и съюзници без да си мръдне пръста, докато вaтeнките трябва да оставят хиляди трупове само за да овладеят някакво градче от селски тип и околните ниви! Що така пък всеки иска в НАТО, а никой не ще и да чуе за Расиата ти???

48

уточнение

преди 3 месеца

Събрали се пършивите мишоци и седнали да правят номера на котката...Русия е готова да воюва с цялото НАТО от 10 години.Признават си го дори натовските генерали ,онези с плисираните полички и токчетата.

47

Класически Путин

преди 3 месеца

Обяви, че е против доминацията на долара в световната икономика... Срине рублата до 90 рубли за долар.

46

Класически Путин

преди 3 месеца

Нападне Украйна, защото не иска да граничи с държава-членка на НАТО... Накара Швеция и Финландия да влязат в НАТО.

45

Анонимен

преди 3 месеца

До Осъзнах, eдна и съща глупост я бълваш вече сигурно за стотен път! На всички е ясно че не си в никаква Русия, понеже неудачници като тебе рядко излизат дори до областния град... Айде спри с опорките и се върни в реалността

44

хи-хи-хи

преди 3 месеца

До Striker-Сигурно си с пробит корпус/тиква Страйкъре...Въздух под налягане е келявото нато и господарите му от фащ.смешници с опикани крачоли ,които стават само за селфита.

43

Анонимен

преди 3 месеца

до 42 И като са в НАТО Швеция и Финландия дето никой не ги брои за живи какво ще стане, кравар?

42

Анонимен

преди 3 месеца

Фашистка Русия извърши вероломно нападение срещу обединена Европа.

41

Анонимен

преди 3 месеца

Муахахахахаха...НАТО ми прилича на пинчарче с тия си действия което без да го е загледала и излаяла срещу него Сибирската мечка то започва да лае от страх, а тя се излегнала на припек пред колибата си без да го отразява. Муахахахахаа...толкова са жалки от НАТО че не е истина. К'во ми правите учения. Скачайте срещу Русия ако имате топкииии.

40

Анонимен

преди 3 месеца

Ами "мечтата" на жужето се сбъдна.Швеция и Финландия в НАТО.Велик стратегГениална мисъл и план...Му...ха...ха...ха......

39

обективен

преди 3 месеца

Над 40000 укропа бяха тренирани от най-добрите натовски инструктори в над 15 страни от НАТО!!!Какво се случи с тези суперукропски войски?Направиха ги на кайма за месец-два.Успяха единствено да взривят няколко моста ,4-5 самолета и язовирната стена на Днепър.Целия "Северен отговор 2024" едно голямо НИЩО!Калпав театър за наивници.Президента на Финландия и премиера на Норвегия щели да...инспектират учението.Да им пратим и нашия готов укросъветник Тагаренко?НАТО-безполови мишоци.

38

Striker

преди 3 месеца

Учение в Полша, учение в Скандинавия, база в Албния, нова база ще има у нас в Кабиле, база в Румъния. Финландия и Швеция в НАТО. Лошо за Пu т l/er, плоха.

37

НАТО

преди 3 месеца

Ако искаш мир, готви се за война!

36

Анонимен

преди 3 месеца

Да живее Нато,само Нато . Най нападателният защитен съюз създаден от Америка за да защитавал европата от вече не знам кой. Толкова го заплашват всички страни по света това Нато че вече не знам.Всички който не са за Нато да се изтрепят и да останат само тези от Нато.

35

Анонимен

преди 3 месеца

С просто око се вижда варварската и бандитска същност на Запада и милитаризираната му креатура наречена НАТО. Един съюз превърнат в маша и пионка на болните амбиции на няколко лидери във фалиралата Европа, които освен, че са женени за мъжете си не са направили нищо стойностно през живота си.Искаме ли да членуваме при такива провалени хора, които ще запалят световна война от чиста комплексарщина и липса на самочувствие?